Γενικά

Submission Science τελευταίο hardcore booster Rocky KO

ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ 12 - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ "ROCKY 1,3" ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στις αρχές Μαΐου, το Boosterjunkies.de το ανέφερε με Επιστήμη Υποβολής Ένας νέος κατασκευαστής βρίσκεται στα αρχικά μπλοκ που ξέρει πώς να εντυπωσιάσει όχι μόνο με τη γκάμα των προϊόντων του, αλλά και με την εξαιρετική του ποιότητα. Η επιλογή και η σύνθεση των προϊόντων είναι συνεπείς και οι πρώτες εβδομάδες στη γερμανική αγορά έχουν αποδείξει ότι ο Αμερικανός κατασκευαστής είναι έτοιμος να εδραιωθεί στη βιομηχανία συμπληρωμάτων.

Ο σκληροπυρηνικός ενισχυτής ROCKY 1,3 προκάλεσε ιδιαίτερη αναταραχή, γιατί όχι μόνο ο φρέσκος σχεδιασμός του ήταν άμεσα εμπνευσμένος, το ερέθισμα του σχεδιαστή από το οποίο ονομάστηκε έθεσε επίσης τη σκηνή με χαρούμενη προσδοκία.
Και το booster με το πρόσχημα του Rocky Balboa έδωσε κυριολεκτικά στο πρόσωπο, έγινε κορυφαίος πωλητής και αξίωσε την 6η θέση στην αναμνηστική κατάταξη των καλύτερων DMAA-Booster στο Boosterjunkies.de.
70mg 1,3-διμεθυλαμίνης μιλούν μια καθαρή γλώσσα και παρέχουν την απόλυτη γροθιά στην προπόνηση σας!

Το Submission Science ενεργεί τώρα με υποδειγματικό τρόπο και τώρα προσπαθεί να αξιοποιήσει την επιτυχία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να ρίξει αμέσως τον μεγάλο και ακόμη καλύτερο αδερφό του ROCKY 1,3 στην αγορά - το ROCKY KO πρέπει να το διορθώσει!
Το συνεργαζόμενο κατάστημα STAYFOCUSED.DE έχει ένα αποκλειστικό δείγμα του νέου hardcore booster από τη γη των απεριόριστων δυνατοτήτων και όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ενθουσιασμένοι!
Ο κατασκευαστής κάνει τα πάντα σωστά και αντικαθιστά τα περιττά κρεατίνη στη φόρμουλα με άλλα χρήσιμα και αισθητά συστατικά.
Έτσι ήταν η επιβλητική δόση DMAA αυξήθηκε κατά άλλα 30mg και τώρα τραβάει το μάτι με συνολικά 100mg!

Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι γνωρίζει η ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ROCKY KO:

Ιδιόκτητο μείγμα 8500mg

Κιτρουλίνη Malate 2: 1, AGmass (αγματίνη θειικό άλας), Ν-ακετυλο τυροσίνη, Η καφεΐνη Κιτρικά, Άνυδρη καφεΐνη, 1-3 διμεθυλαμίνη (100mg), Synephrine Hcl, Higenamine Hcl, Hordein Hcl, L-Νορβαλίνη, Schisandra chinensis, Υοχιμβίνη hcl, Ουπερζίνης Α, Βιταμίνη B12, Βιταμίνη D3

Οχι μόνο αυτό Κρεατίνη Hcl και - τα νιτρικά έχουν διαγραφεί εξ ολοκλήρου με την προσθήκη synephrine, Higenamine, Hordinine και υοχιμβίνη αυτό το booster γίνεται ένα πραγματικό stimbombe σε σύγκριση με τον ήδη ισχυρό προκάτοχό του!

Οι πρώτες δοκιμές από την πλευρά μας ήταν κάτι περισσότερο από πολλά υποσχόμενο και περιμένουμε να στείλουμε το ROCKY KO στο δαχτυλίδι και σε αυτή τη χώρα! Είμαστε πεπεισμένοι ότι ξέρει πώς να στέλνει τον διαγωνισμό του στους πίνακες στη μάχη των σκληροπυρηνικών!

Αν θέλετε να πείσετε τον εαυτό σας για την ποιότητα του Rocky KO, μπορείτε να πάρετε τον ενισχυτή στο Stayfocused.de.

>> Στην προσφορά <

Υποβολή Επιστήμης Rocky 1,3

 

 

 

 

 

 

 

Παρόμοια στοιχεία

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή