Προπόνηση προπόνησηςΚριτικές προϊόντωνΚριτικές προϊόντωνΕνισχυτής αντλίας

BPS-Pharma-Not4Pussy Transform-U-Matrix Black Legacy Edition στη δοκιμή

Κριτική: BPS-Pharma-Not4Pussy Transform-U-Matrix Black Legacy Edition with Oxystorm® and Nitrosigine®

Για την 5η επέτειο του # Not4Pussy, η BPS-Pharma μας προμηθεύει με μια αυστηρά περιορισμένη έκδοση του επιτυχημένου ενισχυτή της, η οποία διαφημίζει ιδιαίτερα τα δύο συστατικά Oxystorm® και Nitrosigine®. Φυσικά, υπάρχουν επίσης πολλά άλλα συστατικά και η BPS-Pharma προφανώς δεν έχει εξοικονομήσει έξοδα ή προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα πραγματικά εκτεταμένο ενισχυτικό.

Η BPS-Pharma γράφει για αυτό στην αρχική της σελίδα: «Το ιδιαίτερο πράγμα για το Black Legacy Edition είναι ότι η μήτρα ενεργού συστατικού που περιέχει περιέχει τα πάντα για να βγάλει το μέγιστο από το σώμα σας. Πατενταρισμένα ενεργά συστατικά που δεν έχουν συνδυαστεί ποτέ στο BPS-Pharma σε επιστημονικά βασισμένη, συντονισμένη δοσολογία που δεν κάνει συμβιβασμούς. Όλα όσα χρειάζεστε - εγγυημένα! »Τώρα θέλουμε να δοκιμάσουμε αν αυτή η υπόσχεση τηρεί αυτό που υπόσχεται.

BPS Pharma Not4Pussy Tranform-U-Matrix Black Legacy Edition Picture with Boosterjunkies logo
Bps Pharma Not4Pussy Tranform-U-Matrix Black Legacy Edition Factory Supplement Facts

* Διαφήμιση / διαφήμιση

BPS-Pharma-Not4Pussy Transform-U-Matrix Black Legacy Edition

 • Πάνω από το μέσο όρο εστίαση και αντλία!
 • Μοναδικός συνδυασμός ενεργών συστατικών χάρη στην Oxystorm® και τη Nitrosigine
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες

Τι περιλαμβάνεται: Συστατικά και δοσολογίες

Ποσό ανά μερίδα (1 μεζούρα / 10g)
L-κιτρουλίνη DL malates
3333 mg
L-κιτρουλίνη 1833 mg
Oxystorm (σκόνη φύλλων Amaranthus hypochondriatus)1133 mg
Ν-ακετυλο τυροσίνη1000 mg
Νιτροσιγίνη (σταθεροποιημένη με ινοστιόλη αργινίνη)1100 mg
Ταυρίνη666 mg
Γλυκουρονολακτόνη333 mg
Η alpha GPC300 mg
Η καφεΐνη200 mg
Ashwagandha σκόνη ρίζας200 mg
L-Theanine167 mg
Η γλουταθειόνη133 mg
Εκχύλισμα φλοιού πεύκου (Pinus sylvestris)133mg
Προανθοκυανιδίνες190 mg
Εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού67 mg
Μαύρο πιπέρι Απόσπασμα3,3 mg
Η πιπερίνη3,2 mg

Συστατικά του BPS-Pharma-Not4Pussy Transform-U-Matrix Black Legacy Edition

Συνολικά 14 ενεργά συστατικά αναφέρονται στην ετικέτα. Το μέγεθος της μερίδας είναι 1 μεζούρα ή 10 γραμμάρια και περιέχει συνολικά 32 μερίδες.

Ας δούμε τα μεμονωμένα συστατικά και τις δόσεις τους:

L-κιτρουλίνη DL-malate (1: 1): Στο Κιτρουλίνη είναι ένα αμινοξύ που μπορεί επίσης να παραχθεί από το ίδιο το σώμα, γι 'αυτό και αυτά τα αμινοξέα αναφέρονται και ως μη απαραίτητα αμινοξέα. στο Κιτρουλίνη-Malat είναι το αμινοξύ Κιτρουλίνη συνδεδεμένο με έναν εστέρα, εδώ σε αναλογία 1: 1 (μια αναλογία 2: 1 είναι κοινή, ωστόσο). Κιτρουλίνη εξασφαλίζει αυξημένη παραγωγή οξειδίου του αζώτου στο σώμα και έτσι καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Το μηλικό βελτιστοποιεί τον αερόβιο μεταβολισμό και βελτιώνει την παροχή ενέργειας στους μυς. Η δοσολογία των 3333 mg Κιτρουλίνη-Malat ή 1833 mg Κιτρουλίνη θα μπορούσε να είναι υψηλότερη.

Oxystorm® (Amaranthus hypochondriatus) σκόνη φύλλων: Εδώ φτάνουμε στο πρώτο από τα δύο διαφημισμένα συστατικά που διακρίνονται, το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δραστικό συστατικό Oxystorm. Αυτή είναι μια πηγή νιτρικών. Το Oxystorm περιέχει περίπου 5 φορές την ποσότητα νιτρικών από ότι betai, δηλαδή εκχύλισμα παντζαριού, το οποίο μπορεί συχνά να βρεθεί σε ενισχυτές αντλιών. Τα νιτρικά διεγείρουν το σχηματισμό Νιτρικό οξείδιο (ΝΟ). Αυτό διασφαλίζει ότι το Διασταλμένα αιμοφόρα αγγείαΌτι Προωθείται η κυκλοφορία του αίματος και το Βελτιώνει την παροχή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μυς θα. Με 1133 mg, αυτή είναι μια πολύ καλή δοσολογία.

Ν-ακετυλ L-τυροσίνη: Ν-ακετυλο τυροσίνη είναι η ακετυλιωμένη μορφή του L-τυροσίνη και εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητά του. L-τυροσίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ και αποτελεί τον πρόδρομο της ντοπαμίνης, η οποία έχει επίδραση βελτίωσης της διάθεσης. Επίσης ακονίζει τυροσίνης η εστίαση, αυξάνει τα κίνητρα και αντισταθμίζει την κούραση. Με 1000 mg, η δοσολογία είναι στο βέλτιστο εύρος, οι συνηθισμένες συστάσεις δοσολογίας είναι μεταξύ 300 mg και 1500 mg.

Nitrosigine® (σταθεροποιημένη με ινοσιτόλη αργινίνη): Το δεύτερο διαφημισμένο συστατικό. Η νιτροσιγίνη είναι ένα δραστικό συστατικό που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Nutrition21, το οποίο αποτελείται από το αμινοξύ L-αργινίνη και πυριτικό. Αυτή η ένωση σταθεροποιείται με ινοσιτόλη, μια ουσία που μοιάζει με βιταμίνη. Στόχος είναι να εξουδετερωθεί η διάσπαση της νιτροζιγίνης στο σώμα και να παραταθεί η διάρκεια της επίδρασής της. αργινίνη αντιπροσωπεύει το αρχικό υλικό για το σχηματισμό νιτρικού οξειδίου, το οποίο με τη σειρά του διαστέλλει τα αγγεία και βελτιώνει τη ροή του αίματος, το οποίο τελικά έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμητή αντλία. Η αναγέννηση πρέπει επίσης να βελτιωθεί. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι συνήθως 750 - 1500 mg. Με 1100 mg, αυτή είναι μια πολύ καλή δοσολογία.

Ταυρίνη: Ταυρίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ και ένα πραγματικό «ολόπλευρο». Ταυρίνη υποτίθεται ότι προάγει την εγρήγορση, ενισχύει την καύση λίπους, αυξάνει την πνευματική απόδοση και έχει αντιοξειδωτική δράση. Οι συνηθισμένες συστάσεις πρόσληψης είναι 1000-3000 mg. Περιέχει 666 mg.

Γλυκουρονολακτόνη: Γλυκουρονολακτόνη είναι ένας υδατάνθρακας που είναι μέρος του συνδετικού ιστού πολλών ζώων και φυτικών ινών και βλεννογόνου. Η γλυκουρονολακτόνη λέγεται ότι έχει ιδιότητες που βελτιώνουν την απόδοση, ειδικά σε συνδυασμό με Η καφεΐνηΤο Κοινές συστάσεις δοσολογίας δεν υπάρχουν. Επιτρέπονται 2400 mg ανά λίτρο για ενεργειακά ποτά στη Γερμανία. Εδώ έχουμε συμπεριλάβει 333 mg.

Η alpha GPC: Η alpha GPC είναι πρόδρομος του νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνη και έχει θετικά αποτελέσματα στην απόδοση της μνήμης. Η επίδραση στην προπόνηση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τους αθλητές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, συνιστάται η λήψη 300 - 600 mg. Εδώ φτάνουμε σε αυτά τα 300 mg.

Η καφεΐνη: Φυσικά μπορείτε να Η καφεΐνη δεν λείπει. Η καφεΐνη ενισχύει τον καρδιακό παλμό, αυξάνει τον παλμό και έτσι διασφαλίζει ότι τα αιμοφόρα αγγεία στους μυς σας επεκτείνονται. Με αυτόν τον τρόπο, η αθλητική απόδοση αυξάνεται μαζικά. Περιέχει 200 ​​mg, μια μάλλον μέση δοσολογία που θα πρέπει επίσης να επιτρέπει στους αρχάριους να καταναλώνουν αυτό το ενισχυτικό.

Ashwagandha σκόνη ρίζας: Ashwagandha είναι περισσότερο γνωστό για τη μείωση του στρες. Επιπλέον, έχει επίσης άλλες θετικές ιδιότητες, όπως προώθηση της γνωστικής απόδοσης, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος ή αύξηση της εσωτερικής ώθησης. Για οξεία χρήση, η συνιστώμενη δοσολογία είναι 300 - 500 mg. Εδώ βρίσκουμε 200 mg.

L-Theanine: L-θεανίνη έχει ηρεμιστικό, μειωτικό άγχος και ακονίζει την εστίαση. Σε συνεργασία με Η καφεΐνη επηρεάζει τις κλασικές παρενέργειες του Η καφεΐνη όπως νευρικότητα ή αυξημένος καρδιακός ρυθμός. Με τα 167 mg που περιέχονται εδώ, είμαστε στην περιοχή των συνηθισμένων συστάσεων δοσολογίας, οι οποίες είναι 150 - 400 mg.

Γλουταθειόνη: Η γλουταθειόνη βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα ανθρώπινα κύτταρα και σχηματίζεται από το σώμα από τα τρία αμινοξέα γλουταμίνη, γλυκίνη και κυστεΐνη. Η L-γλουταθειόνη έχει ανοσοενισχυτικές, αποτοξινωτικές και αντιοξειδωτικές λειτουργίες. Συνήθως συνιστάται δοσολογία 250 mg. Εδώ έχουμε 133 mg.

Εκχύλισμα φλοιού πεύκου (Pinus sylvestris)

Προανθοκυανιδίνες: Το εκχύλισμα φλοιού πεύκου είναι ένα φυσικό εκχύλισμα φυτών που λαμβάνεται από το φλοιό του πεύκου. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση ολιγομερών προανθοκυανιδινών (OPC), η οποία βοηθά στην προστασία των κυττάρων του σώματος από το οξειδωτικό στρες. Εδώ έχουμε συμπεριλάβει 190 mg προανθοκυανιδίνης, η οποία είναι μια καλή δοσολογία.

Πικρό πορτοκάλι (Citrus aurantium) σκόνη: Το εκχύλισμα εσπεριδοειδών aurantium, από το οποίο λαμβάνεται η συννεφρίνη, περιλαμβάνεται για να αυξήσει τον μεταβολισμό ενέργειας και την καύση λίπους. Περιέχει 67 mg του εκχυλίσματος Citrus Aurantium, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πόσα mg είναι στην πραγματικότητα συννεφρίνη.

Εκχύλισμα μαύρης πιπεριάς (Piper nigrum): Το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα των άλλων δραστικών συστατικών. Εδώ έχουμε 3,3 mg εκχύλισμα μαύρου πιπεριού ή 3,2 mg Πιπερίνη.

Συστατικά συμπερασμάτων:

Η BPS Pharma παρέχει μερικά ενδιαφέροντα συστατικά καθώς και δοκιμασμένα συστατικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κατά τη γνώμη μας, τα μεμονωμένα συστατικά θα μπορούσαν να δοσολογούνται λίγο υψηλότερα. Συνολικά, ωστόσο, είναι ένα καλό και ισορροπημένο μείγμα συστατικών αντλίας και εστίασης καθώς και συστατικών για την αύξηση του επιπέδου ενέργειας.

Σχεδιασμός συσκευασίας

Μαύρο, επιθετικό, δυνατό, κομψό - αυτός είναι ο σχεδιασμός της συσκευασίας. Το δοχείο είναι κλασικό μαύρο, το υπόλοιπο σχέδιο περιορίζεται επίσης στα χρώματα μαύρο, άσπρο και ασημί, "γαρνιρισμένο" με κόκκινες πινελιές. Το τυπικό "κεφάλι της γάτας" με γράμματα # Not4Pussy είναι έντονα χαραγμένο στο μπροστινό μέρος. Μας αρέσει ιδιαίτερα το "cyborg look" του κεφαλιού της γάτας, ένα μείγμα επιθετικής γάτας και ρομπότ - πολύ επιτυχημένο. Φυσικά, στο μπροστινό μέρος μπορείτε επίσης να βρείτε το πλήρες όνομα του προϊόντος καθώς και το μέγεθος της μερίδας και το περιεχόμενο των 320 γραμμαρίων. Στο πίσω μέρος μπορείτε να βρείτε τα άλλα "συμπληρωματικά στοιχεία", όπως το μέγεθος της μερίδας, τη λίστα των συστατικών (μόνο στα Αγγλικά), συστατικά ανά 100 γραμμάρια και σε σχέση με το μέγεθος της μερίδας (επίσης στα Αγγλικά). Επιπλέον, η περιγραφή του προϊόντος, η σύσταση κατανάλωσης και οι προειδοποιήσεις. Η γεύση αναγράφεται πάνω από τον γραμμωτό κώδικα. Περιλαμβάνονται επίσης διάφορες «σφραγίδες» όπως η πιστοποίηση GMP (Good Manufacturing Practice), οι ετικέτες «Vegan» και «CMO Free». Φυσικά, τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικά Oxystorm και Nitrosigine αναφέρονται επίσης ξεχωριστά ως επιπλέον γράμματα ή ετικέτες.

Γεύση και διαλυτότητα: και οι δύο μας έπεισαν!

Το ενισχυτικό διατίθεται στις ακόλουθες 3 γεύσεις:

 • Μπλε Killa Razz
 • Mojito Sour
 • Λευκό ροδάκινο πάγο τσάι

 Δοκιμάσαμε την παραλλαγή Blue Killa Razz. Η συνιστώμενη δόση είναι 1 μεζούρα (10 γραμμάρια). Η συνιστώμενη ποσότητα υγρού είναι 200-300 ml νερού και το σύνολο πρέπει στη συνέχεια να καταναλωθεί 20-30 λεπτά πριν από την προπόνηση.

Μετά την ανακίνηση, η σκόνη διαλύεται σχεδόν εντελώς και χωρίς υπολείμματα, μόνο λίγα υπολείμματα παραμένουν στον πυθμένα του σέικερ.

Όσον αφορά τη γεύση, το ενισχυτικό μπορεί να πείσει. Όχι πολύ γλυκό, χωρίς δυσάρεστη ή πικρή επίγευση και μια ωραία φρουτώδη νότα. Ωστόσο, η σχετική γεύση που περιμένει κανείς από το "Blue Killa Razz" δεν ικανοποιείται. Για εμάς έχει γεύση περισσότερο σαν κόκκινα φρούτα ή λίγο σαν κόκκινο τρίμμα. Παρ 'όλα αυτά, ήταν επιτυχής, ακόμα κι αν έχασε το θέμα.

Geschmack
διαλυτότητα

Επίδραση του Not4Pussy Transform-U-Matrix

Πρώτα απ 'όλα: Κανένα ενισχυτικό δεν λειτουργεί το ίδιο για όλους τους καταναλωτές, επομένως οι αναφορές αποτελεσμάτων είναι πάντα υποκειμενικές αναφορές εμπειρίας. Το ενισχυτικό Not4Pussy έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές από δύο μέλη της ομάδας. οι αισθήσεις ήταν παρόμοιες και στα δύο. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με μια σέσουλα.

🤓 εγρήγορση και ενέργεια (7/10)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εγρήγορση και η ενέργεια βρίσκονται σε σταθερό και καλό επίπεδο. Ο ενισχυτής αρχίζει να ισχύει μετά από περίπου 20 λεπτά. Με 200 mg Η καφεΐνη είναι το ποσό των Η καφεΐνη διατηρείται αρκετά μετριοπαθές και επίσης φιλικό για αρχάριους.

🤯 Εστίαση και οδήγηση (7.5/10)

Εδώ το ενισχυτικό δείχνει τη δύναμή του. Η εστίαση και η οδήγηση βρίσκονται σε επίπεδο άνω του μέσου όρου. Η εστίαση είναι πολύ ευχάριστη και πεντακάθαρη, αλλά αν περιμένετε θέα στη σήραγγα, θα απογοητευτείτε λίγο εδώ.

💪 Αντλία και αγγειακότητα (9/10)

Εδώ ο ενισχυτής πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Η αντλία και η αγγείωση είναι επίσης πάνω από το μέσο όρο. Αυτό είναι όπου τα ενεργά συστατικά Oxystorm και Nitrosigine γίνονται αισθητά. Όχι φυσικά στο επίπεδο ενός καθαρού ενισχυτή αντλιών, αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτο για έναν "all-rounder".

😈 Απόδοση και εξάντληση (8/10)

Ο ενισχυτής παίζει επίσης ρόλο όσον αφορά την απόδοση. Αυτό οφείλεται ιδιαίτερα στην κρυστάλλινη εστίαση, η οποία συγκεντρώνεται και σας συνοδεύει καθ 'όλη τη διάρκεια της γυμναστικής με καλό έλεγχο των μυών.

☠️ Λήξη δράσης και παρενέργειες (9/10)

Μετά από περίπου 2,5 ώρες, ο ενισχυτής θα φθαρεί και η αντλία θα διαρκέσει λίγο περισσότερο. Δεν μπορούσαν να παρατηρηθούν παρενέργειες.

Αναλογία τιμής-απόδοσης: δίκαιη

Με 38,90 ευρώ για 32 μερίδες, ο ενισχυτής είναι σίγουρα ένας από τους φθηνότερους εκπροσώπους στην αγορά, παρά την περιορισμένη έκδοση και τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενεργά συστατικά, τα οποία φυσικά είναι επίσης πιο ακριβά για αγορά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια τιμή περίπου 1,22 ευρώ ανά μερίδα. Οι έμπειροι χρήστες μπορούν να αυξήσουν τη μερίδα σε 1,5 φορές ή ακόμη και να διπλασιάσουν την ποσότητα, σίγουρα το κάνει η δοσολογία των συστατικών. Ωστόσο, αυτό θα έθετε επίσης τη χαμηλή τιμή σε προοπτική. Εάν ενδιαφέρεστε για το ενισχυτικό, τα 200 mg Η καφεΐνη Ωστόσο, εάν η δοσολογία είναι πολύ χαμηλή, μπορείτε απλά να μεταβείτε στο συνεργαζόμενο κατάστημα stayfocused.de Η καφεΐνη Παραγγείλετε δισκία και στη συνέχεια αυξήστε την ποσότητα καφεΐνης σε συνολικά 400 mg, σε ελκυστική τιμή ταυτόχρονα.

Συνολικό συμπέρασμα

Με την έκδοση Black Legacy Edition, η BPS-Pharma έφερε στην αγορά ένα ενισχυτικό, το οποίο, χάρη στα δύο κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικά Oxystorm® και Nitrosigine®, παίζει μεγάλο ρόλο στις αντλίες. Η εστίαση είναι επίσης σε επίπεδο άνω του μέσου όρου και δεν χρειάζεται να κρύβεται πίσω από άλλους ενισχυτές. Συνολικά, ο ενισχυτής φαίνεται πολύ καλά συντονισμένος και μπορεί να ονομαστεί ένας πραγματικός all-rounder, ο οποίος αποδίδει πάνω από το μέσο όρο σε όλες τις κατηγορίες και σε δίκαιη τιμή.

* Διαφήμιση / διαφήμιση

BPS-Pharma-Not4Pussy Transform-U-Matrix Black Legacy Edition

 • Πάνω από το μέσο όρο εστίαση και αντλία!
 • Μοναδικός συνδυασμός ενεργών συστατικών χάρη στην Oxystorm® και τη Nitrosigine
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες
Με μια ματιά...
8.1
Η βαθμολογία μας
ΚΑΛΗ
 • Εστίαση άνω του μέσου όρου
 • Αυξάνει την αντλία και την αγγείωση
 • Χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες
 • Καλή σχέση τιμής / απόδοσης
BAD
 • Λίγο πολύ αδύναμο για έμπειρους χρήστες αναμνηστικών
Προειδοποίηση και ενέργεια7
Εστίαση και οδήγηση7.5
Αντλία και αγγειακότητα9
Απόδοση και εξάντληση8
Επιδράσεις και παρενέργειες9

Παρόμοια στοιχεία

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή