Κριτικές προϊόντωνΚριτικές προϊόντωνΕνισχυτής αντλίας

BPS Pharma - 4 Το V3INZ Plus σας στη δοκιμή

Κριτική: BPS Pharma 4 Your V3INZ Plus

Σήμερα θέλουμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο προϊόν με το πολλά υποσχόμενο και μελωδικό όνομα "4 Your V4inz Plus" από τη σειρά # Not3Pussy από την BPS-Pharma. Συγκεκριμένα, το Not4Pussy Pre-Workout Booster είναι πολύ δημοφιλές και είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για την ευαισθητοποίηση της BPS Pharma. Με το 4 Your V3einz Plus, ο κατασκευαστής κυκλοφόρησε τώρα ένα προϊόν σε μορφή κάψουλας που αποτελείται από ένα μόνο ενεργό συστατικό και προορίζεται να παρέχει την απόλυτη αντλία: τη νιτροσιγίνη

BPS Pharma 4 your v3inz plus
BPS Pharma 4your v3inz συν συστατικά
Εικόνα του δοχείου BPS Pharma 4YOUR V3INZ Plus

* Διαφήμιση / διαφήμιση

BPS Pharma - 4 Το V3INZ Plus σας

  • Πολύ καλή αντλία
  • Μικρή αύξηση της ενέργειας και της εστίασης
  • Μεγάλη διάρκεια δράσης

Τι περιλαμβάνεται: Συστατικά και δοσολογίες

Ποσό ανά μερίδα (1 μεζούρα / 8,5g)
Νιτροσιγίνη (L-αργινίνη-Πυριτικό-Ινοσιτόλη-Σύμπλεγμα)1000 mg

Συστατικά του NP Nutrition Doom

Η νιτροσιγίνη περιέχει μόνο ένα δραστικό συστατικό, το μέγεθος της μερίδας είναι 1 κάψουλα = 1000 mg. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι συνήθως 750 - 1500 mg.

Η νιτροσιγίνη είναι ένα δραστικό συστατικό που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Nutrition21, το οποίο αποτελείται από το αμινοξύ L-αργινίνη και πυριτικό. Αυτή η σύνδεση σταθεροποιείται με την ινοσιτόλη, μια ουσία που μοιάζει με βιταμίνη. Ο στόχος είναι να αντισταθμιστεί η διάσπαση της νιτροσιγίνης στο σώμα και να παραταθεί η διάρκεια της δράσης της.

Ειδικότερα L-αργινίνη Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να το γνωρίζετε, επειδή αντιπροσωπεύεται σχεδόν σε κάθε ενισχυτή αντλιών εκεί αργινίνη σχηματίζει το αρχικό υλικό για το σχηματισμό νιτρικού οξειδίου (ΝΟ), το οποίο με τη σειρά του διαστέλλει τα αγγεία και βελτιώνει τη ροή του αίματος, το οποίο τελικά έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμητή αντλία.

Συστατικά συμπερασμάτων:

Θεωρητικά, τα υποσχόμενα αποτελέσματα της νιτροσιγίνης ήταν εντυπωσιακά. Θα πρέπει να έχει επίδραση στο επίπεδο ΝΟ που είναι έως και 500% ισχυρότερο από το L-αργινίνη μόνο και επίσης να αυξήσει το επίπεδο ενέργειας και την εστίαση. Σαν να μην έφτανε αυτό, θα πρέπει επίσης να βελτιστοποιηθεί η αναγέννηση. Μπορούμε λοιπόν να είμαστε περίεργοι αν το Nitrogisin κάνει ό, τι λέει στο τενεκέ.

Σχεδιασμός συσκευασίας

Το προϊόν διατίθεται σε μαύρο βάζο με κάψουλες. Ολόκληρος ο σχεδιασμός μειώνεται στα χρώματα μαύρο, κόκκινο, ασημί και λευκό. Λόγω της παρουσίασής του, το σύνολο μπορεί να φαίνεται αρκετά "επιθετικό" και σίγουρα όχι συγκρατημένο.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες (συστατικά, συστάσεις κατανάλωσης, πληροφορίες αλλεργίας, προειδοποιήσεις, συστάσεις αποθήκευσης, πριν από την ημερομηνία λήξης) βρίσκονται στο πίσω μέρος. Υπάρχουν επίσης διάφορες σφραγίδες έγκρισης (όπως vegan, keto-friendly κ.λπ.) στο προϊόν.

Γεύση

Το προϊόν διατίθεται μόνο σε μορφή κάψουλας και ως εκ τούτου είναι άγευστο.

BPS Pharma 4 Το εφέ σας V3INZ Plus

Πρώτα απ 'όλα: Κανένα ενισχυτικό ή προϊόν δεν έχει την ίδια επίδραση σε όλους τους καταναλωτές, επομένως οι αναφορές αποτελεσμάτων είναι πάντα υποκειμενικές αναφορές εμπειρίας. Οι κάψουλες δοκιμάστηκαν πολλές φορές από δύο μέλη της ομάδας. οι αισθήσεις ήταν παρόμοιες και στα δύο. Στην αρχή, η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τη συνιστώμενη σύσταση κατανάλωσης, δηλαδή 1 κάψουλα, αργότερα με 2 κάψουλες (όπου το μέγεθος της μερίδας για 1 κάψουλα και το μέγεθος της μερίδας για 2 κάψουλες αναφέρονται στον ιστότοπο της BPS Pharma).

Το αποτέλεσμα εμφανίζεται γρήγορα, μετά από περίπου 15-20 λεπτά μπορείτε ήδη να παρατηρήσετε πώς αρχίζουν να αναδύονται οι φλέβες. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, γίνεται αισθητή μια όλο και ισχυρότερη αντλία, η οποία παραμένει σε υψηλό επίπεδο σε ολόκληρη την εκπαιδευτική μονάδα. Μόνο πολύ μετά την προπόνηση, περίπου 4 - 5 ώρες μετά την κατάποση, το αποτέλεσμα αρχίζει να φθείρεται.

🤓 εγρήγορση και ενέργεια (4/10)

Εδώ, φυσικά, πρέπει να σημειωθεί ότι το προϊόν είναι χωρίς διεγερτικά και ότι η αντλία είναι η κύρια εστίαση. Παρ 'όλα αυτά, καταφέραμε να παρατηρήσουμε μια μικρή αύξηση του επιπέδου ενέργειας (φυσικά δεν συγκρίνεται με έναν "κλασικό ενισχυτή").

🤯 Εστίαση και οδήγηση (8/10)

Δεν το περιμέναμε, αλλά μπορούσαμε να νιώσουμε κάποια βελτίωση στην απόδοση εστίασης. Κάτι που είναι ασυνήθιστο, επειδή οι 4 κάψουλες V3INZ YOUR έχουν σχεδιαστεί κυρίως για την προώθηση της αντλίας. Αυτό που παρατηρήσαμε δεν είναι φυσικά το περίφημο "tunnel vision", αλλά μια αισθητά ισχυρότερη συγκέντρωση και προπόνηση. Μας εξέπληξε θετικά αυτό, γι 'αυτό βαθμολογούμε την κατηγορία με 8 στους 10 πόντους.

💪 Αντλία και αγγειακότητα (9/10)

Αυτή είναι σαφώς η πειθαρχία της παρέλασης του προϊόντος. Μόνο μία κάψουλα προωθεί αισθητά την αντλία, η οποία διαρκεί επίσης εκπληκτικά πολύ (4+ ώρες δεν είναι ασυνήθιστο). Με δύο κάψουλες, η αντλία είναι λίγο πιο δυνατή, αλλά κατά τη γνώμη μας 1 κάψουλα είναι απολύτως επαρκής εδώ, εκτός αν είστε απόλυτοι λάτρεις της αντλίας 😉

😈 απόδοση και εξάντληση

Δεν υπάρχει βαθμολογία εδώ, καθώς δεν είναι κλασικό ενισχυτικό.

☠️ Λήξη δράσης και παρενέργειες (10/10)

Το τέλος του αποτελέσματος επιτυγχάνεται μετά από περίπου 4 - 5 ώρες. Δεν ήταν δυνατό να παρατηρηθούν παρενέργειες.

Αναλογία τιμής-απόδοσης: δίκαιη

100 κάψουλες στο συνεργαζόμενο κατάστημα stayfocused.de κοστίζουν 37,95 €. Ωστόσο, δεδομένου ότι λαμβάνετε από 50 έως 100 μερίδες εδώ και επίσης λόγω του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενεργού συστατικού, η τιμή είναι λογική. Και όπως διαβάσαμε: το προϊόν λειτουργεί.

Συνολικό συμπέρασμα

Ως αυτόνομο προϊόν και με μόνο ένα ενεργό συστατικό, το επίπεδο της αντλίας είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η μικρή αύξηση της ενέργειας και της εστίασης είναι επίσης πειστικές. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το προϊόν, απλά συνδυάστε το με το αγαπημένο σας ενισχυτικό και ανεβάστε την αντλία σε άλλο επίπεδο.

Εικόνα του δοχείου BPS Pharma 4YOUR V3INZ Plus

* Διαφήμιση / διαφήμιση

BPS Pharma - 4 Το V3INZ Plus σας

  • Πολύ καλή αντλία
  • Μικρή αύξηση της ενέργειας και της εστίασης
  • Μεγάλη διάρκεια δράσης
Με μια ματιά...
7.8
Η βαθμολογία μας
ΚΑΛΗ
  • Πολύ καλή και μακράς διαρκείας αντλία
  • Μικρή αύξηση της ενέργειας και της εστίασης
BAD
  • Δεν μπορούμε να αναφέρουμε τίποτα αρνητικό
Προειδοποίηση και ενέργεια4
Εστίαση και οδήγηση8
Αντλία και αγγειακότητα9
Επιδράσεις και παρενέργειες10

Παρόμοια στοιχεία

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή