Ενισχυτικό HardcoreΠροπόνηση προπόνησηςΚριτικές προϊόντωνΚριτικές προϊόντων

Το Dark Labs σπάει στη δοκιμή

Κριτική: CRACK από το Dark Labs - ένα όνομα που ξυπνά τους συλλόγους !;

Ένα φάρμακο φτιαγμένο από άλας κοκαΐνης και όξινο ανθρακικό νάτριο, καπνιστό σε μικρούς σωλήνες και δίπλα στη μεθαμφεταμίνη το φάρμακο με το υψηλότερο ψυχολογικό εθιστικό δυναμικό ... που είναι ρωγμή. Οι παθιασμένοι αθλητές σιδήρου καλούνται σωστά πρεσβύτεροι και εθισμένοι, διότι δεν είναι ασυνήθιστο για αυτούς να επιδοθούν στον αθλητισμό και τον τρόπο ζωής σε υπερβολικό βαθμό. Είναι επίσης καταναλωτές ουσιών που βελτιώνουν την απόδοση, έτσι ώστε να μην είναι ακατάλληλη μια ενίσχυση προπόνησης με αντίστοιχο όνομα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της αναθεώρησης, θα διευκρινίσουμε εάν η ρωγμή υπόσχεται πραγματικά ένα παρόμοιο ευφορικό, βελτιωτικό της διάθεσης και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αποτέλεσμα προαγωγής του εθισμού.

Οι ψυχοδραστικές και εντυπωσιακά ενισχυτικές επιπτώσεις της λήψης αποτελούν μέρος του επιθυμητού φάσματος εφέ, το οποίο δεν έχει ακόμη οφείλει η μάρκα Dark Labs λόγω της νέας θέσης της στην αγορά. Με τη ρωγμή και μερικά άλλα πολλά υποσχόμενα συμπληρώματα στην κατηγορία hardcore, η μάρκα από τη Βαρσοβία στην Πολωνία κάνει μια σαφή δήλωση και κάνει την ομάδα-στόχο της περισσότερο από σαφή. Το χαρτοφυλάκιο μάρκας περιλαμβάνει επίσης καυστήρες λίπους και ενισχυτές δοκιμών. Το γεγονός ότι οι κανονισμοί και οι περιορισμοί όσον αφορά την επιλογή των συστατικών, την ποιότητα και την καθαρότητα στη γειτονική χώρα της Ανατολικής Ευρώπης μπορεί να είναι λιγότερο αυστηροί, πρέπει να εξεταστούν κριτικά από την άποψη της υγείας, αλλά σίγουρα παίζει στα χαρτιά για τη μήτρα - σκληρός ανεμιστήρας. Τουλάχιστον το Dark Labs πρόσθεσε πρόσφατα το ADRENALINE και το FLAME στην αναταραχή, οπότε έχουμε ορισμένες προσδοκίες - οπότε ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά!

Εικόνα του σκληρού ενισχυτή Crack από το Dark Labs

* Διαφήμιση / διαφήμιση

Dark Labs - ρωγμή

Τι περιλαμβάνεται: Συστατικά και δοσολογίες

Ποσό ανά μερίδα (1 μεζούρα / 8,5g)
L-κιτρουλίνη4000 mg
Βήτα Αλανίνη1500 mg
αγματίνη Θειικό άλας750 mg
Νιτρικές αργινίνη500 mg
Σκόνη τεύτλων500 mg
L-Νορβαλίνη 125 mg
Διτρυγική χολίνη250 mg
Η καφεΐνη200 mg
1,3 Διμεθυλαμυλαμίνη (DMAA)60 mg
Εκχύλισμα Sceletium Tortuosum12,5 mg
Κόκκοι του παραδείσου7,5 mg

Συστατικά: Η ομάδα δραστικών συστατικών μαρτυρεί τεχνογνωσία

Τα δραστικά συστατικά που περιέχονται παρατίθενται με διαφάνεια στα στοιχεία του συμπληρώματος της ετικέτας και, ανάλογα με τη δοσολογία (40 κουταλιές 8,5 g το καθένα ή 20 κουταλιές 17 g το καθένα), κατανέμονται σε ακριβείς ποσότητες. Παρατίθενται σχεδόν δώδεκα (συνολικά 11 δραστικά συστατικά) ουσίες αντλίας, διεγερτικά και εκχυλίσματα και έχουν ως αποτέλεσμα συνολικά περίπου 40 g δραστικών συστατικών με μικρές δόσεις (7,9 μερίδες).

Αντλίες ουσίες

Σε φθίνουσα σειρά ανάλογα με την ποσότητα της πρώτης ύλης που περιέχει, κάνει Κιτρουλίνη Malate (2: 1) στην αρχή και χορηγείται με δόση 4000mg. Το μη απαραίτητο αμινοξύ διεγείρει την παραγωγή οξειδίου του αζώτου και προάγει την κυκλοφορία του αίματος. Η σχετική μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στο μυ επηρεάζει τη διατήρηση και την ανάπτυξή του, και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, την προπόνηση και την αναγέννηση. Το λεγόμενο φαινόμενο αντλίας - ένα σταθερό ή πληρέστερο και αγγειακό μυϊκό σύστημα είναι ένα σύμβολο μιας βελτιωμένης διάσπασης των ρύπων και μιας πιθανώς αυξημένης συσσώρευσης μάζας. 

Το μη απαραίτητο αμινοξύ Βήτα αλανίνη περιέχει 1500mg και μειώνει την τιμή του ενδομυϊκού pH αυξάνοντας το επίπεδο καρνοσίνης και εξασθενίζοντας την παραγωγή γαλακτικού οξέος. Έτσι, προάγει έμμεσα την αύξηση του όγκου της προπόνησης, καθώς είναι δυνατές περισσότερες επαναλήψεις με / έως αργότερα με μυϊκή κόπωση. Τέλος, το φαινόμενο της αντλίας που περιγράφεται παραπάνω επωφελείται επίσης από αυτό. Μακροπρόθεσμα θα επιτύχετε αυξημένη μυϊκή ανάπτυξη και το μόνιμα αυξημένο επίπεδο καρνοσίνης θα ενισχύσει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα. 

Το αμινοξύ L-αργινίνη δομικά παρόμοια αγματίνη Τα θειικά άλατα, που περιέχονται σε δόση 750 mg, προάγουν την αντλία μέσω διαφορετικών μηχανισμών από αυτούς που περιέχονται, για παράδειγμα Κιτρουλίνη. Αναστέλλοντας το ένζυμο συνθάσης νιτρικού οξειδίου, οδηγεί σε αύξηση του επιπέδου του νιτρικού οξειδίου μέσω διαφορετικής οδού και έτσι υποστηρίζει επίσης την αντλία. Τα κέρδη που έχουν ήδη περιγραφεί, όπως η μεταφορά θρεπτικών συστατικών και ο εφοδιασμός, καθώς και η μυϊκή πληρότητα και αγγειακότητα, υποστηρίζονται περαιτέρω από αυτή την άποψη. 

Το αμινοξύ αργινίνη περιέχεται στη ρωγμή σε μορφή νιτρικού εστεροποιημένης δοσολογίας 500 mg. Αυτό το αλάτι λέγεται ότι έχει υποστηρικτικό αποτέλεσμα της βελτιωμένης κυκλοφορίας του αίματος, που συνοδεύεται από αυξημένα επίπεδα αντοχής και αντοχής κ.λπ., αλλά μετατρέπεται στο σώμα σε νιτρώδη άλατα, το οποίο συνδέεται επανειλημμένα με καρκίνο και μειωμένη πρόσληψη οξυγόνου στο αίμα (ασφυξία ονομάζεται μικρά παιδιά). Γιατί λοιπόν η απόφαση λήφθηκε για αυτήν τη μορφή δοσολογίας του αμινοξέος, το οποίο κατά τα άλλα είναι σχεδόν θρυλικό, μένει να δούμε ...

500mg Beet Root Powder, από την άλλη πλευρά, προέρχεται από τη γωνία των εντελώς φυσικών ενεργών συστατικών και περιέχει φυσικά μεγάλες ποσότητες νιτρικών - που είναι ευεργετικό για το σχηματισμό ΝΟ.

Εκτός από τη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων και τα γνωστά αποτελέσματα της αντλίας, τα παντζάρια εξουδετερώνουν την οξίνιση στο σώμα και, ως πολύτιμο αντιοξειδωτικό, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτρέπει φλεγμονώδεις αντιδράσεις στο σώμα.

L-Νορβαλίνη, περιέχεται σε ποσότητα 125mg, με τη σειρά του έχει διαφορετικό αποτέλεσμα άντλησης με θετικό αποτέλεσμα στο επίπεδο της αργινίνης. Με τις γερμανικές αρχές, είναι αδιαμφισβήτητη λόγω αμφιλεγόμενων αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την «ασφάλειά» της όσον αφορά την υγεία, αλλά δεν είναι αμφιλεγόμενη ως προς την αποτελεσματικότητά της.

Διεγερτικά / Κίνητρα / Συγκέντρωση

Διτρυγική χολίνη (250mg στη ρωγμή) είναι ένα μικροθρεπτικό συστατικό που παίζει καθοριστικό ρόλο στον εγκέφαλο στη μετάδοση πληροφοριών. Η προκύπτουσα ουσία νευροδιαβιβαστή / αγγελιοφόρος ακετυλοχολίνη έχει σημαντικές συνέπειες στη γνωστική απόδοση, αλλά ο μεταβολισμός του λίπους είναι επίσης κρίσιμος Η χολίνη προσδιοριστεί. 

200mg άνυδρο Η καφεΐνη Σίγουρα δεν χρειάζονται καμία περαιτέρω εξήγηση, αλλά είναι αδιαμφισβήτητα όσον αφορά το τεράστιο αποτέλεσμα που βελτιώνει την απόδοση. Είτε είναι ο αυξημένος ρυθμός σφυγμού, ο ισχυρότερος καρδιακός παλμός ή τα διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία. Τελικά, επωφελείστε από μια αισθητά αυξημένη εγρήγορση, αυξημένη συγκέντρωση και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μια συγκρατημένη όρεξη.

Το κυριότερο και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το διαφημιστικό συστατικό Νο 1 σε ρωγμή είναι 1,3-Διμεθυλαμυλαμίνη oder auch DMAA, ένα θρυλικό συστατικό των ενισχυτών. Σε αυτό το σημείο καλούμε τους άπειρους καταναλωτές να μάθουν για αυτό το συστατικό στο WorldWideWeb, αλλά επιτρέψτε μου να πω ένα πράγμα: Είναι αυτό που κάνει αυτόν τον ενισχυτή σκληρό και περιέχει 60mg 😉

Υπάρχει επίσης το εκχύλισμα Sceletium Tortuosum, επίσης γνωστό ως Kanna, ένα είδος φυτού από την οικογένεια των πάγων. Τα κύρια αλκαλοειδή μεσεμπρίνη, μεσεμπρενίνη και τορτοζαμίνη έχουν ηρεμιστικό και τραυματικό αποτέλεσμα. Οι αισθήσεις ευαισθητοποιούνται και ο πόνος ανακουφίζεται. Επιπλέον είναι Kanna Ανακουφίζει από το άγχος και το άγχος και αυξάνει την ικανότητα συγκέντρωσης.

Κόκκοι του παραδείσου ή οι κόκκοι του παραδείσου έχουν πιθανώς παρόμοιο όφελος με το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού για την υποστήριξη της συμβίωσης των δραστικών συστατικών. Ωστόσο, στην αφρικανική naturopathy, το φυτό τζίντζερ χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία δερματικών προβλημάτων, κολικού, γαστρίτιδας και ακόμη και σπασμένων οστών, έρπητα και ρευματισμών.

Αλλά είναι πιθανώς το φαινόμενο διέγερσης και θέρμανσης του κυκλοφορικού που προορίζεται να επιτύχει αυτός ο ενισχυτής. 

Συμπέρασμα συστατικών:

Η σύνθεση της ρωγμής είναι πολύ ελπιδοφόρα. Σίγουρα είναι η προσθήκη του DMAA, το οποίο αποδίδει αυτό το ενισχυτικό στην κατηγορία hardcore, αλλά είναι κάτι περισσότερο από ροκ στερεό, ειδικά όσον αφορά τις αντλίες του και συμπληρώνεται από κάποιους διασκεδαστικούς παράγοντες μέσω των διεγερτικών και των εκχυλισμάτων που περιέχει. 

Ο βαθμός στον οποίο τα τελευταία αναφερόμενα φυτικά εκχυλίσματα κρύβουν πραγματικά φυτικά "φαρμακευτικά βότανα" ή αν υπάρχει ένα ή το άλλο αμφίβολο συνθετικό "φάρμακο" πίσω τους, θα πρέπει να θεωρείται μόνο προφύλαξη ενόψει του τότε πολύ ισχυρού αποτελέσματος της ρωγμής. 

Σχεδιασμός πακέτου: Χαιρετισμοί από την Canva

Το κουτί της ρωγμής διατηρείται κλασικό μαύρο και παίρνει μερικές λεπτομέρειες χρώματος που υποδεικνύουν την αντίστοιχη γεύση του ενισχυτή. Στο μπροστινό μέρος, τα ασημένια γράμματα λάμπουν με κεφαλαία γράμματα και αντικαθίστανται από ένα λογότυπο μάρκας, το οποίο μοιάζει ύποπτα παρόμοιο με τα πρότυπα λογότυπων του προγράμματος δωρεάν γραφικών Canva .. δεν φαίνεται κακό, αλλά όσοι γνωρίζουν το δρόμο τους έχουν να χαμογελάσει. Η περιγραφή του προϊόντος «Εξαιρετικά έντονη φόρμουλα πριν από την προπόνηση» και η λιτή υπογραφή «120mg DMAA«- αυτό είναι παραπλανητικό στο βαθμό που αφορά τη δοσολογία μόνο 20 μερίδων. Στο πίσω μέρος μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία του συμπληρώματος και τις αναλυτικές πληροφορίες δοσολογίας και προειδοποίησης - τα πάντα κορυφαία και σοβαρά.

Γεύση και διαλυτότητα: χωρίς εκπλήξεις

Ο ενισχυτής διατίθεται στις γεύσεις Dark Berry, Orange και Tropical Punch, όπου δεν μπορούν να αποδοθούν σαφώς αναγνωρίσιμα αρώματα. Με λίγα λόγια, δηλαδή. Η προ-προπόνηση είναι απολαυστική, απεριόριστα γλυκιά, αλλά μέχρι τότε έχετε ήδη πιει πολύ χειρότερα. Η σκόνη διαλύεται χωρίς υπολείμματα, ανεξάρτητα από την ποσότητα σκόνης και νερού που χρησιμοποιείτε. 

Geschmack
διαλυτότητα

Εφέ: Μερικά από τα καλύτερα που μπορείτε να πάρετε αυτήν τη στιγμή

Είναι σίγουρα σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι κάθε ενισχυτής έχει διαφορετική επίδραση σε διαφορετικούς καταναλωτές. Επομένως, αυτή η κριτική είναι μόνο μια υποκειμενική-ανέκδοτη αναπαράσταση εμπειριών. Αυτό εξασφαλίζεται με τη σύγκριση εμπειριών στην ομάδα μας, αλλά τελικά μπορούμε να εκφράσουμε μόνο τάσεις.
Αυτό πρέπει να ειπωθεί, ανεξάρτητα από το αν είναι 1 κουταλιά ή 2 κουταλιές, το κρακ είναι πραγματικά ένα σκληρό ενισχυτικό του οποίου η δοσολογία πρέπει να προσαρμοστεί μόνο στο ανάστημα και την ανοχή του χρήστη του. Εάν αυτή η αναλογία ταιριάζει, μπορούμε να υποσχεθούμε ένα ηχηρό αποτέλεσμα με μια συνοδευτική ισχυρή προώθηση απόδοσης.

🤓 εγρήγορση και ενέργεια (10/10)

Εάν η ρωγμή μπορεί να κάνει ένα πράγμα σίγουρα, τότε δώστε στον εαυτό σας το σωστό λάκτισμα στον κώλο που περιμένετε από έναν σκληρό ενισχυτή. Ανάλογα με το πόσο γεμάτο είναι το στομάχι και την ώρα της ημέρας, τα εφέ τίθενται μετά από ένα τέταρτο της ώρας, αλλά όχι αργότερα από 30 λεπτά. Οι μαθητές συστέλλονται, ο καρδιακός ρυθμός αυξάνεται, η θετική ανησυχία και η ώθηση για κίνηση αυξάνεται. Τα φραγκοστάφυλα και η αυξημένη παραγωγή ιδρώτα πρέπει να γίνουν αποδεκτά. Η ρωγμή δεν είναι ένας από αυτούς τους ενισχυτές που σας κάνει να είστε ήρεμοι και εστιασμένοι, αλλά μάλλον σας ξεραίνει και δημιουργεί την αντίστοιχη επιθετικότητα και τη διάθεση "γλείφω τον κώλο μου". Εάν το έχετε σπάσει, τα βάρη θα πυροδοτηθούν - δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πείτε!

🤯 Εστίαση και οδήγηση (9/10)

Όπως είπα: η κλασική συγκέντρωση και εστίαση είναι λιγότερο διαθέσιμα. Το Drive είναι το πιο κατάλληλο χαρακτηριστικό και μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια μορφή αήττητου που νιώθετε. Στην ρωγμή βρίσκεστε πραγματικά στη σήραγγα και αντιλαμβάνεστε μόνο εν μέρει τη βαρύτητα των βαρών και του περιβάλλοντος. Σίγουρα αυτό έχει τους θαυμαστές του στη σκηνή, αλλά όσοι εκτιμούν την αξιοσημείωτη συστολή, μια ήρεμη και καλή μυϊκή αίσθηση και ήσυχη συγκέντρωση πρέπει να χρησιμοποιούν άλλα προϊόντα.

💪 Αντλία και αγγειακότητα (8/10)

Οι μύες ήταν πιο σφιχτοί, αλλά η αγγείωση δεν αυξήθηκε ιδιαίτερα. Λόγω των υψηλών ποσοτήτων διεγερτικών, υποψιαζόμαστε μια αντένδειξη περιορισμένων φλεβών ή αυξημένης αρτηριακής πίεσης και, από την άλλη πλευρά, διευρυμένων φλεβών που είναι επιθυμητές από τις αντλητικές ουσίες.

😈 Απόδοση και εξάντληση (8/10)

Για διάρκεια 1,5 ώρας, η ρωγμή υπόσχεται ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για σκληρή προπόνηση και σας μαστίζει τις πιο δύσκολες ασκήσεις. Στη συνέχεια, ωστόσο, τα επόμενα χτυπήματα με πλήρες πλάτος και είναι δύσκολο για εσάς να τρώτε και να πίνετε αρκετά και ακόμη και οι τελευταίες κινήσεις της προπόνησης μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικές στο πίσω μέρος, ανάλογα με τη μονάδα και τον φόρτο εργασίας που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Είναι επομένως σκόπιμο να τοποθετήσετε τις απαιτητικές ασκήσεις στα δύο πρώτα τρίτα της εκπαίδευσης.

☠️ Λήξη δράσης και παρενέργειες (7/10)

Μπορεί να είστε εντελώς εξαντλημένοι μετά την προπόνηση, αλλά δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε πολύ καλά. Η πρόσληψη τροφής και η αντίστοιχη πέψη δεν επηρεάζονται από τη ρωγμή και δεν προκαλούν πραγματικά την απαραίτητη αναγέννηση με θετικό τρόπο. Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να "αναγκάσετε" τον εαυτό σας να λάβει τα απαραίτητα μέτρα αποκατάστασης, έτσι ώστε η εντατική εκπαίδευση να είναι τελικά αξίζει τον κόπο.

Ακόμη και οι σεξουαλικές δραστηριότητες είναι δυνατές μόνο σε περιορισμένο βαθμό λόγω των υψηλών ποσοτήτων διεγερτικών, καθώς μπορούν να έχουν αρνητική επίδραση, για παράδειγμα, στην αντοχή.

Αναλογία τιμής-απόδοσης: Όπως συνήθως, καλό

Ένα δοχείο ρωγμής περιέχει μεταξύ 20-40 μερίδες. Κατά τη γνώμη μας, 1 έως 1,5 μερίδες θα είναι περισσότερο από αρκετό για τους περισσότερους από εσάς, πράγμα που σημαίνει τιμή μερίδας 2,24 ευρώ (20 μερίδες στα 44,95 ευρώ ανά δοχείο) ή μόνο 1,49 ευρώ (με 30 μερίδες). Λαμβάνοντας υπόψη το πραγματικά ηχηρό αποτέλεσμα είναι απολύτως δίκαιο και απαράμιλλο καλό!

Συνολικό συμπέρασμα

Εν ολίγοις: Η ρωγμή είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους ενισχυτές που μπορείτε να βρείτε στο τμήμα hardcore. Η προσθήκη άλλων αντλιών δεν είναι απολύτως απαραίτητη και, δεδομένης της πραγματικά δίκαιης τιμής, έχετε περίπου 30 εξαιρετικά καλές μονάδες εκπαίδευσης για καλά χρήματα. Οι παρενέργειες είναι ένα κακό που μπορεί να γίνει αποδεκτό, αλλά δεν πρέπει να είναι καινούργιο για τους περισσότερους από εσάς και μπορεί πραγματικά να γίνει ανεκτό. Όσον αφορά την κίνηση και την επιθετικότητα, επί του παρόντος υπάρχει λίγο συγκρίσιμο υλικό στην αγορά, έτσι μπορούμε να δώσουμε μια ανεπιφύλακτη πρόταση αγοράς. Τότε διασκεδάστε, αλλά ότι δεν εξαρτάστε από εμάς 😉

Εικόνα του σκληρού ενισχυτή Crack από το Dark Labs

* Διαφήμιση / διαφήμιση

Dark Labs - ρωγμή

Με μια ματιά...
8.4
Η βαθμολογία μας
ΚΑΛΗ
  • Υψηλές ποσότητες δραστικού συστατικού ανά μερίδα
  • Γρήγορη έναρξη δράσης
  • Ισχυρή ώθηση ενέργειας
  • Δεν υπάρχουν δυσάρεστες παρενέργειες
  • Δεν υπάρχει "σφάλμα" όταν το εφέ υποχωρήσει
BAD
  • κανένα πραγματικό «σκληρό» εφέ
  • Μια γεύση που συνηθίζει με μια έντονη πικρή νότα
  • Σχετικά υψηλή τιμή
Προειδοποίηση και ενέργεια10
Εστίαση και οδήγηση9
Αντλία και αγγειακότητα8
Απόδοση και εξάντληση8
Επιδράσεις και παρενέργειες7

Παρόμοια στοιχεία

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή