Προπόνηση προπόνησηςΚριτικές προϊόντωνΚριτικές προϊόντων

Το ESN CRANK δοκιμάστηκε

Η αγορά των «ενισχυτών της ΕΕ» είναι πλέον σχεδόν ασαφής και οι νέοι κατασκευαστές πιέζουν συνεχώς στην αγορά ή οι καθιερωμένοι κατασκευαστές φέρνουν νέα προϊόντα. Ένας καθιερωμένος παίκτης σε αυτήν τη ζούγκλα είναι ο κατασκευαστής ESN, ο οποίος κυκλοφορεί στην αγορά από το 2005 και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συμπληρωμάτων. Επιπλέον, το ESN διαφημίζει με το σύνθημα «Made in Germany» και ερευνά, αναπτύσσει και παράγει εσωτερικά. Με τον προπονητή του Crank έχει σίγουρα έναν μπεστ σέλερ στο εύρος του και ως εκ τούτου είναι καιρός να το παρουσιάσουμε και εδώ.

Μια εικόνα ενός κουτιού του ESN Pre Workout Booster CRANK

* Διαφήμιση / διαφήμιση

ESN - ΣΚΑΦΟΣ

 • 300mg καφεΐνη
 • Αυξάνει το επίπεδο ενέργειας
 • Βελτιώνει την εστίαση και τα κίνητρα

Τι περιλαμβάνεται: Συστατικά και δοσολογίες

Ποσό ανά μερίδα (1 μεζούρα / 19g)
L-κιτρουλίνη6000 mg
AAKG4000 mg
L-τυροσίνη1000 mg
L-Γλυκίνη1000 mg
Ταυρίνη1000 mg
Γλυκουρονολακτόνη500 mg
Η καφεΐνη300 mg
Grüner Tee Extrakt250 mg
Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού250 mg
Εκχύλισμα Schizandra200 mg
Εκχύλισμα πικρού φλούδας πορτοκαλιού100 mg (6 mg από αυτό synephrine)
Εκχύλισμα ρίζας Ginseng100 mg
Εκχύλισμα Rhodolia Rosea100 mg
Πιπερίνη4 mg

Συστατικά: ESN CRANK

Παρατίθενται συνολικά 14 δραστικά συστατικά, όλα μεμονωμένα και στις αντίστοιχες δόσεις τους. Γι 'αυτό θα ήθελα να επαινέσω τη διαφάνεια. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε για όλους τους χορτοφάγους και vegans: Περιλαμβάνονται μόνο πρώτες ύλες λαχανικών εδώ.

Το μέγεθος της μερίδας είναι 1 μεζούρα ή 19 γραμμάρια και περιέχει συνολικά 20 μερίδες.

Ας δούμε τα μεμονωμένα συστατικά και τις δόσεις τους:

Κιτρουλίνη Μαλάτε: Κιτρουλίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ, οπότε το σώμα μπορεί επίσης να το παράγει. Ενώ είναι στις Κιτρουλίνη είναι σχετικά με τη βασική ουσία Κιτρουλίνη-Αλάτι το αμινοξύ Κιτρουλίνη συνδέεται με έναν εστέρα και είναι συνήθως σε αναλογία 2: 1 (Κιτρουλίνη στο κακό.) ο Κιτρουλίνη εξασφαλίζει αυξημένη παραγωγή οξειδίου του αζώτου στο σώμα και έτσι καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, η οποία με τη σειρά της παρέχει τη δημοφιλή αντλία. Ο μητέρας βελτιστοποιεί τον αερόβιο μεταβολισμό και βελτιώνει την τροφοδοσία ενέργειας στους μύες, έτσι ώστε οι μακρύτερες προπονητικές μονάδες να μπορούν να διεξάγονται καλά.

Η δοσολογία είναι 6000 mg, μια πολύ καλή δοσολογία (οι περισσότερες μελέτες εγκρίνουν Κιτρουλίνη Το μηλικό διενεργείται με δοσολογίες 6000 - 8000 mg).

Αργινίνη άλφα-κετογλουταρική: Αυτή είναι μια εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη μορφή αργινίνη. αργινίνη με τη σειρά του, είναι ένα βασικό αρχικό υλικό για το σχηματισμό νιτρικού οξειδίου και εξασφαλίζει τη διεύρυνση των αγγείων, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και τη βελτίωση της παροχής θρεπτικών ουσιών στους μυς. Όλα αυτά έχουν επίσης ως αποτέλεσμα την αντλία. Με δοσολογία 4000 mg, αυτή είναι επίσης μια πολύ καλή δοσολογία.

Υποσημείωση: Κιτρουλίνη και αργινίνη Κάντε το τέλειο συμπλήρωμα, καθώς και οι δύο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, αλλά με χρονική υστέρηση. Εξω αργινίνη το νιτρικό οξείδιο σχηματίζεται αμέσως κατά τη διάρκεια Κιτρουλίνη ένα προκαταρκτικό στάδιο του αργινίνη αντιπροσωπεύει και επομένως μεταμορφώνεται μόνο.

L-τυροσίνη: L-τυροσίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ και ο πρόδρομος της ντοπαμίνης, το οποίο έχει ένα αποτέλεσμα που ενισχύει τη διάθεση. Συνολικά πρέπει τυροσίνης Μειώστε το άγχος και αυξήστε την εγρήγορση και την εστίαση. Με 1000 mg, είμαστε επίσης στην προτεινόμενη περιοχή, η οποία είναι 500 - 1000 mg.

L-Γλυκίνη: Η γλυκίνη είναι επίσης ένα μη απαραίτητο αμινοξύ. Διάφορα αποτελέσματα αποδίδονται στη γλυκίνη, όπως ένα αντικαταβολικό και ταυτόχρονα αναβολικό αποτέλεσμα. Αλλά η αντλία επίσης επωφελείται από αυτό το ενεργό συστατικό. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 1000-3000 mg την ημέρα. Εδώ ακριβώς αυτά τα 1000 mg περιέχονται.

Ταυρίνη: Ταυρίνη, επίσης ένα μη απαραίτητο αμινοξύ, θα πρέπει να είναι πιο γνωστό από ένα γνωστό ενεργειακό ποτό (αυτό που δίνει flüüüüüügel) 😉. Ταυρίνη θεωρείται φυσικό διεγερτικό και βοηθά στην τόνωση της καύσης λίπους. Προωθεί σε γνωστικό επίπεδο Ταυρίνη ψυχική απόδοση και επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες Ταυρίνη είπε. Υποστηρίζει επίσης την επίδραση του Αργινίνη άλφα-κετογλουταρική και το ΚιτρουλίνηΤο Τα 1000 mg είναι μια καλή δοσολογία, καθώς οι συνηθισμένες συστάσεις δοσολογίας είναι 1000-3000 mg.

Γλυκουρονολακτόνη: Γλυκουρονολακτόνη είναι ένας υδατάνθρακας που είναι μέρος του συνδετικού ιστού πολλών ζώων και φυτικών ινών και βλεννογόνου. Η γλυκουρονολακτόνη λέγεται ότι έχει ιδιότητες που βελτιώνουν την απόδοση, ειδικά σε συνδυασμό με Η καφεΐνη. Δεν υπάρχουν συνηθισμένες συστάσεις δοσολογίας. Επιτρέπονται 2400 mg ανά λίτρο για ενεργειακά ποτά στη Γερμανία. 500 mg προστίθενται στο μανιβέλα.

Η καφεΐνη: Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε εδώ Η καφεΐνη αυξάνει τη φυσική απόδοση, ανεβάζει τη διάθεση και αυξάνει τα κίνητρα. Στα 200 mg, η δοσολογία μπορεί να περιγραφεί ως μέτρια.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: Το εύρος των αποδιδόμενων εφέ είναι ευρύ. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού έχει αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνει την αρτηριακή πίεση και προάγει την υγεία της καρδιάς. Η αποδιδόμενη επίδραση μιας (ελαφρώς) αυξημένης καύσης λίπους είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους αθλητές. Ως φυσική πηγή Θεανίνη αναστέλλει επίσης τις παρενέργειες της καφεΐνης. Οι συστάσεις δοσολογίας είναι μεταξύ 250 και 500 mg. Εδώ έχουμε συμπεριλάβει 250 mg. Έτσι και πάλι μια πολύ καλή δοσολογία.

Εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού: Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού λειτουργεί κυρίως ως αντιοξειδωτικό. Οι συστάσεις δοσολογίας ποικίλλουν, περίπου 1 - 2 mg ανά κιλό σωματικού βάρους είναι κοινές. Εδώ είναι μια δοσολογία 250 mg. Επιπλέον, το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού διεγείρει επίσης το ένζυμο NO συνθάση και έτσι το βοηθάει αργινίνη in Κιτρουλίνη μετατρέπεται.

Εκχύλισμα Schizandra: Τα θετικά αποτελέσματα είναι πολλαπλά και εκτεταμένα. Το Schizandra (γνωστό και ως κινέζικο σπαστό καλάθι) έχει θετική επίδραση στο συκώτι, επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις και έχει θετικές επιδράσεις στην αντοχή και το καρδιαγγειακό σύστημα Το Συγκεκριμένα, οι αντιφλεγμονώδεις πτυχές και η επίδραση στην αντοχή καθιστούν αυτό το δραστικό συστατικό ενδιαφέρον στην προπόνηση ενισχυτών. Οι συστάσεις δοσολογίας ποικίλλουν από 500 έως 2000 mg. Περιέχει μόνο 200 mg.

Εκχύλισμα πικρού φλούδας πορτοκαλιού ή συννεφρίνη: Synephrine διεγείρει τους β-υποδοχείς, οι οποίοι παίζουν βασικό ρόλο στην καύση λίπους. Πάνω από αυτό το δραστικό συστατικό αναστέλλει επίσης την όρεξη. Το Synephrine λειτουργεί σαν Η καφεΐνη, στο καρδιαγγειακό σύστημα. Και οι δύο ουσίες μπορούν αμοιβαία να ενισχύσουν τις επιδράσεις τους. Από τα 100 mg Εκχύλισμα πικρού φλούδας πορτοκαλιού Βρέθηκαν 6 mg συννεφρίνης. Ωστόσο, συνιστάται ημερήσια ποσότητα 30 mg συννεφρίνης.

Εκχύλισμα ρίζας Ginseng: Το πιο γνωστό αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της ψυχικής απόδοσης. Η συνιστώμενη δόση είναι 1000 mg. Περιέχει μόνο 100 mg.

Εκχύλισμα Rhodolia Rosea: Επίσης γνωστό ως ρίζα τριαντάφυλλου. Συγκεκριμένα, επηρεάζει τη διάθεση, την αναερόβια απόδοση και μειώνει την κόπωση.

Οι συστάσεις δοσολογίας για ημερήσια πρόσληψη είναι μεταξύ 300 και 700 mg. Πολύ χαμηλότερες δόσεις περίπου 50 mg μπορούν επίσης να αποτρέψουν συμπτώματα εξάντλησης, αν και η καθημερινή πρόσληψη είναι σημαντική εδώ. Περιέχει 100 mg.

Εκχύλισμα πιπεριού ή Πιπερίνη: Πιπερίνη χρησιμοποιείται κυρίως για την αύξηση της βιοδιαθεσιμότητας άλλων δραστικών συστατικών. Με 4 mg το Πιπερίνη Δοσολογία ελαφρώς κάτω από τις συνηθισμένες δοσολογίες, οι οποίες είναι συνήθως 5 έως 10 mg.

Συστατικά συμπερασμάτων:

Τα συστατικά διαβάζονται καλά συντονισμένα. Περιέχει επίσης μερικές ενδιαφέρουσες ουσίες που δεν βρίσκονται απαραίτητα σε άλλους ενισχυτές αυτού του τύπου ή σπάνια βρίσκονται (π.χ. Glucuronolactone, Schizandra, Ginseng Root). Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο ότι τα περισσότερα συστατικά έχουν δοσολογία αρκετά χαμηλή. Απομένει να δούμε αν ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα μπορεί να επιλύσει αυτήν την ανισορροπία.

Σχεδιασμός πακέτου: ESN CRANK

Το στρόφαλο έρχεται ήρεμα και απλά. Τα γράμματα ESN έχουν τόνο-τόνο στο καπάκι του μαύρου κουτιού και το γράμμα Crank είναι στοιχισμένο στο μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος θα βρείτε τις διατροφικές πληροφορίες καθώς και τις πληροφορίες κατανάλωσης σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις. Δεν υπάρχουν παράπονα εδώ.

ESN CRANK - γεύση (α) και διαλυτότητα

Το μανιβέλα διατίθεται σε 4 γεύσεις, όπως:

 • βατόμουρο
 • Δένδρο των τροπικών
 • Φρέσκο ​​χυμό φρούτων
 • Tropical Punch

Δοκιμάσαμε επίσης την παραλλαγή Fresh Berry Juice. Η συνιστώμενη δόση είναι 1 μεζούρα (19 γραμμάρια). Η συνιστώμενη ποσότητα υγρού είναι 550 ml.

Μετά την ανατάραξη, η σκόνη διαλύεται σχεδόν χωρίς να αφήνει υπολείμματα, δεν υπάρχει τίποτα να παραπονεθεί εδώ.

Το ποτό γίνεται ελαφρώς θολό πορτοκαλί και η γεύση είναι κυρίως «πορτοκαλί» στο στόμα, με μια ελαφριά γλυκύτητα και μια ελαφρώς ξινή επίγευση λόγω του Κιτρουλίνη. Συνολικά, η γεύση είναι πολύ καλή και ευχάριστη.

Geschmack
διαλυτότητα

Αποτέλεσμα: ESN CRANK

Πρώτα απ 'όλα: κανένα ενισχυτικό δεν λειτουργεί το ίδιο για όλους τους καταναλωτές, επομένως οι αναφορές αποτελεσμάτων είναι πάντα υποκειμενικές αναφορές εμπειρίας. Ο στρόφαλος έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές από δύο μέλη της ομάδας. οι αισθήσεις ήταν παρόμοιες και στα δύο. Για τη δοκιμή χρησιμοποιήθηκε η συνιστώμενη κατανάλωση 1 μεζούρας.

🤓 εγρήγορση και ενέργεια (8/10)

Αυτό είναι όπου το στρόφαλο παραδίδει. 300 mg Η καφεΐνη (όπως είπα: με μια πλήρη κουταλιά) παρέχετε πολλή ενέργεια για προπόνηση και σας δίνει το απαραίτητο κίνητρο. Το στρόφαλο δεν "κλωτσάει" αμέσως από το 0 έως το 100, το επίπεδο ενέργειας αυξάνεται σταθερά και συνεχώς και φτάνει στην κορυφή του περίπου 20-30 λεπτά μετά την κατάποση.

🤯 Εστίαση και οδήγηση (7/10)

Ακόμα και σε κακές μέρες, το στρόφαλο ανυψώνει το πνεύμα σας Αυτό θα μπορούσε ήδη να είναι το συμπέρασμα εδώ. Μην περιμένετε όραμα σήραγγας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά υπάρχει ακόμα καλό κίνητρο και εστίαση στην προπόνησή σας.

💪 Αντλία και αγγειακότητα (6/10)

Υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης εδώ, ακόμη και με διπλή δόση ολόκληρης της σέσουλας είναι αξιοσημείωτο ότι λείπει εδώ το ένα ή το άλλο δραστικό συστατικό της αντλίας. Στερεό, αλλά όχι περισσότερο.

😈 Απόδοση και εξάντληση (8/10)

Η απόδοση είναι σε καλό επίπεδο, δεν υπερβαίνετε ή υπερβάλλετε. Μια 2ωρη προπόνηση σε υψηλό επίπεδο δεν είναι πρόβλημα με το στρόφαλο και είναι σίγουρα διασκεδαστικό.

☠️ Λήξη δράσης και παρενέργειες (10/10)

Το αποτέλεσμα εξασθενεί μετά από περίπου δύο ώρες και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Σίγουρα μπράβο εδώ.

Αναλογία τιμής-απόδοσης: Σταθερός μέσος όρος

Η κανονική τιμή είναι 29,95 ευρώ για 20 μερίδες. Αυτό αντιστοιχεί σε τιμή μερίδας περίπου 1,50 ευρώ. Έτσι, ο στρόφαλος είναι απολύτως στον μέσο όρο τιμών.

Συνολικό συμπέρασμα

Μπορούμε να καταλάβουμε απόλυτα γιατί το στρόφαλο του ESN έχει τη μόνιμη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους ενισχυτές της ΕΕ και είναι ένας από τους καλύτερους πωλητές στο ESN. Είναι ένα σταθερά καλό προϊόν, η ετικέτα είναι διαφάνεια, η τιμή είναι απολύτως λογική, το επίπεδο ενέργειας είναι σε υψηλό επίπεδο και το κίνητρο και η εστίαση είναι επίσης σωστά. Μόνο στην κατηγορία αντλιών και αγγείων δεν μπορούσε να μας πείσει το μανιβέλα.

Μια εικόνα ενός κουτιού του ESN Pre Workout Booster CRANK

* Διαφήμιση / διαφήμιση

ESN - ΣΚΑΦΟΣ

 • 300mg καφεΐνη
 • Αυξάνει το επίπεδο ενέργειας
 • Βελτιώνει την εστίαση και τα κίνητρα
Με μια ματιά...
7.8
Η βαθμολογία μας
ΚΑΛΗ
 • Καλό επίπεδο ενέργειας
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες
 • Εχει ωραία γεύση
BAD
 • Αντλία και αγγειακότητα κάτω του μέσου όρου
 • Το μέγεθος της μερίδας είναι ρεαλιστικά πιο κοντά σε 20 μερίδες
Προειδοποίηση και ενέργεια8
Εστίαση και οδήγηση7
Αντλία και αγγειακότητα6
Απόδοση και εξάντληση8
Επιδράσεις και παρενέργειες10

Παρόμοια στοιχεία

Ίσως σας ενδιαφέρει
Κοντά
Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή