Οι καλύτεροι ενισχυτές πριν από την εργασία του 2021

Οι καλύτερες προ -προπονήσεις του 2021 - μάρκες ΕΕ

Ένας καλός ενισχυτής είναι εξίσου μέρος της αποτελεσματικής προπόνησης με τον δίσκο 20 mm στη σιδερένια ράβδο. Και η αγορά δεν κουράζεται ποτέ να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας μεγάλης ποικιλίας καταναλωτών. Είτε η φορτωμένη δόση σκληρυντικών διεγερτικών, είτε μια καλή μερίδα ουσιών αντλίας είτε ένα πλήρες μείγμα όλων - υπάρχει τώρα ένα κατάλληλο προϊόν για αθλητές σκληρής σιδήρου και η περιστασιακή αντλία χόμπι.

Η κατηγορία "EU Booster" περιγράφει - κυρίως χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η πραγματική χώρα κατασκευής - προϊόντα πριν από την προπόνηση που περιέχουν έναν ρηχό συνδυασμό διεγερτικών συστατικών και ουσιών που προωθούν την άντληση. Με αυτόν τον τρόπο, απαλλάσσονται πλήρως από συστατικά που θα μπορούσαν να εμπίπτουν στη νέα νομοθεσία για τα τρόφιμα ή την απαίτηση συνταγογράφησης φαρμάκων, και ουσίες που προέρχονται από μια νόμιμη γκρίζα ζώνη και είναι παράγωγα ή συνθετικά μοντελοποιημένα διπλά φυτικά συστατικά δεν χρησιμοποιούνται σε τέτοιους ενισχυτές εκπαίδευσης.

Κατά συνέπεια, οι ενισχυτές της ΕΕ είναι ο τέλειος συμβιβασμός για την προπόνηση αρχάριων ή αθλητών που χρειάζονται τακτικά μια μικρή ώθηση, αλλά όχι ολόκληρο για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση στην προπόνηση. Ακόμα και δοκιμασμένοι αθλητές τείνουν να είναι ασφαλείς με ενισχυτές της ΕΕ (ακόμη και αν η τελική βεβαιότητα για την καθαρότητα των προϊόντων μπορεί να διασφαλιστεί μόνο από τη λίστα της Κολωνίας ή από αναλύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό).

Εμείς στα Boosterjunkies θέλουμε τώρα, παρά το πάθος και το πάθος για το πλήρες hardcore club, να δώσουμε στις "λογικές" εναλλακτικές λύσεις την προσοχή που τους αξίζει και να σας παρουσιάσουμε τα πιο δημοφιλή και καλύτερα προϊόντα προ-προπόνησης από το τμήμα της ΕΕ.

Όπως συμβαίνει με κάθε ενισχυτικό προϊόν, επισημαίνουμε ότι η επίδραση ενός τέτοιου προϊόντος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από τη μία πλευρά, η διατροφική κατάσταση, η ενυδάτωση κ.λπ. η φυσιολογική αντίδραση σε μεμονωμένα δραστικά συστατικά είναι καθοριστική, αλλά ο τύπος και η ένταση της προπόνησης επηρεάζουν επίσης το φάσμα της δραστηριότητας. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτή η κορυφαία λίστα αντικατοπτρίζει την υποκειμενική και, για το σώμα μας, ατομική φυσική αντίδραση. Παρόλο που βασίζουμε τις εκτιμήσεις μας σε γεγονότα και θεωρίες, στην πράξη μπορούμε να αντλήσουμε μόνο ανεκδοτολογικές γνώσεις.

Ας μπούμε λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς αληθινούς all-rounders.

# 10 Weider HZRD Pre-Workout 260g

Αισθάνεται ότι η μάρκα Weider ήταν στο παιχνίδι συμπληρώματος σχεδόν για όσο διάστημα το άθλημα bodybuilding που προωθήθηκε από τους αδελφούς Weider βρίσκεται στα βιβλία ιστορίας της εποχής μας. Πολλά μεγάλα ονόματα έχουν ήδη επιτραπεί να εκπροσωπούν τη μάρκα και το Protein 80 Plus μπορεί ακόμα να βρεθεί σε πολλά σκληρά γυμναστήρια παλιού σχολείου.
Ο ενισχυτής προπόνησης Hzrd σπάει με την ελαφρώς ξεπερασμένη και χρονοβόρα εικόνα της μάρκας Weider και είναι ακόμα αρκετά καινούργιος στην αγορά.
Σε μια ανησυχητική ρόμπα - το δοχείο είναι διακοσμημένο με ταινία φραγμού με άγριους κόμπους - προσελκύει με τη σύνθεση φυτικών εκχυλισμάτων υψηλής ποιότητας και 200mg καφεΐνης ανά μερίδα (1,50 ευρώ).
Επιπλέον, εντυπωσιάζει με 6g καθαρής L-κιτρουλίνης, η οποία από μόνη της εξασφαλίζει μια αξιοπρεπή αντλία. Αλλά όχι αρκετά σε αυτό το σημείο, επειδή ο Weider συνεχίζει να προσθέτει αργινίνη, νιασίνη και ορνιθίνη. 
Η χρήση κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πρώτων υλών όπως το Bioperine, το Careflow και το S7 επιβεβαιώνει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας του Weider και δίνει πραγματικά στους αληθινούς οπαδούς του bodybuilding ένα σταθερό καθημερινό αναμνηστικό.

Weider HZRD Pre Working Tub

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 10 Weider HZRD Pre-Workout 260g

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 6.8 / 10

# 9 Optimum Nutrition Pre-Workout 330g

Η μάρκα ON ή Optimum Nutrition είναι γνωστή και εξίσου δημοφιλής για το παγκοσμίως γνωστό "Gold Standard" όσον αφορά την πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Το Gold Standard Whey κυριάρχησε στη διεθνή αγορά πρωτεϊνών για πολλά χρόνια και εξακολουθεί να ζει από μια διάσημη φήμη και συνεχίζει να απολαμβάνει μεγάλη προσοχή.
Τα άλλα προϊόντα του κατασκευαστή, τα οποία δεν είναι λιγότερο πλούσια, αλλά ποτέ δεν πλησίασαν τα στοιχεία πωλήσεων για το παρασκεύασμα πρωτεΐνης, πρέπει να κάνουν λίγο πίσω.

Το Gold Standard Pre-Workout είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ στερεό προϊόν που, αν και δεν έχει αρκετό νερό για κάθε ενισχυτικό, ξεπερνά σαφώς το υποχρεωτικό ενεργειακό ποτό πριν από την προπόνηση.
Επειδή εκτός από τα τεράστια 175mg καφεΐνης, το ON Pre-Workout καλύπτει την καθημερινή μερίδα 3g κρεατίνης στο σύνολό της και 1,5g βήτα-αλανίνη οδηγεί επίσης σε αντίστοιχες προσαρμογές στην απόδοση με τακτική κατανάλωση. Επιπλέον, τα λογικά συστατικά κιτρουλλίνη (για αυξημένη αντλία), καρνιτίνη (για βελτιστοποιημένο μεταβολισμό του λίπους) και τυροσίνη (για αξιοσημείωτη εστίαση) είναι όλα τουλάχιστον συμπεριλαμβανόμενα, αν και σε μερικώς χαμηλές δόσεις. Ανάλογα με το πόσο είστε διατεθειμένοι να αυξήσετε τη δοσολογία και το κόστος της αντίστοιχης μερίδας (0,83ct ανά μερίδα), η προ-προπόνηση δεν είναι σίγουρα το «χρυσό πρότυπο», αλλά μπορείτε να το απολαύσετε πριν από το είδος του αθλητισμού.

Μπανιέρα Optimum Nutrition Pre Workout

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 9 Optimum Nutrition Pre-Workout 330g

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.0 / 10

# 8 Olimp Redweiler 480γρ

Η φαρμακευτική εταιρεία, καταγωγής Πολωνίας, κατασκευάζει συμπληρώματα διατροφής στα υψηλότερα πρότυπα από το 1990 και εκπροσωπείται επίσης στη Γερμανία με τον δικό της όμιλο εταιρειών. Τα τελευταία 10 χρόνια, η Olimp έχει επενδύσει περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ μόνο στην ανάπτυξη τεχνολογιών και καινοτομιών.
Η ανταμοιβή για αυτό το έργο είναι μια εξαιρετική φήμη και μια τεράστια πελατειακή βάση.
Όχι εξαιτίας των πολύ καλών προϊόντων στην κατηγορία των συμπληρωμάτων και του bodybuilding.

Το Olimp βασίζεται σε μια πλήρη σύνθεση με συγκρίσιμο μεγαλύτερο μέγεθος μερίδας (12g - 0,87ct) και συνδυάζει έναν τύπο αντλίας και ένα μίγμα απόδοσης. Το AAKG και η μητρική κιτρουλίνη συμπληρώνονται με μικρή ποσότητα νατρίου, έτσι ώστε η αντλία να είναι πραγματικά πολύ καλή. Η τυροσίνη και η καφεΐνη (200 mg) εξασφαλίζουν μια ευχάριστη ώθηση και μακροχρόνια εστίαση, και τέλος, η κρεατίνη και η βήτα-αλανίνη είναι τυπικοί ενισχυτές απόδοσης που καθιστούν λογική την κατανάλωση του Redweiler σε τακτική βάση. Είναι ιδιαίτερα ελκυστικό ότι το Redweiler έχει ήδη εκδοθεί δύο φορές σε μια εξαιρετικά δροσερή ειδική έκδοση Dragonball Z και εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο σε αυτήν την έκδοση. Alsoσως επίσης ένα κίνητρο για αγορά για τον έναν ή τον άλλον από εσάς.

Μπανιέρα Olimp redweiler

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 8 Olimp Redweiler 480γρ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.6 / 10

# 7 All Stars RAW Ένταση 400g

Για πολλά χρόνια, η μάρκα All Stars ήταν στενά συνδεδεμένη με έναν από τους πρωταγωνιστές της σκηνής - τον Markus Rühl!
Heταν επίσης αυτός που ξεκίνησε και / ή τουλάχιστον διαφήμισε μια ολόκληρη σειρά από ηχηρά συμπληρώματα εκείνη την εποχή, και έτσι ένα βαρύ ενισχυτικό - σε σύγκριση με τα γερμανικά πρότυπα - δεν άργησε να έρθει.
Εν τω μεταξύ, το Raw Intensity έχει αναθεωρηθεί περισσότερες από μία φορές και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη λεγόμενη σειρά Platinum. Με 15 επιστημονικά αποδεδειγμένα συστατικά, γεμάτα με κιτρουλίνη, αργινίνη, ταυρίνη, τυροσίνη, γλυκίνη, Cordiceps Sinensis, Norvaline και καφεΐνη καθώς και συναρπαστικά, εμπλουτιστικά φυτικά εκχυλίσματα, έχουμε πραγματικά ένα πολύ καλό προϊόν πριν την προπόνηση!
Σε ένα εντυπωσιακό 20g ανά μερίδα (2,00 ευρώ) περισσότερες από 9g δραστικές αντλίες, 350mg καφεΐνης (+ 200mg θεοβρωμίνη) και ακόμη και με 110mg synephrine κάτι γίνεται ακόμα για καύση λίπους!

All Stars RAW Intensity Tub

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 7 All Stars RAW Ένταση 400g

 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.8 / 10

# 6 ΚΟΡΥΦΗ - Χωρίς αστεία 600γρ

Το Peak είναι επίσης ένα γνωστό ίδρυμα στη Γερμανία του οποίου το όνομα καλείται στην «κορυφή» της αγοράς συμπληρωμάτων από το 2003 και έχει δεσμευτεί να συνεχίσει αυτόν τον ισχυρισμό. Η Peak θέτει υψηλά πρότυπα στην επιλογή των επιλεγμένων πρώτων υλών της και τα επεξεργάζεται στη δική της παραγωγή με τη μεγαλύτερη προσοχή. Σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας HACCP, GMP, GLP και GSP, τα προϊόντα είναι 100% απαλλαγμένα από ουσίες ντόπινγκ.

Το No Jokes είναι ένα ενισχυτικό πριν την προπόνηση με εφέ Pump & Stim που προάγει την εγρήγορση, την εστίαση, τις αντλίες και την αντοχή. Για το σκοπό αυτό, προκύπτει ατού με την πλήρη γκάμα όλων των σχετικών συστατικών σε μια αξιοπρεπή δόση. Εκτός από τα υποστρώματα αντλίας αργινίνη HCL και κιτρουλίνη, ο ενισχυτής καρνοσίνης είναι η βήτα-αλανίνη και τα ισχυρά συστατικά όπως η Ν-ακετυλο-Λ-τυροσίνη, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Ashwagandha KSM-66, Alpha GPC, γλυκουρονόλη ακετόνη και πολλά άλλα. περιέχω!
Τα βελτιωτικά απορρόφησης L-Theanine, Panax Ginseng και Rhodiola Rosea ιδιαίτερα δίνουν στον τύπο μια επιπλέον ώθηση. Το μέγεθος μιας μερίδας είναι εκπληκτικό 20g (1,33 ευρώ) και προσφέρει πραγματικά όλα όσα χρειάζεστε για μια σωστή - αλλά «καθαρή» - προπόνηση!

Μπανιέρα PEAK NO Jokes

* Διαφήμιση / διαφήμιση


# 6 ΚΟΡΥΦΗ - Χωρίς αστεία 600γρ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.0 / 10

# 5 Naughty Boy Menace προ-προπόνηση

Το NB Menace είναι επίσης μια εντελώς διαφανής προ-προπόνηση και εξυπηρετεί τα πεδία αυξημένης ενέργειας, αυξημένης συγκέντρωσης και βελτιωμένων αντλιών και επιδόσεων.

Περιέχει 4g L-κιτρουλίνη και 2g κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γλυκερίνη με τη μορφή GlycerSize. Η συγκέντρωση εξασφαλίζεται με 1g τυροσίνης και 600mg του επίσης κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δραστικού συστατικού Alpha-Zone (Alpha-GPC). Εκτός από τα 3,2 g βήτα-αλανίνη για βελτίωση της αντοχής, η φόρμουλα που παρέχει ενέργεια, που αποτελείται από 300mg Juglans Regia, 350mg καφεΐνης και 150mg Biophytum, είναι εντυπωσιακή. Αυτή η πραγματικά καλά μελετημένη και υψηλής ποιότητας μήτρα είναι εκλεπτυσμένη με 50mg AstraGin, η οποία μεγιστοποιεί την απορρόφηση. Λόγω της ελκυστικής τιμής (1,02 ευρώ ανά μερίδα) ένα πραγματικά ενδιαφέρον και προτεινόμενο συμπλήρωμα.

Μπανιέρα Naughty Boy Mean Pre Workout

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 5 Naughty Boy - Menace Pre -Workout 435g

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.3 / 10

# 4 OS Nutrition - Gods Pulse

Η γερμανική εταιρεία OS Nutrition Supplements κατασκευάζει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας από το 2017. Οι ετικέτες των συμπληρωμάτων διατροφής τους είναι τόσο απλές ως προς το σχεδιασμό όσο και ως προς το περιεχόμενο και εγγυώνται μέγιστη διαφάνεια. Η εταιρεία δεν χρησιμοποιεί acesulfame K ή aspartame σε ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων.

Ο θεϊκός παλμός είναι μια προ-προπόνηση που δεν βασίζεται στο σύνθημα «περισσότερα είναι περισσότερα», αλλά αντιθέτως συνδυάζει λογικά συστατικά προσανατολισμένα στο στόχο σε μέτριες δόσεις. Μια μερίδα 15g (1,50 ευρώ) περιέχει 8g ενεργών αντλητικών ουσιών (4g το καθένα από AAKG και L-κιτρουλλίνη) και 3g βήτα-αλανίνης. Μια καλή εστίαση επιτυγχάνεται με την προσθήκη 1g Ν-ακετυλ-L-τυροσίνης καθώς και 250mg εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού και 250mg καφεΐνης. Περιέχει επίσης 200mg εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και 80mg εκχύλισμα τζίνσενγκ Panax. Με τα 2 τελευταία συστατικά που αναφέρθηκαν, αυτό το ενισχυτικό ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αυτής της λίστας και ξέρει επίσης πώς να πείσει με ένα σταθερό αποτέλεσμα.
Ιδιαίτερα θετική είναι η αισθητά καλή γεύση του ενισχυτή, η οποία διατίθεται στις γεύσεις κόλα, κόκκινα φρούτα, μάνγκο, βατόμουρο και καρπούζι - YUMMIE!

OS Nutrition Gods Pulse Tub

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 4 OS Nutrition - Gods Pulse 308g

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.4 / 10

# 3 Μανιβέλα ESN

Το ESN και ο Crank είναι ήδη θεσμός στη γερμανική σκηνή συμπληρωμάτων.
Για 16 χρόνια, η ESN παράγει καθημερινά ελεγχόμενα συμπληρώματα που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, την καθαρότητα και την ασφάλεια. Ανεξάρτητες και διαπιστευμένες δοκιμές όλων των παρτίδων παραγωγής πραγματοποιούνται τακτικά σε εσωτερικά εργαστήρια. Αυτό δημιουργεί εμπιστοσύνη στην ασφάλεια και την καθαρότητα - τυπική για την ποιότητα, κατασκευασμένη στη Γερμανία.

Ακόμη και η προ-προπόνηση από αυτό που είναι ίσως ο πιο γνωστός κατασκευαστής σε αυτή τη χώρα είναι μια συνεργιστική ενίσχυση με κιτρουλίνη, AAKG, άλλα αμινοξέα, καφεΐνη και επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα για την τέλεια εμπειρία προπόνησης. Αποτελείται από 14 συστατικά και είναι ο τέλειος συνδυασμός αμινοξέων και βοτανικών.
Για κάθε 19g μερίδας (1,50 ευρώ) ο Crank προσφέρει 11g αντλίες (6g κιτρουλίνης μηλεΐνης, 4g AAKG συν γλυκουρονολακτόνη κ.λπ.) και περισσότερα από 2,5g διεγερτικά βοτανικά και άλλες ουσίες (200mg καφεΐνη, Synephrine, Rhodiola Rosea Extr κ.λπ.). ).
Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το ESN δεν έκανε τίποτα και χρησιμοποίησε απόλυτες δόσεις για όλα τα ενεργά συστατικά. Σίγουρα ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και υψηλότερης ποιότητας ενισχυτές της ΕΕ σε όλη τη Γερμανία.

Μπανιέρα μανιβέλας ESN

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 3 ESN - Μανιβέλα 380γρ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.8 / 10

# 2 BPS-Pharma Not4Pussy Transform-U-Matrix

Για τον 5ο χρόνο ύπαρξης της εταιρείας, η BPS-Pharma θέτει ένα νέο ορόσημο στην κατηγορία αναμνηστικών πριν την προπόνηση. Το ιδιαίτερο με το Transform-U-Matrix είναι ο συνδυασμός ενεργών συστατικών με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε έναν άνευ προηγουμένου συνδυασμό βασισμένο σε επιστημονικά δοσμένες δοσολογίες. 

Ο συνδυασμός μόνο για την αντλία είναι αξιοσημείωτος και υψηλής ποιότητας. Αφενός, βασίζεται σε αποδεδειγμένο L-κιτρουλίνη malate σε συνδυασμό με γλουταθειόνη, η οποία σταθεροποιεί το επίπεδο NO και εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη επίδραση, αλλά αυτό που πραγματικά χτυπάει είναι ο συνδυασμός Oxystorm και Nitrosigine. Δύο επώνυμες πρώτες ύλες που υπόσχονται μια ασύγκριτη αντλία με εξαιρετική αγγείωση. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκχύλισμα Amaranthus παρέχει τη μέγιστη ποσότητα νιτρικών για να αυξήσει το επίπεδο ΝΟ για έως και 8 ώρες.
Επιπλέον, το συνεργικό δίδυμο της καφεΐνης και της θεανίνης λειτουργεί και ενισχύεται από τη συναφρίνη που περιέχεται στο εκχύλισμα Citrus Aurantium. Η θεανίνη αναστέλλει τις ανεπιθύμητες παρενέργειές της. Επιπλέον, υπάρχουν εξαιρετικά πολλοί καταλύτες όπως η ταυρίνη, η γλυκουρονλακτόνη, το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού και πολλά άλλα. για δραστικά συστατικά όπως ashwagandha, φλοιός πεύκου κλπ. πολύ αποτελεσματικό!
Ένα πραγματικά αποκλειστικό και πολλά υποσχόμενο ενισχυτικό!

Βάζο BPS Pharma Not4pussy Transform-U-Matrix

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 2 BPS-Pharma Not4Pussy Transform-U-Matrix 320g

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.1 / 10

# 1 NP Nutrition Doom

Το Doom είναι ένα λεγόμενο ενισχυτικό εγκεφάλου για μια ευχάριστη και μακροχρόνια εστίαση, αλλά χωρίς υπερβολικά διεγερτικό αποτέλεσμα. Διεγερτικά που δίνουν ενέργεια όπως η καφεΐνη χρησιμοποιούνται μόνο πολύ διακριτικά, αλλά το κύριο δραστικό συστατικό είναι, μεταξύ άλλων, η Ν-ακετυλο-L-τυροσίνη. Αυτό το αμινοξύ οξύνει την εστίαση, αντισταθμίζει την κούραση και αυξάνει τα κίνητρα.
Το διτρυγικό DMAE, η L-θεανίνη και το Alpha GPC είναι επίσης γνωστό ότι αυξάνουν τη γνωστική απόδοση, δηλαδή ότι έχουν θετική επίδραση στην ικανότητα συγκέντρωσης και μνήμης. Το εξαιρετικά αποτελεσματικό προσαρμογόνο Rhodiola Rosea σας υποστηρίζει όσον αφορά την αντοχή στο στρες. 

Με αποτελεσματικό 1,17 ευρώ ανά μερίδα, αυτό είναι ένα πραγματικά κατάλληλο ενισχυτικό που έχει τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα από τους άλλους υποψηφίους αυτής της λίστας.

NP Nutrition Doom Can

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 1 NP Nutrition - Doom 300g

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.1 / 10

Όπως μπορείτε να δείτε, οι επιλογές δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ποικίλες και περιεκτικές. Από το απλό υποκατάστατο ενεργειακού ποτού συν ένα μικρό μπόνους μέχρι το πλήρως ανεπτυγμένο εξωτικό που ενισχύει τον εγκέφαλο, υπάρχουν πραγματικά τα πάντα στο συμπλήρωμα πριν την προπόνηση που μπορεί να φανταστεί ο παθιασμένος αθλητής του σιδήρου. Κάθε ένα από τα προϊόντα που παρουσιάζονται έχει τη δική του γοητεία και απευθύνεται σχεδόν σε όλους, από το φιλόδοξο καθαριστικό μέχρι τον φρικιό που του αρέσει να πειραματίζεται. Επομένως, δεν μπορούμε να καθορίσουμε και να κατατάξουμε τελικά, αλλά με αυτές τις συστάσεις θέλουμε να αφήσουμε την απόφαση σε εσάς από όσο γνωρίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε πολλή διασκέδαση και, κυρίως, επιτυχία στην προπόνηση κατά τη δοκιμή ή / και την κατανάλωση αυτών των ενισχυτών κάθε μέρα!

Η υπόσχεσή μας

Σας υποσχόμαστε ότι κάθε ένας από τους ενισχυτές που παρουσιάζονται εδώ αξίζει τα λεφτά, τα απογοητευτικά προϊόντα δεν συμπεριλήφθηκαν στο raking! Αξιολογήσαμε τους ενισχυτές όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά, με βάση την εμπειρία μας και δεν στηριζόμαστε σε οποιεσδήποτε υποσχέσεις μάρκετινγκ που έκανε ο κατασκευαστής. Οι ενισχυτές προπόνησης που αναφέρονται εδώ έχουν αποδειχθεί στις ευέλικτες δοκιμές μας, σε εντατικές μονάδες εκπαίδευσης και επικράτησαν έναντι των ανταγωνιστών. Για να το κάνουμε αυτό, χρησιμοποιήσαμε τις δικές μας δοκιμές, τις εμπειρίες άλλων αθλητών και την αξιολόγηση για την κατάταξή μας. Όλα τα δοκιμασμένα προϊόντα έχουν αποδειχθεί και είναι πραγματικοί ενισχυτές hardcore και βαθμολογούνται στις κατηγορίες συστατικών, εφέ (εστίαση, ισχύς, ενέργεια και αντλία), γεύση και διαλυτότητα και αναλογία τιμής-απόδοσης. Αποτέλεσμα 1 έως 10 πόντων για κάθε κατηγορία.

Σημείωση:

Με την κατάταξη θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τους καλύτερους ενισχυτές προπόνησης προκειμένου να σας στηρίξουμε στην απόφαση αγοράς σας και να σας σώσουμε από την απογοήτευση και να σώσετε το πορτοφόλι σας. Οι αναθεωρητικές μας κριτικές αντιπροσωπεύουν τις υποκειμενικές μας εντυπώσεις και δεν ισχυρίζονται ότι είναι γενικές. Το αποτέλεσμα ενός και του ίδιου προϊόντος μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο! Τα συμπληρώματα πριν από την προπόνηση δεν πρέπει να λαμβάνονται μόνιμα ή υπερβολικά υπερβολικά. Η χρήση και η δοσολογία των ενισχυτών πριν από την προπόνηση είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη.

Το απόλυτο τεστ ενίσχυσης πριν από την προπόνηση: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους καλύτερους ενισχυτές προπόνησης

Θέλετε μια αιχμηρή εστίαση, μέγιστη ισχύ και βελτιωμένη απόδοση προπόνησης κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας; Ένα ενισχυτικό πριν την προπόνηση εκπληρώνει τις επιθυμίες σας. Ποια προϊόντα όμως τηρούν πραγματικά αυτό που υπόσχονται; Ποιοι είναι οι καλύτεροι προπονητικοί ενισχυτές; Η κατάταξή μας σας λέει! Τόσο πολύ εκ των προτέρων: Βάλαμε όλα τα προϊόντα στον ρυθμό τους - και σας δίνουμε εκτεταμένες κριτικές, που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις γνώσεις και τις πεποιθήσεις μας, για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια απόφαση. 

Δοκιμάστηκαν οι καλύτεροι ενισχυτές πριν την προπόνηση

Το προπόνηση προπόνηση είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που λαμβάνεται μόνο πριν από την προπόνηση. Ο στόχος της λήψης είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κοκτέιλ με πολύ ισχυρά ενεργά συστατικά για να αυξήσετε την απόδοση της προπόνησης και να αλλάξετε σταδιακά τα όριά σας. Οι ενισχυτές πριν από την προπόνηση είναι ιδιαίτερα ικανοί να αυξήσουν την εσωτερική κίνηση μέσω διεγερτικών. 

Εδώ θα σας δείξουμε τι κρύβεται πίσω από τους πολλαπλούς ενισχυτές προπόνησης, για τους οποίους είναι κατάλληλοι και τι κάνει ένα πραγματικά καλό ενισχυτικό πριν την προπόνηση.

Ποια συστατικά κάνουν έναν καλό προαγωγό προπόνησης;

Πολλοί ενισχυτές πριν από την προπόνηση χρησιμοποιούν ένα ολόκληρο κοκτέιλ συστατικών για να επιτύχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το αποκορύφωμα: Τα μεμονωμένα υφάσματα αλληλοσυμπληρώνονται και μερικές φορές αναπτύσσουν συνέργεια που προκαλούν την καλύτερη δυνατή απόδοση από εσάς. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, ορισμένα συστατικά έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Σχεδόν κάθε καλός ενισχυτής προπόνησης βασίζεται επομένως σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συστατικά. 

Το μη απαραίτητο αμινοξύ βήτα αλανίνη χρησιμοποιείται σε πολλούς ενισχυτές προ της προπόνησης. Για καλό λόγο. Η ουσία αυξάνει το επίπεδο καρνοσίνης στα κύτταρα μας και έτσι μειώνει την τιμή του pH. Ως αποτέλεσμα, οι μύες δεν επηρεάζονται πλέον τόσο από το γαλακτικό οξύ και μπορείτε να προπονηθείτε περισσότερο και σκληρότερα.

Η διτρυγική χολίνη, η μορφή της χολίνης που είναι πολύ πιο εύκολα χρησιμοποιήσιμη από τον οργανισμό, δεν είναι μόνο απαραίτητη για τον μεταβολισμό του φυσιολογικού λίπους, αλλά και για την απόδοση του εγκεφάλου μας. Σε τελική ανάλυση, ο νευροδιαβιβαστής ακετυλοχολίνη σχηματίζεται από χολίνη, η οποία είναι απαραίτητη για τη σωστή μετάδοση πληροφοριών στον εγκέφαλο. Αυτό ισχύει επίσης για τη μετάδοση ερεθισμάτων στους μυς. Λαμβάνοντας το Choline Bitartrate, όχι μόνο ενισχύετε τη μνήμη σας, αλλά και τη μυϊκή σας μνήμη ("μυϊκή μνήμη").

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ενισχυτικά εγκεφάλου και Νοοτροπικά έχουν συζητήσει, το εκχύλισμα Ginkgo Biloba δεν πρέπει να είναι ξένο για εσάς. Σε τελική ανάλυση, η ουσία μπορεί να βελτιώσει τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο - και συνεπώς να αυξήσει σημαντικά τη γνωστική απόδοση. Το γεγονός ότι το εκχύλισμα ginkgo biloba χρησιμοποιείται επίσης συχνά σε ενισχυτές πριν από την προπόνηση έχει έναν άλλο λόγο. Το δραστικό συστατικό μπορεί επίσης να μειώσει το επίπεδο της κορτιζόλης ορμόνης του στρες. Το τελευταίο είναι διαβόητο μεταξύ των αθλητών ως "δολοφόνος μυών". Λαμβάνοντας εκχύλισμα ginkgo biloba, προάγετε την ανάπτυξη των μυών. 

Η γλυκερίνη ή η γλυκερίνη είναι μέρος πολλών συμπληρωμάτων. Το HydroMax, μια συμπυκνωμένη μορφή γλυκερόλης που πωλούσε κυρίως ως αυτόνομο προϊόν, εμφανίζεται πλέον συχνά στη λίστα συστατικών των ενισχυτών προ της προπόνησης. Το ιδιαίτερο πράγμα για τη γλυκερόλη: Η ουσία, η οποία χρησιμοποιείται επίσης ως υγραντικό στη βιομηχανία τροφίμων, μπορεί να αποθηκεύσει νερό στα μυϊκά κύτταρα. Το αποτέλεσμα είναι μια βίαιη αντλία που μπορεί να διαρκέσει για ώρες μετά την προπόνηση. Η γλυκερόλη δεν χρησιμοποιείται μόνο για την αύξηση της απόδοσης, αλλά είναι επίσης τέλεια αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον με την τέλεια διαμορφωμένη σιλουέτα σας μετά από μια προπόνηση. 

Το πράσινο τσάι δεν περιέχει μόνο πολλά υγιή αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά. Το συστατικό έχει επίσης σημαντικές ποσότητες καφεΐνης. Το τελευταίο είναι γνωστό ότι κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά, να διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία και να αυξάνει τα κίνητρα. Οι καλύτερες συνθήκες για την επερχόμενη προπόνηση. Ειδικά επειδή το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού μπορεί επίσης να επιταχύνει την αναγέννηση των μυών. 

Το συστατικό που μπορεί να γνωρίζετε από ενεργειακά ποτά χρησιμοποιείται επίσης συχνά σε ενισχυτές πριν από την προπόνηση - και όχι χωρίς λόγο. Το εκχύλισμα Guarana είναι γνωστό για την υψηλή ποσότητα καφεΐνης. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, το δραστικό συστατικό εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους μύες. Ωστόσο, ούτε οι ψυχοτρόπες επιδράσεις του εκχυλίσματος γκουαράνα δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Η ουσία ανυψώνει τη διάθεση, απομακρύνει την κούραση και παρέχει τα απαραίτητα κίνητρα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μπόνους: Η Guarana έχει επίσης κατασταλτικό της όρεξης και μπορεί να σας φέρει λίγο πιο κοντά στην εικόνα των ονείρων σας. 

Η καφεΐνη είναι το κλασικό συστατικό ενός προαγωγού προαγωγής. Δεν είναι να απορείς. Σε τελική ανάλυση, η καφεΐνη αυξάνει τόσο τη φυσική όσο και τη γνωστική απόδοση. Τυπικές συνέπειες της λήψης καφεΐνης είναι αυξημένος παλμός, διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία, ισχυρός καρδιακός παλμός, αυξημένη διάθεση και αυξημένη εσωτερική κίνηση. ΕΝΑ Ενισχυτής καφεΐνης προσφέρει έτσι τις προϋποθέσεις για επιτυχή εκπαίδευση. Χρήσιμες πληροφορίες: Η καφεΐνη έχει επίσης κατασταλτικό αποτέλεσμα στην όρεξη. 

Η L-αργινίνη έχει καταστεί απαραίτητο μέρος της σκηνής των συμπληρωμάτων. Η ουσία είχε μια μόνιμη θέση στη λίστα των συστατικών σε ενισχυτές πριν από την προπόνηση για πολλά χρόνια. Και το άξιζε πραγματικά. Το αμινοξύ είναι ένα σημαντικό αρχικό υλικό για το σχηματισμό του μονοξειδίου του αζώτου. Αυτό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος διευρύνοντας τα αιμοφόρα αγγεία και έτσι βελτιστοποιεί τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου στους μυς. Το αποτέλεσμα: Μπορείτε να προπονηθείτε πολύ περισσότερο και πιο δύσκολο - και να απολαύσετε οπτικά μια σκληρή αντλία. Επιπλέον, η L-αργινίνη μειώνει σημαντικά τον χρόνο αναγέννησης των μυών. 

Το μη απαραίτητο αμινοξύ L-κιτρουλλίνη, όπως η L-αργινίνη, διεγείρει την παραγωγή οξειδίου του αζώτου. Ως αποτέλεσμα, επωφελείστε από τη βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος και τη βέλτιστη παροχή θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου. Η αυξημένη αντλία βελτιώνει την απόδοση της προπόνησης, απλοποιεί την αναγέννηση των μυών και προωθεί την ανάπτυξη μυών. 

Δομικά, η L-ορνιθίνη μοιάζει πολύ με την L-αργινίνη. Από τη μία πλευρά, η L-ορνιθίνη είναι σημαντική στο σώμα για την εξάλειψη των αποβλήτων όπως η αμμωνία - και επομένως απαραίτητη για την υγεία μας. Για τους αθλητές δύναμης και αντοχής, η L-ορνιθίνη παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή βελτιώνει τη σύνθεση της L-αργινίνης και μπορεί έτσι να αυξήσει τη συγκέντρωση του νιτρικού οξειδίου στο σώμα. Το τελευταίο με τη σειρά του οδηγεί σε βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος και σε αυξημένες αντλίες. Επιπλέον, η L-ορνιθίνη μπορεί να καθυστερήσει την εξάντληση κατά τη διάρκεια της προπόνησης και να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου. 

Θα θέλατε να φτάσετε στα όριά σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, να εστιάσετε πλήρως στην εν λόγω άσκηση και να έχετε ταυτόχρονα πολύ κίνητρα; Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το Pre Workout Booster σας περιέχει L-τυροσίνη. Επειδή με το μη απαραίτητο αμινοξύ επιτυγχάνετε ακριβώς αυτό. Χρήσιμες πληροφορίες: Η L-τυροσίνη εμφανίζεται συχνά στη λίστα συστατικών με τη μορφή Ν-ακετυλο-τυροσίνης. Η ακετυλιωμένη μορφή τυροσίνης έχει τις ίδιες ιδιότητες με την L-τυροσίνη, αλλά χαρακτηρίζεται από μια σημαντικά καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα. 

Πίσω από τη συντομογραφία OPC είναι αυτές που είναι γνωστές ως «ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες», δευτερογενείς φυτικές ουσίες που βρίσκονται κυρίως στο εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών. Το εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού είναι γνωστό κυρίως για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, οι οποίες προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες και πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, το OPC βαθμολογεί με αντιφλεγμονώδεις καθώς και αντιυπερτασικές ιδιότητες και ιδιότητες που προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Εν ολίγοις: με τη λήψη εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιών, δημιουργείτε τα θεμέλια για ένα υγιές σώμα - και αποτελεσματική προπόνηση. 

Το εκχύλισμα Rhodiola Rosea είναι γνωστό ότι είναι ένα ισχυρό προσαρμογόνο. Με άλλα λόγια: Η ουσία βοηθά το σώμα και το μυαλό να προσαρμοστούν στο άγχος. Αυτό ισχύει τόσο για το ψυχολογικό άγχος όσο και για το σωματικό άγχος που βιώνει το σώμα κατά τη διάρκεια μιας σκληρής προπόνησης, για παράδειγμα. Η συνέπεια της μειωμένης αίσθησης του στρες: Μπορείτε να αντέξετε περισσότερο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μπορείτε να μετατοπίσετε σταδιακά τα προσωπικά σας όρια προς τα πίσω. 

Τα παντζάρια είναι επίσης δημοφιλή για ενισχυτές προπόνησης, είτε ως σκόνη είτε ως εκχύλισμα. Ο λόγος: το παντζάρι περιέχει μεγάλες ποσότητες νιτρικών και επομένως υποστηρίζει το σχηματισμό νιτρικού οξειδίου. Το τελευταίο με τη σειρά του προάγει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει τη μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους μύες και διασφαλίζει μια ισχυρή αντλία καθώς και μικρότερο χρόνο αναγέννησης για τους μυς. Αλλά τα παντζάρια έχουν έναν άλλο άσο στο μανίκι του: Το συστατικό εξουδετερώνει την οξίνιση των μυών και έτσι αποτρέπει την υπερβολική προπόνηση. 

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί το μαύρο πιπέρι εμφανίζεται τόσο συχνά στη λίστα συστατικών των ενισχυτών πριν από την προπόνηση; Η απάντηση είναι απλή: το δραστικό συστατικό πιπερίνη που περιέχεται στο μαύρο πιπέρι αναστέλλει ορισμένα ένζυμα που συνήθως φιλτράρουν όλα τα είδη ουσιών έξω από το σώμα. Επομένως, το μαύρο πιπέρι αυξάνει επίσης τη βιοδιαθεσιμότητα μιας ευρείας ποικιλίας ουσιών - και συνεπώς συμβάλλει σημαντικά στην επίδραση του αντίστοιχου ενισχυτή προ-προπόνησης. 

Η αμινοξική ταυρίνη έχει μια σειρά ιδιοτήτων που την καθιστούν ενδιαφέρουσα για τους αθλητές. Η ταυρίνη δεν θεωρείται μόνο φυσικό διεγερτικό, αλλά εμπλέκεται επίσης σημαντικά στην οικοδόμηση της μυϊκής μάζας. Με μία πρόσληψη, επομένως, προάγετε την ανάπτυξη των μυών ή αποτρέπετε τη διάσπαση της μυϊκής μάζας. Επιπλέον, η ταυρίνη μειώνει αισθητά τον μυϊκό πόνο μετά την προπόνηση και επίσης ενισχύει την καύση λίπους. 

Δομικά, το Theacrine μοιάζει πολύ με την καφεΐνη. Η ουσία οξύνει την εστίαση, αυξάνει τα κίνητρα και αυξάνει τη σωματική και γνωστική απόδοση. Το Theacrine είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ως εναλλακτική λύση για την καφεΐνη σε ενισχυτές πριν την προπόνηση. Αφενός, επειδή το ενεργητικό αποτέλεσμα της Theacrine διαρκεί πολύ περισσότερο από αυτό της καφεΐνης. Από την άλλη πλευρά, επειδή μετά τη λήψη του Theacrine δεν υπάρχει ξαφνική συντριβή μετά την προπόνηση. Επίσης πρακτικό: Το Theacrine δεν οδηγεί σε ένα ερπυστικό φαινόμενο εξοικείωσης, έτσι ώστε να μπορείτε να παραμείνετε με την ίδια δόση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Οι βιταμίνες Β βρίσκονται επίσης συχνά στη λίστα των συστατικών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη νιασίνη, γνωστή και ως βιταμίνη Β3. Ο λόγος: Οι βιταμίνες Β παίζουν βασικό ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό του σώματος. Για παράδειγμα, η νιασίνη μπορεί να μειώσει σημαντικά την κούραση και την μυϊκή κόπωση - με ένα αισθητό αποτέλεσμα προπόνησης. Η πρόσληψη νιασίνης ευνοεί ιδιαίτερα εντατικές προπονήσεις και παρέχει στους μύες τα βέλτιστα ερεθίσματα ανάπτυξης. Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές είναι πιθανό να βασίζονται στη νιασίνη για τα συμπληρώματά τους για λόγους πρόληψης. Για παράδειγμα, μια ανεπάρκεια νιασίνης ως αποτέλεσμα κόπωσης και μυϊκής αδυναμίας μειώνει σημαντικά την απόδοση της προπόνησης. 

Λήψη σωστά του προπονητικού προπονητικού: Οδηγός

Όποια και αν είναι η σύνθεση του προτιμώμενου ενισχυτή πριν την προπόνηση, οι ίδιοι κανόνες ισχύουν σχεδόν πάντα κατά τη λήψη του. Συγκεκριμένα, ο χρόνος και ο τύπος πρόσληψης καθορίζουν εάν το Pre Workout Booster μπορεί να αναπτύξει πλήρως το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

1.) Η κατάλληλη στιγμή - πότε να πάρετε το Pre Workout Booster;

Το όνομα το δίνει: Θα πρέπει πάντα να παίρνετε Pre Workout Booster πριν από την προπόνηση. Το αν το ενισχυτικό έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά από 15, 30 ή 45 λεπτά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χρησιμοποιούμενο συμπλήρωμα. Κατά κανόνα, ο κατασκευαστής δίνει μια σύσταση ως προς το χρονικό διάστημα μεταξύ της προπόνησης και του ενισχυτή. 

Ο «σωστός» (και επομένως και ο «λάθος») χρόνος για να λάβετε ένα ενισχυτικό προπόνησης εξαρτάται επίσης από τις ατομικές απαιτήσεις. Αν σας αρέσει να προπονείστε το βράδυ, αλλά ταυτόχρονα αντιδράτε ευαίσθητα σε συχνά χρησιμοποιούμενα διεγερτικά όπως η καφεΐνη, ένα ενισχυτικό είναι πιθανώς αντιπαραγωγικό. Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε αφού το πάρετε και χτυπήσετε το κεφάλι σας μισό βράδυ, η φάση αναγέννησής σας θα είναι εξαιρετικά μικρή - και το αποτέλεσμα της προπόνησης θα εξαφανιστεί. Εάν ένα ενισχυτικό προ-προπόνησης χωρίς ερεθίσματα δεν είναι επιλογή για εσάς, πρέπει να αλλάξετε τις προπονητικές σας συνήθειες καλώς ή κακώς. 

2.) Ενισχυτικό πριν την προπόνηση: κάψουλες ή σκόνη;

Εξαρτάται από εσάς εάν παίρνετε το προπόνηση σας με τη μορφή καψουλών ή ως σκόνη. Ο τρόπος δράσης είναι ο ίδιος και για τους δύο τύπους πρόσληψης - και και οι δύο παραλλαγές είναι επαρκώς διαθέσιμες στην αγορά. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές όσον αφορά τον χρόνο που απαιτείται για να τεθεί σε ισχύ. Εάν πάρετε το Pre Workout Booster σε μορφή κάψουλας, θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα λίγο μεγαλύτερο διάστημα πριν ξεκινήσετε την προπόνηση. Ο λόγος: οι κάψουλες πρέπει πρώτα να διαλυθούν στο στομάχι πριν μπορέσουν να τεθούν σε ισχύ. Επιπλέον, οι κάψουλες έχουν συνήθως λιγότερα πληρωτικά και επομένως περιορίζονται κυρίως στην εστίαση και την ενέργεια. Από την άλλη πλευρά, δεν θα βρείτε καθόλου ενεργά συστατικά αντλίας σε κάψουλες.

3.) Αυτό είναι το πόσο καιρό πριν πρέπει να είναι το τελευταίο σας γεύμα

Κατ 'αρχήν, ισχύουν τα εξής: όσο πιο πίσω ήταν από το τελευταίο γεύμα σας, τόσο πιο γρήγορα ο ενισχυτής ξεδιπλώνει το αποτέλεσμα. Αντιστρόφως, αυτό σημαίνει: Εάν έχετε φάει λίγο πριν την προπόνηση, δεν θα είναι σε θέση να αναπτύξει πλήρως την επίδρασή του στην αρχή της προπόνησης. Συνεπώς, σας συνιστούμε να περιμένετε τουλάχιστον δύο ώρες μετά το τελευταίο σας γεύμα πριν πάρετε το Pre Workout Booster. 

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεινάσετε πριν την προπόνηση. Αντίθετα, το διάστημα μεταξύ του τελευταίου γεύματος και της προπόνησής σας δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο. Διαφορετικά θα αισθανθείτε αδύναμοι κατά τη διάρκεια της προπόνησης και το σώμα σας δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα ενεργειακά αποθέματα που χρειάζεται για να αποδώσει στα καλύτερά του. 

4.) Παρακολουθήστε τις πιθανές συνέπειες της συνήθειας

Οι διακοπές είναι σημαντικές. Όχι μόνο όταν ασκείστε, αλλά και όταν παίρνετε ενισχυτικά πριν από την προπόνηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν το ενισχυτικό σας περιέχει διεγερτικά όπως η καφεΐνη. Αργά ή γρήγορα, αναπτύσσεται η ανοχή, δηλαδή το φαινόμενο της συνήθειας. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε μεγαλύτερες δόσεις από κάθε συστατικό για να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη τέτοιων συμπληρωμάτων σε διαδοχικές ημέρες, εάν είναι δυνατόν. Και φυσικά δεν χρειάζεται να ξεκινάτε κάθε προπόνηση με ένα ενισχυτικό προπόνησης. Η μία ή η άλλη προπονητική ημέρα προπόνησης χωρίς ενισχυτικό συνιστάται ακόμη. 

Φυσικά, δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση ο κίνδυνος δημιουργίας ανοχής με κάθε συμπλήρωμα. Μια ματιά στον κατάλογο των συστατικών θα σας πει εάν πρέπει να παρακολουθείτε καθόλου το τελευταίο.  

5.) Τι γίνεται με τους σβώλους στη σκόνη;

Ξεκινήσατε το Pre Workout Booster μόλις πριν από λίγες ημέρες και εξακολουθείτε να βρίσκετε εξαιρετικά αντιαισθητικά σβώλους στη σκόνη; Είναι τώρα το προϊόν θήκη για τον κάδο απορριμμάτων; Οχι. Είναι φυσιολογικό οι ενισχυτές σκόνης να συσσωρεύονται λίγο νωρίτερα παρά αργότερα. Αυτό συμβαίνει απλά επειδή τα συστατικά πολλών συμπληρωμάτων έχουν "υγροσκοπικές" ιδιότητες, για παράδειγμα L-αργινίνη ή μηλική κιτρουλλίνη. Με άλλα λόγια: Η σκόνη πρακτικά προσελκύει τις μικρότερες ποσότητες υγρασίας και ως αποτέλεσμα σχηματίζει τους αντιαισθητικούς σβώλους. Ωστόσο, αυτά δεν είναι επιβλαβή και επίσης δεν έχουν καμία επίδραση στο αποτέλεσμα. Το αργότερο όταν ανακατεύετε τη σκόνη με νερό, το πρόβλημα θα λυθεί ξανά - με την πραγματική έννοια της λέξης.

Ποιος επωφελείται ιδιαίτερα από τους προωθητές προπόνησης;

Βάναυστη αντλία, έντονη εστίαση με ξυράφι, καλύτερη απόδοση: Χάρη στα διαφορετικά εφέ τους, οι ενισχυτές πριν από την προπόνηση είναι εξίσου ενδιαφέροντες για αθλητές αντοχής και αντοχής. Συγκεκριμένα, οι αθλητές που έχουν κολλήσει σε ένα επίμονο οροπέδιο μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους σε ένα νέο επίπεδο με ένα προ-προαγωγικό ενισχυτή.  

Προ-προωθητικό ενισχυτή για γυναίκες;

Η ιδέα ότι οι ενισχυτές πριν από την προπόνηση είναι μόνο για άντρες αθλητές γεμάτους μυς, επιμένει. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες επωφελούνται επίσης από τα κίνητρα και την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος των ενισχυτών πριν από την προπόνηση. Ωστόσο, πολύ λίγοι ενισχυτές πριν την προπόνηση απευθύνονται απευθείας σε γυναίκες. Επομένως, όταν το παίρνετε, δώστε προσοχή στη διαφορά βάρους που υπάρχει σε σύγκριση με τους άνδρες αθλητές και προχωρήστε με προσοχή στη δοσολογία. Διαφορετικά ισχύει για Ενισχυτικό προ γυμναστικής για γυναίκες ίδιες οδηγίες όπως και για τους άνδρες ενισχυτές.

3 Συμβουλές για την αγορά ενισχυτών πριν την προπόνηση

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για τις πιθανές και συγκεκριμένες επιπτώσεις ενός ενισχυτή είναι να διαβάσετε μια κριτική. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια ανασκόπηση του ενισχυτικού προπόνησης που ψάχνετε, μια ματιά στη λίστα των συστατικών θα σας βοηθήσει. Επιπλέον, υπάρχουν τρία σημεία που πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη όταν αγοράζετε ενισχυτικά πριν την προπόνηση. 

1.) Δείτε τα Μείγματα Ιδιοκτησίας

Ορισμένοι κατασκευαστές βασίζονται στα λεγόμενα "μείγματα ευπρέπειας". Αυτά είναι ειδικά μείγματα συστατικών που έχουν συναρμολογηθεί ξεχωριστά από τον αντίστοιχο κατασκευαστή. Ο όρος "μήτρα" χρησιμοποιείται συχνά σε σχέση με ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Η δυσκολία: Η ακριβής σύνθεση μιας τέτοιας μήτρας συνήθως δεν καθορίζεται στον κατάλογο των συστατικών. Ένα μείγμα καταλληλότητας μπορεί να συνδυαστεί έξυπνα και να είναι ισχυρό. Ωστόσο, δεν μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς πώς χορηγούνται τα αντίστοιχα συστατικά - και είναι πιο δύσκολο να εκτιμήσετε εκ των προτέρων την επίδραση του ενισχυτή πριν από την προπόνηση. Θα πρέπει επομένως να προσεγγίσετε σιγά -σιγά την προπόνηση ενισχυτών με μίγματα καταλληλότητας. Συνιστάται επίσης (εάν είναι διαθέσιμο) να διαβάσετε την αντίστοιχη κριτική από τους ενισχυτές junkies πριν από τη λήψη. 

2.) Μην υπερεκτιμάτε τη σημασία της κρεατίνης

Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη λήψη κρεατίνης. Ενώ η ουσία παλιά ήταν μια συμβουλή για τους αθλητές, η κρεατίνη είναι τώρα ένα από τα καλύτερα ερευνημένα συμπληρώματα σε ολόκληρη τη βιομηχανία γυμναστικής. Το υλικό έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη φυσική απόδοση και τη δύναμη και, χάρη στην κατακράτηση νερού, εξασφαλίζει επίσης μια καλύτερη εμφάνιση για τους μυς. 

Μήπως λοιπόν η κρεατίνη ανήκει σε κάθε καλό ενισχυτικό πριν την προπόνηση; Όχι πραγματικά. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ορισμένοι κατασκευαστές που βασίζονται στην κρεατίνη για αυτό, αλλά είναι απίθανο να έχει ορατά αποτελέσματα. Ο λόγος: Η κρεατίνη αναπτύσσει την επίδρασή της μόνο εάν λαμβάνεται καθημερινά σε αρκετά υψηλή, αλλά ακίνδυνη δόση. Ωστόσο, τα ενισχυτικά πριν την προπόνηση δεν έχουν σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση. Εάν ένα ενισχυτικό περιέχει κρεατίνη, αυτό δεν είναι μειονέκτημα - αλλά σίγουρα ούτε επιχείρημα πωλήσεων. 

3.) Μην χρησιμοποιείτε ενισχυτές πριν από την προπόνηση κυρίως για να κάψετε λίπος

Φυσικά υπάρχουν ενισχυτικά που έχουν επίσης θετική επίδραση στην καύση λίπους. Μια γρήγορη ματιά στη λίστα των συστατικών αποκαλύπτει εάν αυτό συμβαίνει. Ουσίες όπως η ταυρίνη ή η πιπερίνη μπορούν σίγουρα να αυξήσουν την καύση λίπους. Τις περισσότερες φορές οι κατασκευαστές επισημαίνουν αυτό το γεγονός με εμφανή τρόπο. Ωστόσο, η αυξημένη καύση λίπους ή ακόμη και η απώλεια βάρους δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος ενός προπονητικού ενισχυτή. Εάν θέλετε να προωθήσετε συγκεκριμένα την απώλεια λίπους, οι λιποδιαλύτες είναι πολύ πιο κατάλληλα συμπληρώματα. Τα τελευταία είτε διεγείρουν συγκεκριμένα το μεταβολισμό και έτσι προάγουν τη θερμογένεση είτε εξασφαλίζουν καλύτερη μεταφορά λιπαρών οξέων στο αίμα. 

Τι γίνεται αν το αποτέλεσμα αφήνει κάτι το επιθυμητό;

Στην πραγματικότητα, τα κάνατε όλα σωστά. Έχετε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τη σύνθεση του ενισχυτή και ακολουθήσατε όλες τις συμβουλές μας κατά την αγορά. Παρ 'όλα αυτά, το επιθυμητό αποτέλεσμα απλά δεν θέλει να δημιουργηθεί. Θα σας δείξουμε τι μπορεί να είναι και πώς να προχωρήσετε τώρα. 

Προσαρμόστε τη δοσολογία

Ειδικά στη φάση στην οποία πλησιάζετε σιγά σιγά ένα νέο ενισχυτικό πριν την προπόνηση, δεν είναι ασυνήθιστο να μην αισθάνεστε ιδιαίτερα έντονο αποτέλεσμα. Μόλις είστε βέβαιοι ότι ανέχεστε καλά το συμπλήρωμα, μπορείτε να αυξήσετε τη δοσολογία και να το προσαρμόσετε σταδιακά στη μέγιστη σύσταση του κατασκευαστή. Κατ 'αρχήν, όσο περισσότερο ζυγίζετε, τόσο υψηλότερη πρέπει να είναι η δοσολογία για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ελέγξτε τη λίστα των συστατικών

Είναι πολύ πιθανό ότι η επίδραση του ενισχυτή βασίζεται κυρίως στην καφεΐνη. Αν σας αρέσει να πίνετε πολύ καφέ ούτως ή άλλως, πολύ πιθανόν να έχετε αναπτύξει ανοχή στην καφεΐνη. Έχετε λοιπόν δύο επιλογές. 

 1. Άχνετε για ένα συμπλήρωμα που δεν βασίζεται στην καφεΐνη.
 2. Σταματάτε να παίρνετε καφεΐνη για λίγο, οπότε το φαινόμενο της συνήθειας μπορεί να υποχωρήσει.

Μην περιμένετε πολλά

Γνωρίζουμε ότι όταν αναφέρεται μια «αιχμηρή εστίαση» ή μια «βάναυση αντλία» στην περιγραφή του προϊόντος, οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ειδικά με ενισχυτές πριν από την προπόνηση, οι οποίοι - σε αντίθεση με τους σκληροπυρηνικούς ενισχυτές - δεν συναντούν πολύ σκληρά διεγερτικά, θα πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές. Η πιο έντονη εστίαση δεν σε κάνει Σέρλοκ Χολμς και η αυξημένη αντλία δεν σε κάνει Χαλκ. Φυσικά, θα πρέπει να αισθανθείτε σημαντική βελτίωση στην απόδοση της προπόνησής σας μετά τη λήψη του. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένετε να κάνετε ξαφνικά ζάντες με αλτήρες που μόλις και μετά βίας μπορούσατε να σηκώσετε. 

Αμφισβητήστε την ποιότητα του ενισχυτή

Λυπηρό αλλά αληθινό: σε καμία περίπτωση κάθε προϊόν δεν μπορεί να τηρήσει τις πλήρεις υποσχέσεις του κατασκευαστή. Εάν, παρά τη μέγιστη δόση, τις ρεαλιστικές προσδοκίες και τον αποκλεισμένο σχηματισμό ανοχής, δεν υπάρχει ή υπάρχει μόνο ένα ανεπαρκές αποτέλεσμα, μπορεί να έχετε συναντήσει απλά ένα κακό συμπλήρωμα. Or τουλάχιστον ένα που δεν πληροί τις πολύ ατομικές σας απαιτήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, μόνο ένα πράγμα βοηθά: Βρείτε άλλο ενισχυτή πριν από την προπόνηση ή επιλέξτε ένα από το τεστ αναμνηστικής πριν από την προπόνηση. Εάν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν από την κατάταξή μας με τους καλύτερους ενισχυτές προπόνησης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το δοκιμάσαμε. 

Παρενέργειες: είναι οι ενισχυτές επικίνδυνοι;

Κατ 'αρχήν, οι νόμιμοι ενισχυτές πριν από την προπόνηση έχουν ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες. Εάν είστε ευαίσθητοι σε ένα συγκεκριμένο συστατικό, μπορεί να προκληθεί ελαφρός πονοκέφαλος ή δυσφορία στο στομάχι. Σε αυτήν την περίπτωση, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο ενισχυτικό. Ενισχυτές με διεγερτικά όπως η καφεΐνη μπορεί επίσης να δυσκολέψουν τον ύπνο. Κατ 'αρχήν, συνιστάται λοιπόν να μην προπονείστε πολύ αργά ή να χρησιμοποιείτε ενισχυτικό προ-προπόνησης χωρίς καφεΐνη. 

Ωστόσο, συνιστάται προσοχή έναντι των σκληροπυρηνικών ενισχυτών που βασίζονται σε ισχυρά διεγερτικά. Πρέπει να τα προσεγγίζετε πάντα προσεκτικά για να διατηρήσετε τις πιθανές παρενέργειες όσο το δυνατόν χαμηλότερες. Η περίφημη «συντριβή» μετά την προπόνηση - μια σύντομη περίοδο κακής διάθεσης και αδιαθεσίας - μπορεί επίσης να συμβεί μετά τη λήψη ενός hardcore booster. 

Επιπλέον, πρέπει πάντα να τηρείτε τη δοσολογία που συνιστά ο κατασκευαστής και να μην την υπερβαίνετε ποτέ. Πιθανές συνέπειες από υπερβολική δόση είναι, ειδικότερα, αίσθημα παλμών, εσωτερική ανησυχία και προβλήματα στο στομάχι. 

Νιώθετε μικρές παρενέργειες; Έτσι συμπεριφέρεσαι σωστά

Δεν έχει σημασία αν έχετε πονοκέφαλο, αισθάνεστε λίγη ναυτία ή έχετε γρήγορο καρδιακό παλμό: Εάν υποψιάζεστε ότι μπορεί να υποφέρετε από παρενέργειες σε σχέση με τη λήψη ενισχυτικού πριν από την προπόνηση, προχωρήστε ως εξής. 

 1. Χωρίς πανικό! Κατά κανόνα, οι δευτερεύουσες παρενέργειες εξαφανίζονται όσο γρήγορα εμφανίστηκαν. Προσπάθησε πρώτα να πάρεις μια βαθιά ανάσα.
 2. Διακόψτε την προπόνησή σας για μια στιγμή - τουλάχιστον μέχρι να αισθανθείτε ξανά φυσιολογικοί. Σε περίπτωση αμφιβολίας, είναι καλύτερο να σταματήσετε την προπόνηση και να αναρρώσετε.
 3. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάνει πολύ υψηλή δόση στην προπόνηση - δοκιμάστε μια χαμηλότερη δόση την επόμενη φορά.
 4. Εάν οι ανεπιθύμητες ενέργειες επαναληφθούν, σταματήστε να παίρνετε το ενισχυτικό και, αντίθετα, μεταβείτε σε μια εναλλακτική λύση.
 5. Επισκεφθείτε έναν γιατρό εάν οι παρενέργειες επιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Υπάρχουν περιπτώσεις με πολύ σοβαρές παρενέργειες;

Περιπτώσεις σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών συζητούνται ευρέως λόγω της σημαντικής αύξησης του αριθμού των αναμνηστικών χρηστών στη Γερμανία, και λαμβάνουν αντίστοιχη προσοχή. Το γεγονός είναι, ωστόσο, ότι οι λίγες «κραυγαλέες» περιπτώσεις ήταν σχεδόν χωρίς εξαίρεση οι σκληροπυρηνικοί ενισχυτές που περιγράφονται παραπάνω με πολύ ισχυρά διεγερτικά - και όχι κλασικά ενισχυτικά πριν την προπόνηση. 

Pre Workout Booster: Αίσθημα μυρμηγκιάσματος μετά την κατάποση

Αισθάνεστε μυρμήγκιασμα στο δέρμα σας μετά τη λήψη του Pre Workout Booster; Μην ανησυχείτε, αυτή η «παρενέργεια» δεν είναι ασυνήθιστη - και συνήθως εμφανίζεται όταν το ενισχυτικό περιέχει β-αλανίνη ή νιασίνη. Οι δύο ουσίες επεκτείνουν τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα καλύτερη μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους μυς. Αυτή ακριβώς η αγγειοδιαστολή προκαλεί μερικές φορές φαγούρα στο δέρμα. 

Ενισχυτικά πριν την προπόνηση και φαρμακευτική αγωγή

Εάν παίρνετε τακτικά φάρμακα, θα πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί όταν παίρνετε ενισχυτές κάθε είδους ταυτόχρονα! Ο λόγος: Ορισμένα συστατικά μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ορισμένα φάρμακα - και έτσι να προκαλέσουν πολύ βίαιες, μερικές φορές επικίνδυνες, παρενέργειες. 

Επίσης καλό είναι να γνωρίζετε σε αυτό το πλαίσιο: Το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού (πιπερίνη) μπορεί όχι μόνο να αυξήσει τη βιοδιαθεσιμότητα ή την επίδραση των ενισχυτικών συστατικών, αλλά και των φαρμάκων. Εάν παίρνετε τακτικά φάρμακα, πρέπει συνεπώς να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας την προγραμματισμένη λήψη ενισχυτικού πριν από την προπόνηση. 

Αγοράστε προενισχυτικό προπόνησης ή κάντε μόνοι σας;

Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, η αγορά ενός ενισχυτή πριν από την προπόνηση είναι ο πιο βολικός τρόπος για να εκπαιδεύσετε την επιτυχία. Το αν είναι πραγματικά το καλύτερο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ατομικές εμπειρίες και απαιτήσεις σας. Perhapsσως είχατε άσχημες εμπειρίες με ένα δραστικό συστατικό που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα συχνά ή δεν θέλετε να χάσετε μια μάλλον εξωτική ουσία στον ενισχυτή σας; Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να έχετε το δικό σας Κάντε τον εαυτό σας ενισχυτικό πριν από την προπόνησηΤο Μπορείτε επίσης να διαβάσετε πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό και τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν συνθέτετε την προπονητική σας ενίσχυση στο Boosterjunkies. 

Ποιοι άλλοι ενισχυτές προπόνησης υπάρχουν;

Εκτός από τους κλασικούς ενισχυτές προ-προπόνησης, υπάρχουν και άλλοι ενισχυτές προπόνησης. Χρήσιμες πληροφορίες: Πολλά από τα συμπληρώματα πρέπει επίσης να ληφθούν λίγο πριν από την προπόνηση και να περιέχουν χαρακτηριστικά ενός ενισχυτή πριν την προπόνηση. Θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τους ακόλουθους τύπους ενισχυτών.

Ενισχυτής αντλίας

Εάν πάρετε ένα ενισχυτικό αντλίας πριν από την προπόνηση, βεβαιωθείτε ότι οι μύες σας τροφοδοτούνται βέλτιστα με αίμα. Το αποτέλεσμα: Οι μύες σας λαμβάνουν μια ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου, η οποία αυξάνει την απόδοσή τους και τελικά οδηγεί σε επιταχυνόμενη ανάπτυξη των μυών. Πρακτική παρενέργεια: το χαρακτηριστικό αποτέλεσμα της αντλίας κάνει τους μυς σας να φαίνονται ιδιαίτερα παχύρρευστοι - και η σιλουέτα σας είναι εντυπωσιακή. Παρεμπιπτόντως: Το το καλύτερο EU Pump Booster 2020 το έχουμε ήδη εξετάσει για εσάς.  

Ενισχυτής της ΕΕ

Οι EU Boosters συμμορφώνονται με τις πολύ αυστηρές οδηγίες της ΕΕ, οι οποίες έχουν μεγάλη επιρροή στον τύπο και τη δόση των διεγερτικών που χρησιμοποιούνται εδώ. Δεν θα βρείτε σκληρά διεγερτικά και υψηλές δόσεις στους ενισχυτές της ΕΕ. Κατά συνέπεια, η πλειονότητα των ενισχυτών της ΕΕ είναι καθαροί ενισχυτές αντλιών. 

Booster & Hardcore Booster των ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ, οι οδηγίες είναι λιγότερο αυστηρές από ό, τι στην Ευρώπη. Οι σκληροπυρηνικοί ενισχυτές, οι οποίοι απολαμβάνουν θρυλική θέση όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη, είναι συνεπώς σχεδόν χωρίς εξαίρεση οι ενισχυτές των ΗΠΑ που βασίζονται σε σκληρά διεγερτικά. Αυτό περιλαμβάνει ιδίως τους αθλητές DMAA, DMHA και Co., οι οποίοι μέχρι τώρα μπόρεσαν να αποκτήσουν εμπειρία μόνο με ενισχυτές της ΕΕ, επομένως συνιστάται να ξεκινήσουν με ενισχυτές ΗΠΑ με χαμηλή δοσολογία. Καλό είναι να γνωρίζετε: Το καλύτεροι ενισχυτές hardcore 2020 sowie πεθαίνουν το καλύτερο DMAA booster 2020 σας παρουσιάζουμε επίσης τους Boosterjunkies. 

Νοοτροπικός ενισχυτής

Οι νοοτροπικοί ενισχυτές περιέχουν νοοτροπικές ουσίες που μπορούν να διασχίσουν το φράγμα αίματος-εγκεφάλου. Τα συστατικά (συνήθως καθαρά φυτικά) ενισχύουν την απόδοση της μάθησης και της μνήμης, βελτιώνουν τη συγκέντρωση και εξασφαλίζουν έντονη εστίαση. Και επωφελείστε από το τελευταίο ειδικά όταν προπονείστε. 

Ποιο ενισχυτικό είναι το σωστό πριν από την προπόνηση;

Πρέπει να μάθετε μόνοι σας ποιο τύπο ενίσχυσης είναι καλύτερο για την επίτευξη των στόχων σας. Για να σας δώσω έναν γενικό οδηγό: 

 • Ένας ενισχυτής αντλίας είναι ιδανικός αν θέλετε να βελτιώσετε τη φυσική σας απόδοση χωρίς διεγερτικά.
 • Αισθάνεστε συχνά κουρασμένοι και χωρίς κίνητρα πριν από την προπόνηση; Στη συνέχεια, οι προενισχυτές προπόνησης είναι ακριβώς το πράγμα που αυξάνει την εστίαση και την εσωτερική κίνηση.
 • Θα θέλατε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σώμα και το μυαλό σας με σκληροπυρηνικούς ενισχυτές; Τότε δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τους ενισχυτές των ΗΠΑ. Τα εξαιρετικά ισχυρά διεγερτικά του hardcore booster απευθύνονται αποκλειστικά σε έμπειρους αθλητές.

Φυσικά, οι ενισχυτές αντλιών μπορούν επίσης να συνδυαστούν καλά με προ-προπόνηση και ενισχυτές hardcore. 

Συμπέρασμα: Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις λεπτομέρειες

Αναφέρουμε: Τα Pre Workout Boosters διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία παραλλαγών. Κατά την επιλογή του σωστού ενισχυτή, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ρίξετε μια ματιά στη λίστα των συστατικών - ή τη σωστή κριτική στα ενισχυτικά τσιμπήματα. Εάν δεν έχετε υπόψη σας ένα συγκεκριμένο προϊόν, σίγουρα θα βρείτε έμπνευση στη σύγκριση Pre Workout Booster. 

Εκτός από την επιλογή του ενισχυτή, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στη σωστή πρόσληψη. Ειδικότερα, πρέπει να προσέχετε:

 • Χρόνος κατάποσης
 • Χρονικό διάστημα από το τελευταίο γεύμα
 • Δοσολογία (επίσης με βάση το βάρος σας)
 • Συχνότητα πρόσληψης

Και φυσικά, ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στη σύνθεση των ενισχυτών. Κατ 'αρχήν, θα πρέπει επομένως να προσεγγίσετε αργά το Pre Workout Booster και να μην ξεκινήσετε με τη μέγιστη δοσολογία. 

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή