Ενισχυτικό HardcoreΚριτικές προϊόντωνΚριτικές προϊόντων

Το έργο Devils Pharma Devil's Work δοκιμάστηκε

Devils Pharma - ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ DEVIL

"Ο νέος βασιλιάς των προ-προπονήσεων"

"Κλείστε το σύμφωνο με τον διάβολο και ετοιμαστείτε για τη λειτουργία της κόλασης" - καλά, αν αυτό δεν είναι καν μια ανακοίνωση !; Μια νέα έκδοση booster σπάνια έκανε κύματα στη Γερμανία από το Devil's Work, το πρώτο έργο της επώνυμης εταιρείας Devils Pharma.

Κατά την είσοδο στην αγορά, η μάρκα προφανώς δεν κομματάζει τις λέξεις, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή, αλλά αντίθετα κάνει καταφανείς διαφημιστικές υποσχέσεις με έναν αναιδές και αλαζονικό τρόπο. Η ευρωπαϊκή ετικέτα με παραγωγή στη Φλόριντα διεκδικεί το στέμμα του αναμνηστικού είδους και δεν υποτιμά τις αξιώσεις και τα γεγονότα σχετικά με την τρομακτική προ-προπόνηση.
Φυσικά, η BOOSTERJUNKIES.DE θεωρεί καθήκον της να εκπληρώνει αυτές τις υποσχέσεις με τους ρυθμούς της και τελικά να αποκαλύπτει την αλήθεια τους.

Διεθνή ιστολόγια και ιστότοποι έχουν επίσης συνειδητοποιήσει το κομμάτι των κοσμημάτων, το οποίο μέχρι σήμερα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στη Γερμανία, αλλά σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της μάρκας στοχεύει στην επέκταση σε όλη την Πολωνία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και ποιος ξέρει, ίσως σε όλη τη λίμνη.
Τουλάχιστον πολλά άλλα συναρπαστικά συμπληρώματα έχουν προγραμματιστεί, εκτός από το hardcore προ-προπόνηση και πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι περισσότερο από όμορφα ρούχα.
Ωστόσο, η Devils Pharma βγαίνει από τα αρχικά μπλοκ με ένα προϊόν που υπόσχεται να αναβαθμίσει την κατάταξη για προπόνηση των ενισχυτών ξανά στο τέλος του έτους.

Ως συνήθως, εμείς στο BOOSTERJUNKIES.DE θέλουμε να ρίξουμε μια πολύ προσεκτική ματιά και να σας δώσουμε μια ειλικρινή γνώμη για το προϊόν και τις άλλες προσδοκίες της μάρκας.

Αναφορά εμπειρίας σχετικά με το σκληρό προϊόν προ-προπόνησης Devils Work από την Devils Pharma

Αυτή η προ-προπόνηση ξεκινά με μερίδα λίπους 12g, το οποίο αποτελείται από τουλάχιστον 19 (!) Διαφορετικά συστατικά. Είναι αρκετός χώρος για να δοσομετρηθούν κάθε ένας από αυτούς τουλάχιστον επαρκώς εγγυημένος και όχι μόνο το ερώτημα "ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ;", αλλά ειδικά το ερώτημα "ΤΙ;" Μπορεί να απαντηθεί με πολλά υποσχόμενο και περίεργο τρόπο - αλλά ας κρατήσουμε την ένταση λίγο μεγαλύτερο όρθιο 😉
Η Devils Pharma δεν θεωρεί απαραίτητο να κρύβεται πίσω από αμφίβολους πίνακες, αλλά, όπως αναμενόταν, προχωρά με όλα τα συστατικά και τις δόσεις.
Αρκεί να πούμε: οι αναμνηστικοί φίλοι μας ήταν λαχταριστοί όταν κοιτάξαμε την ετικέτα και χάντρες ιδρώτα μας πυροβόλησαν στα μέτωπά μας με ενθουσιασμό.

Ποια δραστικά συστατικά βρίσκονται στο hardcore booster Devil's Work από την Devils Pharma;

30 μερίδες 12 γεμάτων γραμμαρίων, εκ των οποίων η Devils Pharma υπόσχεται ήδη ένα ισχυρό αποτέλεσμα, αλλά προτείνει 1,5 μερίδες για καθαρή "προπόνηση MADNESS". Κατά την ανάλυση τμηματοποίησης, κ.λπ., στα παρακάτω αναφερόμαστε στις πληροφορίες ανά 1 μερίδα - αυτό θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό για τα περισσότερα für!
Με το "Teufelswerk" βρίσκουμε μια προ-προπόνηση που έχει αρκετά ενεργά συστατικά τόσο για το Focus & Aggression όσο και για το Pump & Vascularity.

Τι είναι λοιπόν το έργο του Devil's Pharma's Devil's; - Στη συνέχεια ρίξτε μια ματιά στα συστατικά λεπτομερώς:

Γεγονότα συμπληρωμάτων εργασίας διαβόλων

* Διαφήμιση / διαφήμιση

Αγορά του Devil's Pharma - Devil's Work

Συστατικά και δοσολογία από το Devil's Work

Ποσό ανά μερίδα
Η βιταμίνη D2000 IU
Βιταμίνη C300 mg
Βιταμίνη B9200 mcg
Βιταμίνη B1230 mcg
Κιτρουλίνη Malate 3.000 mg
AAKG3.000 mg
AGmass1.000 mg
Γλυκερόλη725 mg
2-Αμινοϊσοεπτάνιο250 mg
L-Νορβαλίνη220 mg
Εκχύλισμα κακάου150 mg
Θεοβρωμίνη150 mg
Άνυδρη καφεΐνη110 mg
Η καφεΐνη Bitrate110 mg
L-Theanine75 mg
Kaempferol75 mg
Hordinine45 mg
Νερανζίνες 40 mg
βελούδινο φασόλι50 mg
D-γλυκουρόνο-3,6, λακτόνες15 mg
Higenamine2 mg
Υοχιμβίνη HCL2 mg

Η βιταμίνη D (200iu): Δρα όπως άλλες βιταμίνες και μέταλλα Η βιταμίνη D σε έναν προωθητικό προπονητή ως θετικό ρυθμιστή και ρυθμιστικό από ανεπιθύμητες παρενέργειες και παρενέργειες. Η βιταμίνη D βελτιώνει την απορρόφηση του Ασβέστιο και φωσφόρος και άλλες ουσίες στο έντερο. Ως αποτέλεσμα, τα οστά, τα δόντια και άλλα πράγματα ενισχύονται πιο ισχυρά.

Βιταμίνη C (300mg): Το έργο του Βιταμίνη C είναι η μετατροπή προλίνης και λυσίνης σε υδροξυπρολίνη και υδροξυλυσίνη με σκοπό την ανάπτυξη συνδετικού ιστού, κολλαγόνων και άλλων παθητικών δομών ως αποτέλεσμα. Επιπλέον, λειτουργεί ως ρυθμιστής του στρες και προάγει την αναγέννηση και την αντίσταση στη μόλυνση.

Ασβέστιο (1mg): Το ασβέστιο υποστηρίζει όχι μόνο την ανάπτυξη των μυών, αλλά και τη συστολή των μυών σημαντικά.

Βιταμίνη B9 (200mcg): Ο Βιταμίνη B9 λέγεται ότι έχει τεράστια επίδραση ως αυξητικός παράγοντας, ειδικά στις φάσεις της παιδικής ηλικίας και της νεολαίας. Υποστηρίζει το σχηματισμό του ΚΝΣ και υποστηρίζει την επισκευή κατεστραμμένων ή εκφυλισμένων δομών και εμπλέκεται σε όλες τις διαδικασίες κυτταρικής διαίρεσης. Με τη βοήθεια του Βιταμίνη B9 λειτουργικές πρωτεΐνες και νευροδιαβιβαστές μπορούν επίσης να συντεθούν.

Βιταμίνη B12 (30mcg): Επίσης Βιταμίνη B12 εμπλέκεται στις διαδικασίες της κυτταρικής διαίρεσης και ανανέωσης. Τόσο το νευρικό σύστημα όσο και το αίμα επωφελούνται από ένα υγιές Βιταμίνη B12-Καθρέφτης. Επιπλέον, προωθεί την παραγωγή ενέργειας των μιτοχονδρίων.

Κιτρουλίνη Μαλάτες (3000mg): Κιτρουλίνη μπαίνει επίσης στα νεφρά αργινίνη μεταμορφώθηκε. Συμμετέχει επίσης στην παραγωγή οξειδίου του αζώτου και διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει την αρτηριακή πίεση.
Για να το κρατήσετε σύντομο, είναι Κιτρουλίνη πιο ισχυρό στην αύξηση της παραγωγής NO αργινίνη ακόμη και 
που φτάνει στα νεφρά μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και κλείνει εκεί αργινίνη ανοικοδομείται. αργινίνη και Κιτρουλίνη αυξάνουν την παραγωγή οξειδίου του αζώτου και έτσι διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνουν την αρτηριακή πίεση.  Κιτρουλίνη είναι το σημείο εκκίνησης για το αργινίνη-Σύνθεση και τελικό προϊόν στο σχηματισμό ΝΟ.
Κιτρουλίνη έτσι μπορεί το αργινίνη-Αύξηση τιμών στο αίμα και είναι ακόμη πιο αποτελεσματική από αργινίνη ακόμη και για την ενίσχυση της παραγωγής ΟΧΙ.
Μέσω του δώρου του Κιτρουλίνη Το Malate μπορεί επίσης να υποστηρίξει την εργασία του μυός, γεγονός που κάνει τον μυ να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και του επιτρέπει να παράγει περισσότερο ATP με λιγότερο οξυγόνο.

Αργινίνη άλφα κετογλουταρική (3000mg): Αποτοξινώνεται με απόρριψη περίσσειας αζώτου αργινίνη το σώμα κατά τη διάρκεια της σύνθεσης της ουρίας. Ορίζει αργινίνη ΟΧΙ ή χωρίς άζωτο, το οποίο τελικά εισέρχεται στους μυς και τις αρτηρίες. Η προκύπτουσα χαλάρωση και επέκταση είναι κοινώς γνωστή ως αποτέλεσμα άντλησης. Η απελευθέρωση αυξητικών ορμονών όπως η σωματοτροπίνη και η σύνθεση κολλαγόνων για αναγέννηση είναι θετικές παρενέργειες του συμπληρώματος αργινίνη.

N-Ακετυλο L-τυροσίνη (1000mg): τυροσίνης είναι το αμινοξύ γνωστό ως ενισχυτικό της διάθεσης και επίσης διεγείρει τη μετατροπή των θυρεοειδικών ορμονών στο σώμα.

AGmass (1000mg): Στο AGmass είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πρώτη ύλη από Αγκματίνη, το οποίο υποστηρίζει την παραγωγή οξειδίου του αζώτου και αναστέλλει το ένζυμο συνθάσης του. Αυτό οδηγεί σε βελτιστοποίηση του επιπέδου ΝΟ με δύο τρόπους προκειμένου να επιτευχθεί η ιδανική αθλητική απόδοση και οι καλύτερες δυνατές αντλίες.

Γλυκερόλη (725mg): Γλυκερόλη δεσμεύει το νερό, το οποίο όχι μόνο κάνει τον μυ να φαίνεται πτητικό, αλλά επίσης γενικά προωθεί την αντλία.

2-Αμινοϊσοεπτάνιο (250mg): Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από DMHA.
Αν και σχετίζεται επίσης με την αμφεταμίνη, διαρθρωτικά διαφέρει σημαντικά από το DMAA και DMBA. Αλλά και ευχαριστώ DMHA Η νορεπινεφρίνη και η ντοπαμίνη απορροφώνται περισσότερο.
Συνήθως το γλυκό σημείο είναι DMHA περίπου 150 mg.
Έτσι, η Devils Pharma δεν υποτιμά!

L-Νορβαλίνη (220mg): Το αμινοξύ Νόρβαλιν προέρχεται από τη βαλίνη αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας και αναστέλλει το ένζυμο αργινάση. Ως καταλύτης του Κιτρουλίνη και αργινίνη βοηθά στην επίτευξη καλύτερου και μακρύτερου αποτελέσματος.
Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί: οι αρχικές μελέτες δείχνουν ότι Νόρβαλιν Θα μπορούσε να είναι καταστροφικό για το CNS

Εκχύλισμα κακάου (150mg): Το δραστικό συστατικό του ακατέργαστου εκχυλίσματος φασολιών κακάου είναι τελικά τίποτα περισσότερο από Θεοβρωμίνη, που ονομάζεται μετά.

Θεοβρωμίνη (150mg): Δομικά έχει ομοιότητες με Η καφεΐνη, αλλά έχει λιγότερο αγχωτική επίδραση στο ΚΝΣ. Διαφορετικό από Η καφεΐνη ωστόσο μπορεί Θεοβρωμίνη ενεργήστε πιο έντονα στο εγκεφαλικό επεισόδιο και στη διεύρυνση των φλεβών, κάτι που ενισχύει επίσης την αντλία. Καθώς χαλαρώνει τα κύτταρα των λείων μυών, υποστηρίζει οικονομική αναπνοή και καλύτερη παροχή θρεπτικών ουσιών στον οργανισμό.

Άνυδρη καφεΐνη (110mg): Η καφεΐνη δείχνει θετικές, διεγερτικές επιδράσεις στο ΚΝΣ, καθώς και διάσπαση γλυκογόνου και λίπους. Ενώ αυξάνει την εγρήγορση, την εγρήγορση και τη συγκέντρωση, διαστέλλει επίσης τους βρογχικούς σωλήνες.

Η καφεΐνη Ρυθμός bit (110mg): s. Η καφεΐνη

L-Theanine (75mg): Αυτό είναι ένα καταπραϋντικό αμινοξύ από το πράσινο τσάι, το οποίο δεν σας κάνει να κουράζεστε, αλλά ανακουφίζει μόνο το ΚΝΣ. Σε συνδυασμό με Η καφεΐνη zeigt Θεανίνη σημαντική αύξηση της γνωστικής απόδοσης.

Kaempferol (75mg): Λίγο ερευνημένο φλαβονοειδές ...

Hordinine (45mg): Αυτός ο αναστολέας ΜΑΟ διεγείρει το κέντρο ανταμοιβής του εγκεφάλου μας και αυξάνει την εστίαση και τη συγκέντρωση διεγείροντας τους υποδοχείς ντοπαμίνης D2. Εκτός από τη διεύρυνση των βρόγχων, κινητοποιεί επίσης τα αποθέματα λίπους του σώματος ως πηγή ενέργειας.

Νερανζίνες (40mg): Το πικρό εκχύλισμα πορτοκαλιού δείχνει, μεταξύ άλλων, μια συνεργική δράση με τη συναφρίνη και γενικά βελτιώνει την απορρόφηση πολλών άλλων ουσιών. Επιπλέον, μελέτες με κυτταρική θεραπεία δείχνουν ότι αυτές με τη χορήγηση του Νερανζίνες παράγουν περισσότερο ΟΧΙ, το οποίο τελικά ενισχύει ξανά την αντλία.

βελούδινο φασόλι (40mg): Αυτό το εκχύλισμα τροφοδοτεί το σώμα μας με L-Dopa, έτσι ώστε ο εγκέφαλός μας να απελευθερώνει περισσότερη ντοπαμίνη. Λόγω της βελτίωσης της διάθεσής του και του θετικά χαλαρωτικού αποτελέσματος, αυτό το εκχύλισμα μπορεί να βρεθεί σε προ-προπονήσεις καθώς και σε ορισμένα συμπληρώματα ύπνου. Επιπλέον, δρα ως αντιοξειδωτικό και υποστηρίζει την απελευθέρωση αυξητικών ορμονών.

D-γλυκουρόνο-3,6, λακτόνη (40mg): Ένα οξύ σακχάρου ή υδατάνθρακας, το οποίο συχνά συνδυάζεται με Η καφεΐνη και Ταυρίνη χρησιμοποιείται σε ενεργειακά ποτά.

Synephrine HCL (50mg): Επίσης γνωστό ως εκχύλισμα Citrus aurantium, συνδέεται χημικά και δομικά με την εφεδρίνη και είναι κυρίως υπεύθυνο για την κινητοποίηση του λίπους στον οργανισμό. Τα περιεχόμενα φλαβονοειδή αυξάνουν την ενεργειακή δαπάνη του σώματος πάρα πολύ (αυξημένη θερμοκρασία σώματος πυρήνα και αυξημένο μεταβολισμό ηρεμίας) και έχουν επίσης έντονα διεγερτική ιδιότητα.

Higenamine (15mg): higenamine είναι επίσης γνωστή ως νορκοκλαουρίνη και ανήκει στην ομάδα αλκαλοειδών στην οποία ανήκει επίσης η εφεδρίνη. Διεγείρει την απελευθέρωση ακετυλοχολίνης και αυξάνει τη μυϊκή ισχύ καθώς επίσης, ως αγωνιστή βήτα-υποδοχέα, απώλεια λίπους. Παρομοίως προστατεύει Higenamine πριν κολλήσει το αίμα και επομένως είναι επίσης ευεργετικό για την κυκλοφορία του αίματος.

Υοχιμβίνη HCL (2 mg): Το δραστικό συστατικό, το οποίο προήλθε αρχικά από έναν φλοιό δέντρων, όχι μόνο έχει αφροδισιακές ιδιότητες, αλλά επίσης γενικά προάγει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Είναι ιδιαίτερα γνωστό υοχιμβίνη Ωστόσο, ως άλφα-αδρενεργικός αποκλειστής και συμπαθολυτικός. Η κατάποση μπορεί να σχετίζεται με ψυχεδελικές καταστάσεις συνείδησης, επιθετικότητα και αυξημένη εφίδρωση.
Με τον αποκλεισμό των υποδοχέων άλφα2, απελευθερώνει περισσότερη νορεπινεφρίνη στο σώμα, αυξάνοντας έτσι τη θερμογένεση και τη μεταβολική δραστηριότητα, και κυρίως λόγω αυτού είναι ένας δημοφιλής καυστήρας λίπους.

Συμπέρασμα ενεργά συστατικά:

Η Devils Pharma ξεκινά με έναν πραγματικό πίνακα και καταφέρνει να συνδυάσει ένα τέρας εστίασης και αντλίας σε ένα μόνο προϊόν!
Το μέγεθος μερίδας από μόνο του παρέχει χώρο για περισσότερα από 10 γραμμάρια ενεργών συστατικών, με τα οποία το Devil's Work καταφέρνει πραγματικά να εξυπηρετήσει συνολικά κάθε τμήμα ενός καλού hardcore booster.
Εδώ είναι τα 250mg DMHA Δεν είναι καθόλου το αποφασιστικό κριτήριο, αλλά η προ-προπόνηση εντυπωσιάζει με τον έξυπνο συνδυασμό και τη δοσολογία όλων των μεμονωμένων συστατικών.
Όχι μόνο η φωτιά αποκάλυψε με διαφάνεια όλες τις πληροφορίες για τη δοσολογία, αλλά και τη χρήση βιταμινών και μετάλλων για τον μετριασμό των ανεπιθύμητων παρενεργειών και των παρενεργειών.
Είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι το έργο του διαβόλου δεν βασίζεται μόνο στο να προσκολλάται σε αυτό με την έννοια μιας υπερσυγκεντρωμένης προ-προπόνησης, αλλά ότι έχει συμπληρωθεί με αντλίες και σε εύλογο βαθμό. Ο βαθμός στον οποίο ο συντονισμός των διεγερτικών δημιουργεί μια πιο επικεντρωμένη ή γρατσουνισμένη διάθεση δεν μπορεί να προβλεφθεί καθαρά βάσει των γεγονότων του συμπληρώματος, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ενισχυτικό θα έχει επίδραση στο ΚΝΣ και, κατά συνέπεια, στη συγκέντρωση και διάθεση!

ΕΙΣΟΔΗΜΑ & ΕΠΙΔΡΑΣΗ

Κατάποση / γεύση

Όχι μόνο το τελικό ποτό ως τέτοιο θα πρέπει να υποβληθεί σε αξιολόγηση, η συσκευασία, η επεξεργασία και πολλά άλλα διαδραματίζουν επίσης ρόλο για αυτήν την κριτική - ας εξετάσουμε την εμφάνιση, την αίσθηση και άλλες πτυχές του προϊόντος.

Ένα κουτάκι δεν θα μπορούσε να είναι πιο σκοτεινό ή πιο κακό. Το υπερβολικά μεγάλο κρανίο ενός δαιμονικού δαίμονα ή ίσως ο ίδιος ο Λούσιφερ, καθώς και δύο φιγούρες της Μαρίας κοσμούν δυσοίωνο το μπροστινό μέρος της ετικέτας. Το μαύρο γυαλιστερό βάζο με ένα κλασικό βιδωτό καπάκι καλύπτεται με μια απλή επεξεργασία αλλά όμορφα σχεδιασμένη ετικέτα. Εκτός από το λογότυπο της εταιρείας, το οποίο δυστυχώς θυμίζει πολύ την εταιρεία που ιδρύθηκε πέρυσι και χορηγός της επαγγελματικής εταιρείας IFBB Big Ramy "Dragon Pharma Labs", βρίσκουμε επίσης τις αναφορές στο "Made in USA" και στην αρωματική ετικέτα "Devils" Καραμέλα".
Τόσο η ποικιλία που έχουμε όσο και η γεύση "Monstrous Mango" που είναι ακόμα διαθέσιμη είναι σαφώς σχεδιασμένα και απολαμβάνουν τέλεια το θέμα της μάρκας - πραγματικά επιτυχημένη

Η ενότητα «συνιστώμενη χρήση» είναι συνηθισμένη στο εμπόριο, αλλά η έμμεση σύσταση για υψηλότερη ή υπερβολική δόση (1,5 μεζούρες) είναι πολύ φιλόδοξη και δεν είναι πολύ υπεύθυνη. Λαμβάνοντας υπόψη την ποικίλη και ολοκληρωμένη επιλογή διεγερτικών, ο περιορισμός στη γενικά εφαρμοζόμενη σύσταση κατανάλωσης θα ήταν επαρκής - αλλά η Devils Pharma είναι απλώς σκληρή!

Η γεύση που είχαμε, το Devils Candy, ήταν πραγματικά πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα καλό για έναν τόσο σκληρό ενισχυτή σκληρής δόσης!
Μόνο η επιλογή του χρώματος του λογότυπου (ροζ) και η ονομασία "candy" προκάλεσαν την προσδοκία για ένα κοκκινωπό ποτό με γεύσεις σαν φρούτα. Σε αντίθεση με αυτό, ωστόσο, η σκόνη και το ποτό είναι πιο πορτοκαλί και έχουν γεύση ανάλογα, αλλά όπως είπα, αυτά είναι στερεότυπα.

Επίδραση

Όταν πρόκειται για το αποτέλεσμα, δεν είναι απαραίτητο να περιηγηθείτε στον θάμνο ή να μπλέξετε στο άσκοπο γυαλιστερό.
Το γεγονός είναι ότι το Devil's Work είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά σίγουρα δεν είναι για ερασιτέχνες αθλητές με μαλακό βραστό.
Σε αντίθεση με πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα, το έργο του διαβόλου δεν παρακάμπτεται χωρίς λόγο και δεν ξυπνά τους καταναλωτές του με ανεξέλεγκτο τρόπο. Από την άλλη πλευρά, εντυπωσιάζει με έντονα συγκεντρωτικό αποτέλεσμα, το οποίο αφενός πιέζει επιθετικά, αλλά το όλο θέμα είναι πολύ λεπτό και επικεντρωμένο.
Με αυτόν τον ενισχυτή hardcore, η μία ή η άλλη επανάληψη και επίσης μερικές επιπλέον πλάκες βάρους είναι σίγουρα δυνατές!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι η πλήρης αναλογία ισχυρών αντλιών, η οποία δεν εκφράζεται μόνο από τους χάρτες όπως τα αντιβράχια και τους διογκωμένους μύες, αλλά επίσης κάνει τα πόδια και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, τον οπίσθιο εκτατήρα κατά την προπόνηση των ποδιών.
Ευτυχώς, δεν πρέπει να αναμένονται κρύες εφιδρώσεις, χτυπήματα, τρόμο και παρόμοια, καθώς δεν καταγράφηκαν παρενέργειες σε καμία από τις δοκιμές μας κατά τη λήψη του Devil's Work.

Αναλογία τιμής-απόδοσης - το συμπέρασμα

Ένα δοχείο του Devils Pharma Devil's Work κοστίζει σήμερα 49,95 ευρώ και παρέχει 30 μερίδες συνολικού περιεχομένου 360g (12g το καθένα).
Με τη συνήθη δοσολογία, καταλήγετε με μερίδα τιμή περίπου 1,66, η οποία είναι πραγματικά αξιοπρεπής λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα και την ποσότητα.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα από τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του DM ** και άλλων, θεωρούνται ντόπινγκ σύμφωνα με το καταστατικό της FDA και, ως εκ τούτου, μπορούν να εντοπιστούν σε έλεγχο και να επιβληθούν κυρώσεις. Η ανιχνευσιμότητα πολλών ουσιών ή των μεταβολιτών τους δεν είναι σαφώς καθορισμένη και μπορεί να οδηγήσει σε απαγόρευση των διαγωνισμών από την WADA ακόμη και μετά από αρκετούς μήνες!

* Διαφήμιση / διαφήμιση

Αγορά του Devil's Pharma - Devil's Work

Πλαίσιο αναθεώρησης 0
9
Η βαθμολογία μας
ΚΑΛΗ
  • ισχυρό αποτέλεσμα με εξαιρετική εστίαση και καλή αντλία
  • χωρίς παρενέργειες και / ή μετά από ανεπιθύμητες ενέργειες
  • αισθητή καλή γεύση
BAD
  • γνωστό λογότυπο της εταιρείας

Συστατικά και δοσολογία9
Επίδραση9
Geschmack9
τιμή9

Παρόμοια στοιχεία

Ίσως σας ενδιαφέρει
Κοντά
Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή