Ενισχυτικό HardcoreΚριτικές προϊόντωνΚριτικές προϊόντων

APS Mesomorph V4 στη δοκιμή

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Mesomorph V4 από την APS Nutrition - η νέα φόρμουλα με εκχύλισμα γερανιού (τι κρύβεται πίσω της, DMAA;)

Η ιστορία του Mesomorph Booster από το APS είναι πραγματικά μια σχεδόν ατελείωτη ιστορία, που χαρακτηρίζεται από πολλά σκαμπανεβάσματα. Ενώ η αρχική έκδοση είναι ακόμα DMAA Αυτό άλλαξε λόγω της ολοένα και πιο περιοριστικής νομικής κατάστασης με τις άλλες εκδόσεις, η οποία απογοήτευσε λίγο πολύ τους σκληροπυρηνικούς σκληροπυρηνικούς χρήστες. Επιπλέον, υπήρχαν πολλά διπλότυπα και πλαστά του ενισχυτή, τα οποία έβλαψαν εξαιρετικά τη φήμη του αρχικού APS Mesomorph. Έτσι, τώρα το αρχικό APS Mesomorph μπαίνει στον τέταρτο γύρο και προβάλλει εμφανώς το σύνθημα "Fueled by Geranium Exctract" - τίποτα άλλο από DMAA Έτσι. Πίσω στις ρίζες. Είμαστε περίεργοι να δούμε αν η τελευταία έκδοση του APS μπορεί να βασιστεί στην επιτυχία και κυρίως στο ηχηρό αποτέλεσμα της αρχικής έκδοσης.

Εικόνα του κασσίτερου του APS Nutrition Mesomorph V4

* Διαφήμιση / διαφήμιση

APS Nutrition - Mesomorph V4

 • Αυξάνει την εστίαση και έχει ευφορικό αποτέλεσμα
 • Αυξάνει τη σύνδεση μυών-μυών
 • Χωρίς συντριβή ή σοβαρές παρενέργειες

Συστατικά: Τι περιέχει το Mesomorph V4;

Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις του Mesomorph, το V4 έρχεται με ένα ιδιόκτητο μείγμα ή τρία από αυτά, χωρισμένα σε έναν τύπο "Synthenox-Carnosine / Nitric Oxide Complex", ένα "Mesowell-Cell Volumizing ATP Matrix" και αυτό για το Stim- Η πιο ενδιαφέρουσα μήτρα του Junkie, το "Neuromorph-Energized Stimulant Matrix".

Το μέγεθος της μερίδας είναι 1 μεζούρα ή γενναιόδωρα 15,5 γραμμάρια, από τα οποία περίπου 12 γραμμάρια είναι ενεργά συστατικά. Περιέχει συνολικά 9 μερίδες.

Σύμπλεγμα Synthenox-Carnosine / Nitric Oxide: 6500 mg

Βήτα Αλανίνη: Το αμινοξύ είναι ένα πολύ γνωστό συστατικό σε πολλούς ενισχυτές. Μειώνει την τιμή του PH στους μύες και έτσι καθυστερεί την μυϊκή κόπωση. Ταυτόχρονα νοιάζεται Βήτα αλανίνη επίσης για την τυπική «μυρμήγκιασμα». Η δοσολογία εδώ είναι 4000 mg και επομένως πάνω από τα κατά τα άλλα πιο κοινά 3200 mg. Ωστόσο, όλες οι άλλες δοσολογίες δεν ενδείκνυνται.

L-κιτρουλίνη DL-Malate 2: 1: L-κιτρουλίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ. Αυξάνει το επίπεδο αργινίνης και συνεπώς την παραγωγή νιτρικού οξειδίου. Η δημοφιλής αγγείωση προκύπτει από την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, βελτιώνεται η παροχή θρεπτικών συστατικών στους μυς και επιταχύνεται η απομάκρυνση του γαλακτικού.

Αργινίνη άλφα κετογλουταρική 2: 1: αργινίνη-Αλφα-κετογλουταρικό (AAKG) είναι μια εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη μορφή του αργινίνη. αργινίνη με τη σειρά του, είναι ένα βασικό αρχικό υλικό για το σχηματισμό νιτρικού οξειδίου και διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει την παροχή θρεπτικών ουσιών στο σώμα - με λίγα λόγια: αντλία

Mesowell Cell Volumizing ATP Matrix: 4500 mg

Δι-κρεατίνη μηλικό: Η σύνδεση με το μηλικό οξύ λέγεται ότι βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα της κρεατίνης. κρεατίνη είναι ένα από τα καλύτερα ερευνημένα συμπληρώματα. Βοηθά το σώμα να συνθέσει εκ νέου νέο ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη). Το ATP είναι ο καθολικός ενεργειακός φορέας των κυττάρων μας.

L-Ταυρίνη: Το αμινοξύ Ταυρίνη - γνωστό από διάφορα ενεργειακά ποτά - είναι κατά μία έννοια «παντοδύναμο». Διώχνει την κούραση, υποστηρίζει την οικοδόμηση μυών, ενισχύει την καύση λίπους και αυξάνει τη γνωστική απόδοση.

Νιτρική κρεατίνη: κρεατίνη Τα νιτρικά είναι μια μορφή κρεατίνης στην οποία δεσμεύεται επίσης ένα μόριο νιτρικών. Ειδικότερα, οι μη ανταποκρινόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό κρεατίνη Έντυπο παροχών. Εκτός από αυτό, έχει καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από ό, τι κρεατίνη Μονοϋδρική.

Το Ασκορβικό Οξύ 300 mg 500%: Ασκορβικό οξύ ή απλά Βιταμίνη CΕ Αυτό προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Κρεατινόλη-Ο-φωσφορική: Και πάλι, αυτή είναι μια ειδική μορφή κρεατίνη με καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα

Θειική αγκαντίνη: Ως μεταβολικό υποπροϊόν του αμινοξέος αργινίνη. αργινίνη Ωστόσο, αυξάνει την παραγωγή οξειδίου του αζώτου πολλές φορές περισσότερο από ό, τι αργινίνη και έτσι προάγει τη ροή του αίματος στους μυς. Και πάλι, πρόκειται για ένα πράγμα: μαζικές αντλίες

Neuromorph-Neuro Energized Stimulant Matrix: 1860 mg

Γλυκουρονολακτόνη: Γλυκουρονολακτόνη είναι ένας υδατάνθρακας που αποτελεί μέρος του συνδετικού ιστού πολλών ζώων και φυτικών ινών και βλέννας. Η γλυκουρονλακτόνη λέγεται ότι έχει ιδιότητες ενίσχυσης της απόδοσης.

Μεθυλξανθίνη άνυδρη: Λειτουργεί παρόμοια με Η καφεΐνηΕ Επιπλέον, οι μεθυλοξανθίνες χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα για τη θεραπεία του άσθματος και έχουν βρογχοδιασταλτικό αποτέλεσμα.

2-Αμινοϊσοεπτάνιο HCI: Γνωστό με το όνομα DMHAΕ Ιδού λοιπόν το πρώτο συστατικό που περίμεναν οι εθιστικοί τσιράτο. DMHA προκαλεί απελευθέρωση νορεπινεφρίνης και ντοπαμίνης. Το αποτέλεσμα είναι η μειωμένη αίσθηση του πόνου, η μεγαλύτερη διάθεση για εμφάνιση και μια μικρή ευφορία.

Εκχύλισμα γερανιού (στέλεχος & φύλλα): Εδώ μπαίνει ο πραγματικός «κύριος ηθοποιός». Εκχύλισμα γερανιού ή επίσης DMAAΕ Ο τρόπος δράσης είναι παρόμοιος με αυτόν του DMHA, μόνο πιο δυνατή.

Θεοβρωμίνη: Η μοριακή δομή της θεοβρωμίνης είναι ουσιαστικά η ίδια με αυτή της Η καφεΐνη, αλλά φαίνεται λίγο πιο αδύναμο. Θεοβρωμίνη αυξάνει τη σωματική και ψυχική απόδοση, έχει επίδραση βελτίωσης της διάθεσης και χαρακτηρίζεται από μακροχρόνια επίδραση.

Νερανζίνες (καρπός): Νερανζίνες (είναι υπεύθυνο για την πικρή γεύση στο γκρέιπφρουτ) θεωρείται επίσης ένα τέλειο συνεργικό υπόστρωμα Η καφεΐνη και αυξάνει σημαντικά τη βιοδιαθεσιμότητά του.

Quebracho Blanco Extract (φλοιός): Ο φλοιός του δέντρου quebracho γίνεται υοχιμβίνη Κέρδισε. Είναι γνωστό κυρίως για το επίδραση αύξησης της ισχύος. Επιπλέον, έχει υοχιμβίνη επίσης ένα παρακινητικό και αυξανόμενο κίνητρο αποτέλεσμα και χρησιμοποιείται για την απώλεια λίπους.

Συστατικά συμπερασμάτων:

Τα συστατικά ακούγονται πολλά υποσχόμενα και είναι τουλάχιστον εν μέρει (όπως η γλυκουρονλακτόνη ή η άνυδρη μεθυλοξανθίνη) σπάνια μόνο σε άλλους ενισχυτές, δυστυχώς οι δοσολογίες δεν είναι αναγνωρίσιμες και καλύπτονται από τα τρία ιδιόκτητα μίγματα. Η προσθήκη των διαφορετικών τύπων κρεατίνης ή της κρεατίνη σε γενικές γραμμές, δεν θεωρούμε ότι το ενισχυτικό είναι πολύ χρήσιμο γιατί κρεατίνη πρέπει να λαμβάνεται συνεχώς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε δοσολογία τουλάχιστον 3 γραμμαρίων. Weμασταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την προσθήκη εκχυλίσματος γερανιού DMAA.

APS Nutrition Mesomorph V4 - σχεδιασμός πακέτου

Όπως και με τους προκατόχους του, το δοχείο έρχεται είτε σε λευκό χρώμα είτε σε διαφανή εμφάνιση (ανάλογα με τη γεύση). Όλη η δομή είναι μάλλον «κλινική» και όχι παιχνιδιάρικη. Ένα αυτοκόλλητο με τις λέξεις "Fueled by Geranium Extract" αναγράφεται εμφανώς στο καπάκι. Τα αντίστοιχα φύλλα εμφανίζονται στη μέση του αυτοκόλλητου. Το υπόλοιπο σχέδιο είναι στα χρώματα, λευκό, κόκκινο και μπλε. Κάτω από τα μονομορφικά γράμματα υπάρχει επίσης το αίτημα «Απελευθερώστε το πραγματικό σας γενετικό δυναμικό» - υπαινιγμός για τον μεσομορφικό σωματότυπο;

Στο πίσω μέρος υπάρχουν αρκετές παράγραφοι σχετικά με την πρόσληψη και γιατί το Mesomorph Booster είναι τόσο αποτελεσματικό (αυτό αναφέρεται επίσης στη δοσολογία του Βήτα αλανίνη έλαβε). Συνιστάται επίσης μια "περίοδος εκτός λειτουργίας". Το όλο πράγμα δίνει επίσης στον ενισχυτή το μάλλον κλινικό "άγγιγμα" που αναφέρθηκε παραπάνω.

Γεύση και διαλυτότητα

Τυπικά για το ASP Mesomorph, είναι διαθέσιμο σε πολλές διαφορετικές γεύσεις, αυτές είναι:

 • Πράσινη καραμέλα μήλου
 • Καρναβάλι Βαμβάκι
 • Κώνος χιονιού
 • Σταφύλι
 • Ροκ ποπ
 • Ανανάς
 • Καρπούζι
 • Παγωτό με φρούτα
 • Pink Lemonade
 • Tropical Punch

Συγκεκριμένα, οι τυπικές αμερικανικές γεύσεις όπως το Snow Cone και το Rocket Pop βρήκαν τους θαυμαστές τους από νωρίς.

Δοκιμάσαμε επίσης την παραλλαγή Rocket Pop. Η συνιστώμενη δόση είναι 1 μεζούρα (15,5 γραμμάρια). Η συνιστώμενη ποσότητα υγρού είναι 8 - 10 OZ, δηλαδή περίπου 235 ml - 295 ml, το πήραμε ολόκληρο με περίπου 400 ml νερού. Είναι υποχρεωτικό για τους "αρχάριους" να ξεκινούν με μια o σέσουλα (αρκετά αστεία αυτό δικαιολογείται από την παρουσία βήτα-αλανίνης)

Μετά την ανακίνηση, το νερό γίνεται γαλαζωπό-μοβ και κάποια λευκά υπολείμματα σκόνης παραμένουν στο κάτω μέρος του σέικερ. Η διαλυτότητα θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Από άποψη γεύσης, όμως, ο ενισχυτής ξέρει πώς να πείσει. Τυπικά αμερικανική τεχνητή και γλυκιά, αλλά όχι σε αρνητικό πλαίσιο. Λέξη -κλειδί: παγωτό ρόκα ποπ. Όποιος γνωρίζει αυτό το παγωτό ξέρει ακριβώς πώς να ταξινομήσει το ενισχυτικό. Μόνο στο φινίρισμα γίνεται αισθητή μια πολύ μικρή πικρή νότα, λόγω των πολλών διεγερτικών.

Geschmack
διαλυτότητα

Επίδραση του APS Nutrition Mesomorph V4

Πρώτα απ 'όλα: Κανένα ενισχυτικό δεν λειτουργεί το ίδιο για όλους τους καταναλωτές, επομένως οι αναφορές αποτελεσμάτων είναι πάντα υποκειμενικές αναφορές εμπειρίας. Το APS Mesomorph έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές από δύο μέλη της ομάδας. οι αισθήσεις ήταν παρόμοιες και στα δύο. Ξεκινήσατε αμέσως με μια ολόκληρη μεζούρα (15.5 g). Μετά από όλα, αυτή είναι μια πύλη δοκιμών πλήρους μεζούρας

🤓 εγρήγορση και ενέργεια (8/10)

Συνιστάται να το πάρετε 30-40 λεπτά πριν από την προπόνηση. Μπορούμε να το υπογράψουμε έτσι. Σε σύγκριση με άλλους ενισχυτές, η ενέργεια γίνεται αισθητή αρκετά αργά και συσσωρεύεται αργά. Η κορυφή του ενεργειακού επιπέδου επιτυγχάνεται μετά από περίπου 60 λεπτά.

Για όλους τους λάτρεις του Βήτα-αλανίνη: Μια αίσθηση μυρμήγκιασμα μπορεί να γίνει αισθητή.

🤯 Εστίαση και οδήγηση (7/10)

Η εστίαση και η ευφορία είναι εκεί και πάνω από το μέσο όρο. Αλλά δεν πρέπει να περιμένετε όραση σήραγγας εδώ. Το ενισχυτικό σίγουρα ανεβάζει τη διάθεση.

💪 Αντλία και αγγειακότητα (6/10)

Οι αντλίες μπορούν να περιγραφούν ως μέσες. Καμία έντονη αγγείωση δεν είναι αισθητή, αλλά έχετε καλή σύνδεση μυαλού-μυός και έτσι μπορείτε εύκολα να ελέγξετε και να χτυπήσετε τους μυς-στόχους.

😈 Απόδοση και εξάντληση (8/10)

Η απόδοση στο γυμναστήριο είναι ελαφρώς πάνω από το μέσο όρο και σε καλό επίπεδο. Δεν υπάρχει κίνδυνος υπερβολικής στροφής εντελώς. Είναι απλά διασκεδαστικό να προπονείσαι σκληρά και να είσαι σε υψηλότερο επίπεδο από το συνηθισμένο.

☠️ Λήξη δράσης και παρενέργειες (9/10)

Μετά από συνολικά περίπου 3 - 3,5 ώρες μετά τη λήψη του ενισχυτή, το αποτέλεσμα του ενισχυτή εξαφανίζεται, αλλά όχι ξαφνικά και ξαφνικά, αλλά τελειώνει όμορφα. Δεν παρατηρήσαμε καμία παρενέργεια, μόνο ο ύπνος ήταν λίγο πιο δύσκολο από το συνηθισμένο μετά τις βραδινές προπονήσεις, αλλά ήταν αρκετά πιθανό. Καμία σύγκριση με κάποιο άλλο ενισχυτικό που σας αφήνει ξύπνιο όλη τη νύχτα.

Λόγος τιμής-απόδοσης: Ελαφρώς ακριβότερο από το μέσο όρο

Η τιμή των 44,95 € για 25 μερίδες (με πλήρες μέγεθος μερίδας) αντιστοιχεί σε τιμή μερίδας περίπου 1,80 €. Αυτό θέτει τη νέα μεσόμορφη στο ελαφρώς υψηλότερο εύρος τιμών. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το μέγεθος της μερίδας είναι αρκετά γενναιόδωρο στα 15,5 γραμμάρια ανά μεζούρα (εκ των οποίων περίπου 12,9 γραμμάρια ενεργών συστατικών).

Συνολικό συμπέρασμα

Το Mesomorph V4 είναι μια βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Ωστόσο, δεν πλησιάζει το σκληρό αποτέλεσμα της πρώτης έκδοσης. Όσοι το θέλουν αυτό εξυπηρετούνται με το πρόσφατα δοκιμασμένο Rage XXX από το Centurion Labz. Για όλους εκείνους που αναζητούν ένα ενισχυτικό που λειτουργεί όμορφα και συνεχώς και έχει επίσης λίγες παρενέργειες, το Mesomorph V4 είναι μια καλή επιλογή. Δεν μοιάζει με απόλυτο ενισχυτικό ερεθίσματος, οι ασκούμενοι με ενισχυτική εμπειρία μπορούν να το καταναλώνουν αρκετές φορές την εβδομάδα (φυσικά συμβουλεύουμε επίσημα να μην καταναλώνουμε πολύ συχνά ενισχυτικά με τέτοια διεγερτικά).

Εικόνα του κασσίτερου του APS Nutrition Mesomorph V4

* Διαφήμιση / διαφήμιση

APS Nutrition - Mesomorph V4

 • Αυξάνει την εστίαση και έχει ευφορικό αποτέλεσμα
 • Αυξάνει τη σύνδεση μυών-μυών
 • Χωρίς συντριβή ή σοβαρές παρενέργειες
Με μια ματιά...
7.6
Η βαθμολογία μας
ΚΑΛΗ
 • Ωραίο επίπεδο ενέργειας, χωρίς "υπερστροφή"
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες
 • Νόστιμη γεύση
BAD
 • Η αντλία και η αγγείωση θα μπορούσαν να είναι καλύτερα
 • Όποιος περιμένει ένα «σκληρό αποτέλεσμα» όπως το Rage XXX θα απογοητευτεί
Προειδοποίηση και ενέργεια8
Εστίαση και οδήγηση7
Αντλία και αγγειακότητα6
Απόδοση και εξάντληση8
Επιδράσεις και παρενέργειες9

Παρόμοια στοιχεία

Ίσως σας ενδιαφέρει
Κοντά
Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή