Ενισχυτικό HardcoreΚριτικές προϊόντων

Core Labs X - Nitric Bomb δοκιμαστεί

Ανασκόπηση: Core Labs X Nitric Bomb - Τι μπορεί να κάνει ο διάδοχος του Hyper Power;

Με το πιο πρόσφατο ενισχυτικό με το πολλά υποσχόμενο όνομα "Nitric Bomb", η Core Labs X προσφέρει και πάλι ένα προϊόν στους πραγματικούς λάτρεις των σκληρών διεγερτικών. Το Core Labs X έχει ήδη προκαλέσει αρκετή αίσθηση με το «Hyper Power» και μας τίθεται το ερώτημα αν και αυτός ο ενισχυτής ξέρει να πείθει.

Εκτός από τον κατασκευαστή Core Labs X, που σημαίνει καινοτόμα και ισχυρά προϊόντα στη σκηνή των αθλημάτων δύναμης, μια πρώτη ματιά στην ετικέτα σας κάνει επίσης να θέλετε περισσότερα ή την επόμενη προπόνηση. Ειδικότερα ο συνδυασμός των 350 mg Η καφεΐνη120 mg DMHA και 50 ​​mg DMAA σε σχέση με άλλα (σκληρά) διεγερτικά, που στοχεύουν κυρίως στην καύση λίπους, την παραγωγή ενέργειας, τη διάθεση και την εστίαση, διαβάζεται πολλά υποσχόμενα.

Core Labs X Nitric Bomb Booster
Core Labs X Nitric Bomb Ingredients
Φωτογραφία της Core Labs X Nitric Bomb

* Διαφήμιση / διαφήμιση

Core Labs X - Nitric Bomb

 • Highstim ενισχυτικό με DMAA και DMHA
 • Τεράστια εστίαση και εξαιρετικά ενισχύοντας τη διάθεση
 • Υψηλό επίπεδο ενέργειας για 2 έως 3 ώρες

Τι περιλαμβάνεται: Συστατικά και δοσολογίες

Ποσό ανά μερίδα (1 μεζούρα / 8,5g)
Βιταμίνη C350 mg
Βιταμίνη D310 mg
Βιταμίνη B350 mg
Βιταμίνη B65 mg
Μαγνήσιο Ανθρακικά50 mg
Βήτα Αλανίνη3000 mg
L-κιτρουλίνη2000 mg
Κρεατίνη HCl500 mg
Ν-ακετυλο τυροσίνη500 mg
Ταυρίνη500 mg
Ακετυλο L-καρνιτίνη350 mg
Άνυδρη καφεΐνη350 mg
DMHA120 mg
DMAA50 mg
Πράσινο Τσάι 98%50 mg
Synephrine HCL 50 mg
Hordinine HCL50 mg
Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού20 mg
L-Theanine20 mg
Μεθύλιο Synephrine HCL10 mg
Μαύρο πιπέρι Απόσπασμα10 mg
Ν-μεθυλτυραμίνη HCL5 mg
Ναρινγκενίν5 mg
Υοχιμβίνη HCL2,5 mg

Τα ακόλουθα συστατικά περιέχονται στο Core Labs X Nitric Bomb

Εκτός από 5 βιταμίνες και μέταλλα, υπάρχουν συνολικά 19 άλλα ενεργά συστατικά στη Nitric Bomb. Το μέγεθος της μερίδας είναι 1 μεζούρα ή 10 γραμμάρια και περιέχει συνολικά 30 μερίδες.

Σχετικά με τα μεμονωμένα συστατικά και τις αντίστοιχες δοσολογίες τους:

Βιταμίνη C: Σας βοηθά να διατηρήσετε την προπονητική σας απόδοση. Εδώ έχουμε συμπεριλάβει 350 mg.

Βιταμίνη D3: Εξασφαλίζει μια υγιή άμυνα του ανοσοποιητικού και τροφοδοτεί τα οστά και τους μύες με την απαραίτητη ποσότητα καλίου. Περιέχει 10 mg.

Βιταμίνη B3 (Νιασίνη): Βιταμίνη B3, συχνά και ως Νιασίνη που ονομάζεται, εξουδετερώνει την κούραση και τη μυϊκή κόπωση. Άτομα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε Νιασίνη αντιδρούν, μάλλον γνωρίζουν το λεγόμενο "Νιασίνη-Ξεπλύνετε ". Η διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων οδηγεί σε κοκκίνισμα του δέρματος και αίσθηση θερμότητας, αλλά αυτό δεν είναι επικίνδυνο. Περιέχει 50 mg.

Βιταμίνη B6 (Πυριδοξίνη): Βιταμίνη B6 εμπλέκεται σε πολυάριθμες μεταβολικές διεργασίες στο σώμα, ιδιαίτερα στον μεταβολισμό των αμινοξέων και επομένως έμμεσα στις διαδικασίες μυϊκής οικοδόμησης. Περιέχει 5 mg.

Μαγνήσιο: Ειδικά οι σωματικά δραστήριοι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για μαγνήσιο, ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα από όλα, επειδή κάθε κύτταρο στο σώμα είναι υπεύθυνο για τον ενεργειακό τους μεταβολισμό. Μαγνήσιο δίνεται εντολή. Λειτουργεί επίσης Μαγνήσιο Αντιμετωπίστε τους μυϊκούς σπασμούς. Περιέχει 50 mg.

Οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει είναι ένα ωραίο πρόσθετο, αλλά οι αναγνώστες μας φυσικά ενδιαφέρονται κυρίως για τα ακόλουθα συστατικά που κάνουν ένα ενισχυτικό προπόνησης:

Βήτα αλανίνη: Βήτα αλανίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ, που σημαίνει ότι το σώμα μπορεί να το παράγει μόνο του. Βήτα αλανίνη καθυστερεί την κόπωση των μυών και μπορεί έτσι να εντείνει τις προπονητικές σας μονάδες. Αυτό πρέπει να γίνει Βήτα αλανίνη ωστόσο, να παρέχονται μακροπρόθεσμα. Συχνά συνοδεύεται από την κατάποση του Βήτα-αλανίνη είναι το τυπικό «μυρμήγκιασμα». Spoiler: Δεν μπορούσαμε να το προσδιορίσουμε εδώ. Η συνήθης δόση είναι 3000 mg.

L-κιτρουλίνη: Αυτό είναι επίσης ένα μη απαραίτητο αμινοξύ. L-κιτρουλίνη είναι ίσως το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο συστατικό στα ενισχυτικά προπόνησης και εξασφαλίζει αυξημένη παραγωγή οξειδίου του αζώτου στο σώμα, βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος και τελικά τη δημοφιλή αντλία. Τα 2000 mg που περιέχονται εδώ είναι λίγο χαμηλής δόσης, η διπλάσια ποσότητα θα ήταν κατάλληλη κατά τη γνώμη μας.

κρεατίνη HCL: Αυτή είναι η μορφή κρεατίνης με την καλύτερη διαλυτότητα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της σύνδεσης της υδροχλωρικής ομάδας (HCL). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα και καλύτερη απορρόφηση σε σύγκριση με κρεατίνη- Μονοένυδρη. Με 1000 mg, η δόση είναι σίγουρα επαρκής, αφού οι δόσεις είναι σημαντικά χαμηλότερες από ό,τι με κρεατίνη-Για το ίδιο αποτέλεσμα χρειάζονται μονοϋδρικά.

Ν-ακετυλο τυροσίνη: Η ακετυλιωμένη μορφή του L-τυροσίνη εξασφαλίζει βελτιωμένη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. τυροσίνης απαιτείται για την παραγωγή ντοπαμίνης, αδρεναλίνης και νοραδρεναλίνης, για παράδειγμα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της εστίασης και του κινήτρου καθώς και την εξουδετέρωση της κούρασης. Περιέχει καλά 500 mg.

Ταυρίνη: Αυτό είναι επίσης ένα μη απαραίτητο αμινοξύ, το οποίο είναι κυρίως γνωστό από διάφορα ενεργειακά ποτά. Ταυρίνη δρα με πολλούς τρόπους και αυξάνει την πνευματική απόδοση, ενισχύει την καύση λίπους, δρα ως διεγερτικό και έχει αντιοξειδωτική δράση. Οι συνήθεις συστάσεις πρόσληψης είναι 1000-3000 mg. Αυτό περιέχει 500 mg.

Ακετυλο-L-καρνιτίνη: Αυτός είναι ένας εστέρας του αμινοξέος L-καρνιτίνη. Χρησιμοποιείται ως ιδιαίτερα ισχυρό νοοτροπικό Ακετυλο-L-καρνιτίνη, ή ALCAR για συντομία, που χρησιμοποιείται συχνά σε ενισχυτές εγκεφάλου. Οι δοσολογικές συστάσεις ποικίλλουν, αλλά συχνά κυμαίνονται μεταξύ 1000 mg και 3000 mg, μερικές φορές ακόμη υψηλότερες (με αργή αύξηση). Εδώ είναι 350 mg.

(Ανυδρος) Η καφεΐνη: Κάτω από άνυδρη σκόνη καφεΐνης (καφεΐνη άνυδρη) γίνεται η πιο αγνή μορφή του Η καφεΐνη κατανοητή στη φαρμακευτική ποιότητα. Η συνήθης δόση για (σκληροπυρηνικά) ενισχυτικά είναι 350 mg.

DMHA: Ως διάδοχος του DMAA παρουσιάζει δομικές ομοιότητες και είναι πιθανό να έχει συναντήσει όλους τους σκληροπυρηνικούς ενισχυτές περισσότερες από μία φορές. Το συστατικό παρέχει αύξηση της ενέργειας και του κινήτρου καθώς και μια έντονη εστίαση. Μειώνει επίσης την ανοχή στον πόνο και σας επιτρέπει να προπονείστε ακόμα πιο σκληρά. Με 120 mg, η δοσολογία είναι στο ανώτερο εύρος.

DMAA: Η μητέρα των σκληροπυρηνικών διεγερτικών και συγκρίσιμη ουσιαστικά με την ουσία που διαδέχτηκε DMHA, απλά πιο δύσκολο. Επομένως, «μόνο» 50 mg περιλαμβάνονται εδώ, το οποίο, ωστόσο, είναι για DMAA αντιπροσωπεύει μια καλή δόση.

Πράσινο τσάι 98%: Εδώ, οι πτυχές που προάγουν την υγεία βρίσκονται στο προσκήνιο, όπως τα αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα και τα αποτελέσματα μείωσης της αρτηριακής πίεσης. Αλλά στο πράσινο τσάι αποδίδεται επίσης μια ελαφρώς αυξημένη καύση λίπους. Ως φυσική πηγή του Θεανίνη εξουδετερώνει επίσης τις παρενέργειες του Η καφεΐνη απεναντι απο. Οι δοσολογικές συστάσεις είναι μεταξύ 250 και 500 mg. Περιέχει μόνο 50 mg.

Synephrine HCL: Χημικά, το αλκαλοειδές που λαμβάνεται από το πικρό πορτοκάλι σχετίζεται στενά με την εφεδρίνη και επομένως έχει παρόμοια δράση. Η Synephrine ενισχύει την καύση λίπους και καταστέλλει την όρεξη. Η συνεφρίνη βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος και οξύνει την εστίαση. Με 50 mg, αυτή είναι μια πολύ καλή δόση.

Ορδές HCL: Εκτός από τη χρήση του σε λιποδιαλύτες Ορδές Επίσης χρησιμοποιείται συχνά σε ενισχυτικά εγκεφάλου, καθώς έχει διεγερτική επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Έτσι οξύνει την πρόσληψη του Ορδές βελτιώνει την εστίαση, βελτιώνει τη συγκέντρωση και αυξάνει τη γενική γνωστική απόδοση. Η συνήθης δόση είναι 50 mg.

Εκχύλισμα γκρέιπφρουτ: Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού λειτουργεί κυρίως ως αντιοξειδωτικό. Περιέχει 20 mg.

L-θεανίνη: Θεανίνη έχει νοοτροπικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται συχνά σε ενισχυτικά εγκεφάλου. Έχει μια ηρεμιστική δράση που μειώνει το άγχος και οξύνει την εστίαση. Όπως ήδη γράφτηκε παραπάνω, συμβαίνει Θεανίνη επίσης οι παρενέργειες του Η καφεΐνη απεναντι απο. Ωστόσο, τα 20 mg είναι μια πολύ μικρή δόση.

Methyl Synephrine HCL: Αυτή είναι μια ουσία παρόμοια με την εφεδρίνη, πιο γνωστή ως oxilofrine. Αυτό είναι ένα φάρμακο από την ομάδα των συμπαθομιμητικών που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χαμηλής αρτηριακής πίεσης. Περιέχει 10 mg, το οποίο είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό που συνταγογραφείται για ενήλικες ασθενείς, αλλά πρέπει να πούμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει φάρμακο.

Μαύρο πιπέρι Απόσπασμα: Το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα των άλλων δραστικών συστατικών. 10 mg είναι μια πολύ καλή δόση.

N-μεθυλτυραμίνη HCL: Η Ν-μεθυλτυραμίνη είναι μια χημική ένωση από την ομάδα των φαινυλαιθυλαμινών. Το συστατικό είναι επομένως κάπως παρόμοιο Ορδές ή συνεφρίνη. Ωστόσο, περιέχει μόνο 5 mg.

Ναρινγκενίν ή Νερανζίνες: Νερανζίνες Αφενός έχει αντιοξειδωτική δράση, αφετέρου δρα και ως τέλειο υπόστρωμα συνεργίας Η καφεΐνη και αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητά του. Περιέχει 5 mg, πολύ χαμηλή δόση.

Σημαντικό: Όποιος παίρνει φάρμακα τακτικά θα πρέπει Νερανζίνες μην το πάρετε χωρίς να συμβουλευτείτε το γιατρό σας (και κατά συνέπεια μην τρώτε γκρέιπφρουτ). Το συστατικό διασφαλίζει ότι τα αποτελέσματα (και οι παρενέργειες) ορισμένων φαρμάκων είναι αυξημένα.

υοχιμβίνη HCL: Λαμβάνεται από το φλοιό του αφρικανικού δέντρου yohimbe, αυτό το συστατικό είναι ταυτόχρονα ένας σεξουαλικός ενισχυτής και ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός καυστήρας λίπους. Και εδώ, η δόση των 2,5 mg τείνει να είναι χαμηλότερη.

Συστατικά συμπερασμάτων:

Το Core Labs X έχει ξανά συσκευάσει πολλά συστατικά στο booster του και προφανώς δεν έκανε οικονομία ούτε στα σκληροπυρηνικά διεγερτικά. Ακόμη και αν υπάρχει υποδοσολογία κάποιων συστατικών, ελπίζουμε στη συνεργιστική δράση των ουσιών. Μπορείτε να περιμένετε πολλά εδώ, ειδικά όσον αφορά το επίπεδο ενέργειας και την εστίαση.

Η εντύπωσή μας από τη σχεδίαση της συσκευασίας της Core Labs X Nitric Bomb

Ο σχεδιασμός είναι επομένως σχετικά εντυπωσιακός. Εφιστάται η προσοχή στις προειδοποιήσεις (Προϊόν υψηλής αντοχής, Προηγμένη προπόνηση χρήστη, Προειδοποίηση: Εξαιρετικά ισχυρό, Μόνο για προχωρημένους χρήστες) και στις υποσχέσεις (Εξαιρετική ενέργεια, έντονη εστίαση, γρήγορη ισχύς και απόδοση) στο κουτί. Διαφορετικά, το σχέδιο είναι κυρίως μαύρο, τα σκιαγραφημένα γράμματα και η γεύση είναι στο μπροστινό μέρος, τα μεμονωμένα συστατικά, οι οδηγίες κατανάλωσης, άλλες προειδοποιήσεις, η σφραγίδα GMP (Good Manufacturing Practice) και η σημείωση "Made in USA" βρίσκονται στο πίσω μέρος ". Όλα στα αγγλικά.

Γεύση και διαλυτότητα της Core Labs X Nitric Bomb

Το booster διατίθεται σε δύο γεύσεις - "Fruit Punch" και "Strawberry Watermelon". Δοκιμάσαμε μόνο το "Fruit Punch". Ένα κουτάλι μέτρησης (1 κουταλιά) πρέπει να διαλυθεί σε 8-10 oz νερού (= 235-295 ml). Πρώτη εντύπωση μετά την ανάδευση: Η σκόνη διαλύεται καλά και δεν αφήνει υπολείμματα στο κάτω μέρος του αναδευτήρα. Δημιουργείται πολύς αφρός όταν το ανακινείτε, αλλά καταρρέει και πάλι γρήγορα. Η γεύση είναι - καλά, αποδεκτή. Δεδομένου ότι μόνο 14,5 g της ποσότητας μερίδας (2 g) αποτελούνται από αρωματικά συστατικά όπως μαλτοδεξτρίνη, κιτρικό οξύ κ.λπ., δεν πρέπει να περιμένετε μια γαστρονομική εμπειρία. Η κυρίαρχη γεύση είναι «πικρή» λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε κιτρουλλίνη. Το άρωμα γροθιάς φρούτων είναι αισθητό μόνο στο φινίρισμα. Τα γλυκαντικά σαφώς δεν χρησιμοποιούνται αρκετά, αλλά αυτό δεν είναι πολύ καλύτερο και με άλλους ενισχυτές. Δεδομένων των αναλογιών δοσολογίας, η γεύση είναι εντάξει.

Geschmack
διαλυτότητα

Πώς λειτουργεί το Core Labs X Nitric Bomb;

Πρώτα απ 'όλα: Κανένας ενισχυτής δεν λειτουργεί το ίδιο για όλους τους καταναλωτές, επομένως οι αναφορές αποτελεσμάτων είναι πάντα υποκειμενικές αναφορές εμπειρίας. Η νιτρική βόμβα έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές από δύο μέλη της ομάδας. οι αισθήσεις ήταν παρόμοιες και στα δύο. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με σέσουλα.

🤓 εγρήγορση και ενέργεια (9/10)

Σίγουρα ένα από τα δυνατά σημεία του ενισχυτή. Μπορούμε σίγουρα να υπογραμμίσουμε την πρώτη υπόσχεση «Extreme Energy» στη συσκευασία. Περίπου 15 λεπτά μετά την κατάποση, η αύξηση του ενεργειακού επιπέδου είναι ήδη αισθητή. Για περίπου 2 έως 3 ώρες, το επίπεδο ενέργειας παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο, σε συνδυασμό με ένα απόλυτο «υψηλό», δηλαδή ένα αποτέλεσμα ενίσχυσης της διάθεσης.

🤯 Εστίαση και οδήγηση (10/10)

Εδώ το ενισχυτικό δείχνει την πλήρη του ισχύ. Η δεύτερη υπόσχεση, «Έντονη εστίαση», είναι επίσης απολύτως αληθινή. Η σύστασή μας: βάλτε ακουστικά, ξεκινήστε τη μουσική προπόνησης και προπονηθείτε. Η εστίαση στην προπόνηση είναι τότε τεράστια.

💪 Αντλία και αγγειακότητα (5/10)

Δυστυχώς, ο ενισχυτής απογοητεύει σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, μια ματιά στην ετικέτα έδωσε ήδη μια ιδέα ότι μια καλή αντλία δεν αναμένεται εδώ. Φυσικά, το τεράστιο επίπεδο ενέργειας και η σχετική σκληρή προπόνηση θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια αντλία, αλλά διαφορετικά ο ενισχυτής δεν παρέχει μεγάλη υποστήριξη εδώ.

😈 Απόδοση και εξάντληση (9/10)

Όσον αφορά τις επιδόσεις, ο ενισχυτής στη συνέχεια κάνει πάλι έδαφος και μπορεί να πείσει ξανά. Και εδώ μια επίδοση άνω του μέσου όρου σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Μπορείτε οπωσδήποτε να φτάσετε στο μέγιστο εδώ και επίσης λίγο πιο πέρα.

☠️ Λήξη δράσης και παρενέργειες (7/10)

Το τέλος του εφέ δεν έρχεται απότομα, αλλά σιγά σιγά αυτοαναγγέλλεται. Λόγω των ενεργών συστατικών, οι παρενέργειες είναι περιορισμένες. Θα νιώθετε αρκετά έντονο αίσθημα δίψας καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης και θα είστε αρκετά εξαντλημένοι μετά την προπόνηση, λόγω του απόλυτου υψηλού κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η καταστολή του αισθήματος της πείνας ήταν μέτρια, το φαγητό μετά την προπόνηση ήταν αρκετά πιθανό.

Αξία για τα χρήματα: Core Labs X Nitric Bomb

Στα 44,95 ευρώ για 30 μερίδες, το booster βρίσκεται στη μέση του εύρους τιμών για τα σκληροπυρηνικά ενισχυτικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια τιμή περίπου 1,50 ευρώ ανά μερίδα.

Συνολικό συμπέρασμα

Με τη Nitric Bomb, η Core Labs X λάνσαρε έναν ενισχυτή σκληροπυρηνικού που έχει τα δυνατά του σημεία στους τομείς της ενέργειας, της διάθεσης, της απόδοσης και της εστίασης, τις «κλασικές» κατηγορίες για ενισχυτές σκληροπυρηνικών. Ωστόσο, πρέπει να κόψετε τις γωνίες όταν πρόκειται για αντλίες. Όποιος αποδίδει σημασία σε αυτό πρέπει να «βοηθήσει» λίγο και να τα στοιβάξει.

Φωτογραφία της Core Labs X Nitric Bomb

* Διαφήμιση / διαφήμιση

Core Labs X - Nitric Bomb

 • Highstim ενισχυτικό με DMAA και DMHA
 • Τεράστια εστίαση και εξαιρετικά ενισχύοντας τη διάθεση
 • Υψηλό επίπεδο ενέργειας για 2 έως 3 ώρες
Με μια ματιά...
8
Η βαθμολογία μας
ΚΑΛΗ
 • Ισχυρό επίπεδο ενέργειας
 • Έχει ένα εξαιρετικά ενισχυτικό αποτέλεσμα της διάθεσης
 • Ευκρινή εστίαση με ξυράφι
 • Χαμηλές παρενέργειες λαμβάνοντας υπόψη τα συστατικά
BAD
 • Οι αντλίες είναι πρακτικά ανύπαρκτες
Προειδοποίηση και ενέργεια9
Εστίαση και οδήγηση10
Αντλία και αγγειακότητα5
Απόδοση και εξάντληση9
Επιδράσεις και παρενέργειες7

Παρόμοια στοιχεία

Ίσως σας ενδιαφέρει
Κοντά
Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή