Γενικά

APS Nutrition Mesomorph - Σύγκριση Fake vs. Original

APS Nutrition Mesomorph - Σύγκριση Fake vs. Original

Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να αφιερωθούμε σε ένα θέμα που μας απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Για αρκετό καιρό υπήρξαν φήμες ότι ένα booster αντιγράφηκε ξανά, πώς ακριβώς μπορείτε να προστατευτείτε από τα ψεύτικα που μπορείτε να μάθετε εδώ.

Όποιος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα νέα της κοινότητας φυσικής κατάστασης έχει παρατηρήσει σίγουρα ότι το θρυλικό DMAA Η έκδοση του ενισχυτικού Mesomorph δεν παράγεται πλέον. Για να μην αφήσει τους καταναλωτές στην αγορά με άδεια χέρια, ο αμερικανός κατασκευαστής APS Nutrition έφερε μια νέα έκδοση στην αγορά, η οποία, προς απογοήτευση πολλών, είναι πολύ πιο αδύναμη και, πάνω απ 'όλα, η αγαπημένη μας ουσία DMAA δεν περιέχει πλέον. Η στάση παραγωγής της δημοφιλούς πρώτης έκδοσης όχι μόνο οδήγησε σε τεράστια αύξηση της τιμής των τελευταίων εναπομείναντων αντιγράφων, αλλά και στο γεγονός ότι οι αμφίβολοι έμποροι οδηγούσαν από την απληστία για χρήματα για να φέρουν πλαστά προϊόντα στην αγορά. Πώς μπορείτε να προστατευτείτε από αυτές τις απομιμήσεις και να διαφοροποιήσετε το πρωτότυπο από το αντίγραφο, θέλουμε να σας εξηγήσουμε παρακάτω. Η πρώτη και συνήθως καταδικαστική ένδειξη του πλαστού προϊόντος είναι η τιμή. Ανεξάρτητα από το πόσο θα θέλαμε όλοι - δεν έχουμε ποτέ αυτό το ενισχυτικό για 39,90 €. Οι συναλλαγές είναι πρωτότυπα του DMAA Έκδοση τώρα από πάνω από 50,00 €. Γι 'αυτό, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην πιστεύετε σε "εξαιρετικές προσφορές" ή "ειδικές τιμές" - σε αυτήν την περίπτωση, η ποιότητα (δυστυχώς) έχει στην πραγματικότητα την τιμή της και ένα καλό προϊόν έρχεται με υψηλή τιμή αγοράς.

Αλλά όχι μόνο η τιμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένδειξη για τον εντοπισμό ενός αντιγράφου του ενισχυτή.
Γνωρίζοντας πώς, η ψεύτικη έκδοση μπορεί εύκολα να εκτεθεί με την πρώτη ματιά.

APS Nutriton Mesomorph Fake εναντίον Original
Η σύγκριση των δύο εκδόσεων mesomorph δείχνει πόσο εύκολο είναι να διακρίνεις το πρωτότυπο από τον κλώνο.
  1. Το λογότυπο APS Nutrition είναι μικρότερο και πιο σκούρο από το αντίγραφο.
  2. Στην ψεύτικη έκδοση του mesomorph, αντί για το κείμενο DMAA ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ, "ΝΕΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ" απεικονίζεται.
  3. Σε στενότερη επιθεώρηση είναι αξιοσημείωτο ότι η πορεία του APS mesomorph κλώνου εμφανίζεται με λιγότερη λεπτομέρεια. Το μέγεθος της γραμματοσειράς διαφέρει επίσης από το πρωτότυπο.
  4. Η περιγραφή Φόρμουλα υπερφορτισμένης ενέργειας, δεν είναι διαθέσιμο στο πρωτότυπο!
  5. Ως συνήθως, το βάρος δίνεται σε γραμμάρια για το πραγματικό μεσόμορφο και η μονάδα βάρους εμφανίζεται επίσης σε ουγκιές.

>> ΑΓΟΡΑΣΤΕ APS MESOMORPHIC <

Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο του θρυλικού ενισχυτή στο συνεργάτη μας Stayfocused.de, με το κουπόνι Τζούκι πάρετε μερικά τοις εκατό ξανά.

APS Nutriton Mesomorph Αναλυτική προβολή των συστατικών
Τα γεγονότα συμπληρώματος στο πίσω μέρος του mesomorph δείχνουν για άλλη μια φορά τη διαφορά μεταξύ του ψεύτικου και του πρωτότυπου

Οι προσφερόμενες γεύσεις μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε ένα αντίγραφο. Αυτά προσφέρονται μόνο στις παραλλαγές Pinapple & Watermelon. Εάν πρέπει να συναντήσετε μία από τις παρακάτω αναφερόμενες εκδόσεις, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αντιμετωπίζετε ένα πρωτότυπο.

- Χιόνι κώνου
- Τούτι Φρούτι
- Πράσινο μήλο
- Rocket Pop
- Ροζ λεμονάδα

APS Nutrition Mesomorph σε γεύσεις Tutti Frutti Green Apple Candy
Η εικόνα δείχνει τις περιορισμένες γεύσεις Tutti Frutti και Green Apple Candy του APS Nutrition Mesomorph.

Με βάση τα παραπάνω γεγονότα, μπορείτε πλέον να διακρίνετε εύκολα το φθηνό ψεύτικο από το θρυλικό πρωτότυπο mesomorph.

Μια άλλη συμβουλή: παραγγείλετε μόνο τον ενισχυτή σε αξιόπιστα καταστήματα που έχουν καλές αξιολογήσεις πελατών! Αποφύγετε αναξιόπιστες πηγές, όπως διαδικτυακές διαβαθμισμένες διαφημίσεις από ιδιώτες πωλητές ή διαφημίσεις σε πύλες δημοπρασιών.

Τώρα είστε καλά ενημερωμένοι και ίσως είστε έτοιμοι να κάνετε μια παραγγελία. Αν λοιπόν εξακολουθείτε να σας ενδιαφέρει ο θρυλικός ενισχυτής ή ίσως να αναζητήσετε μια άμεση σύγκριση, ρίξτε μια ματιά στο συνεργάτη μας Stayfocused. Εδώ λαμβάνετε και τις δύο "παραλλαγές" - το αρχικό μεσόμορφο, ως οργ. Η έκδοση των ΗΠΑ δηλώθηκε, καθώς και η ψεύτικη έκδοση, η οποία αναφέρεται ως «κλώνος» και, επομένως, δείχνει επίσης ότι δεν είναι η πρωτότυπη. Για να είμαστε δίκαιοι, το Stayfocused βασίζεται στη διαφάνεια και δείχνει με διαφορά τιμής 15 € ποιο προϊόν είναι πρωτότυπο και ποιο είναι πλαστό.

Θέλετε να απολαύσετε ξανά την αρχική έκδοση του mesomorph. Στη συνέχεια, αγοράστε τώρα και αποθηκεύστε με τον κωδικό κουπονιού Τζούκι με τον συνεργάτη μας Stayfocused.de άλλο 10% τοις εκατό στην παραγγελία σας!

 

APS Mesomorph - Πρωτότυπη έκδοση των ΗΠΑ 
>> Στην προσφορά <

 

 

 

Παρόμοια στοιχεία

Ίσως σας ενδιαφέρει
Κοντά
Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή