Κριτικές προϊόντωνΚριτικές προϊόντωνΕνισχυτής αντλίας

NP Nutrition - The Future in the test

Ανασκόπηση: NP Nutrition The Future - Σήμερα όλα είναι ένα πράγμα: αντλίες

Σε αυτό το σημείο δοκιμάζουμε έναν καθαρό ενισχυτή αντλίας χωρίς διεγερτικά για εσάς, δηλαδή τον ενισχυτή αντλίας "The Future" από την NP Nutrition. Το ενισχυτικό διαφημίζεται ως το απόλυτο σε συμπληρώματα προ-προπόνησης χωρίς διέγερση και θέλουμε να φτάσουμε στο κάτω μέρος αυτής της δήλωσης, γεμάτη προσμονή για μια ελπιδοφόρα «προπόνηση που φλέβει τις φλέβες» 😉

Εικόνα από το NP Nutrition The Future

* Διαφήμιση / διαφήμιση

NP Διατροφή - Το Μέλλον

  • Ακραία αντλία
  • Μακρόχρονη επίδραση

Τι περιλαμβάνεται: Συστατικά και δοσολογίες

Ποσό ανά μερίδα (1 μεζούρα / 22g)
L-κιτρουλίνη6000 mg
Γλυκερύλιο5000 mg
AAKG4000 mg
Νιτρικές αργινίνη2000 mg
Σκόνη τεύτλων1000 mg

Συστατικά: NP Nutrition The Future

Παρατίθενται μόνο 5 ενεργά συστατικά, αλλά τα έχουν όλα ή οι δόσεις τους τα έχουν όλα. Το μέγεθος της μερίδας είναι 1 μεζούρα ή ολόκληρα 22 γραμμάρια και περιέχει συνολικά 22 μερίδες.

L-κιτρουλίνη: ΤΟ "κλασικό" συστατικό της αντλίας σχεδόν σε κάθε ενισχυτή αντλίας. Αυξάνοντας την παραγωγή νιτρικού οξειδίου στο σώμα, προωθείται η κυκλοφορία του αίματος, το οποίο με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα τις εν λόγω αντλίες. Με ισχυρά 6000 mg, εδώ περιλαμβάνεται μια ισχυρή δοσολογία, η οποία αντιστοιχεί επίσης στη συνιστώμενη δοσολογία ή μπορεί να βρεθεί σε πολλούς ενισχυτές αντλιών.

Γλυκερόλη: Πρόκειται για μια πολυδύναμη αλκοόλη που μπορεί να αποθηκεύσει νερό στα μυϊκά κύτταρα και έτσι εξασφαλίζει μια «παχουλή» εμφάνιση. Με 5000 mg, υπάρχει και πάλι μια εντυπωσιακή δοσολογία.

Πληροφορίες: Λόγω των φυσικών και χημικών ιδιοτήτων του, μπορεί εύκολα να συσσωρευτεί. Ένας λόγος για αυτό είναι το χαμηλό σημείο τήξης γύρω στους 18 βαθμούς Κελσίου. Το Μέλλον τείνει επίσης να σχηματίσει αυτές τις ισχυρές συστάδες.

AAKG oder auch L-Αργινίνη άλφα-κετογλουταρική: Αυτή είναι μια εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη μορφή αργινίνηΤο Περιέχει 4000 mg AAKGΕ Οι συνηθισμένες συστάσεις δοσολογίας για AAKG είναι 3000 - 5000 mg την ημέρα, οπότε αυτή είναι επίσης μια πολύ καλή δοσολογία.

Ειδικότερα ο συνδυασμός των Κιτρουλίνη και αργινίνη είναι εξαιρετικά πλεονεκτικό γιατί και τα δύο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, αλλά με χρονική υστέρηση. το τέλος αργινίνη το μονοξείδιο του αζώτου σχηματίζεται αμέσως, Κιτρουλίνη από την άλλη αντιπροσωπεύει το προκαταρκτικό στάδιο του αργινίνη και πρέπει πρώτα να μεταμορφωθεί.

αργινίνη Νιτρικό άλας: Όπως υποδηλώνει το όνομα, συνδυάζεται αργινίνη Νιτρώστε τα δύο ενεργά συστατικά αργινίνη και νιτρικά μεταξύ τους. Και τα δύο αυξάνουν την παραγωγή οξειδίου του αζώτου στο σώμα μέσω δύο διαφορετικών οδών. Μια καλή δοσολογία περιλαμβάνεται επίσης εδώ στα 2000 mg.

Εκχύλισμα παντζαριού: Δεδομένου ότι το εκχύλισμα παντζαριού περιέχει μεγάλες ποσότητες νιτρικών, διεγείρει το σχηματισμό νιτρικού οξειδίου. Όπως ήδη περιγράφηκε παραπάνω, αυτό διασφαλίζει τη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων. Το εκχύλισμα παντζαριού λειτουργεί επίσης ως αντιοξειδωτικό. Τα 1000 mg αντιστοιχούν στη συνήθη δοσολογία ενός ενισχυτή αντλίας.

Συστατικά συμπερασμάτων:

Χωρίς πειράματα - αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να συνοψίσουμε. Η NP Nutrition βασίζεται σε γνωστά και αποτελεσματικά συστατικά της αντλίας, αλλά σε πολύ υψηλές δόσεις. Οι υπεύθυνοι εδώ μάλλον σκέφτηκαν λίγο πολύ παρά πολύ λίγο 😉

Σχεδιασμός συσκευασίας

Ένα ον από έναν άλλο κόσμο (ή ίσως το μέλλον;) Μας κοιτάζει με κακά, αστραφτερά κίτρινα μάτια. Μπροστά στο «εξωγήινο πρόσωπο» γράφεται «Το μέλλον» με μεγάλα γράμματα. Στο πίσω μέρος μπορείτε να βρείτε τη συνιστώμενη πρόσληψη, τα συστατικά ανά 100 γραμμάρια και ανά 22 γραμμάρια (δηλαδή ανά μερίδα) και κάτω από αυτήν την ακόλουθη προειδοποίηση: «Προσοχή! Αυτός ο ενισχυτής αντλίας είναι πολύ ισχυρός! Εάν η δοσολογία είναι ανεπαρκής, η αρτηριακή πίεση μπορεί να μειωθεί. Παρακαλούμε μην καταναλώνετε περισσότερο από τη συνιστώμενη ποσότητα ». Εδώ λοιπόν όλα είναι υποδειγματικά από την πλευρά της δήλωσης.

Γεύση και διαλυτότητα του NP Nutrition The Future

Το ενισχυτικό διατίθεται σε δύο "γεύσεις"

  • Δεν είναι αρωματισμένο
  • Πορτοκαλί

Δοκιμάσαμε επίσης την πορτοκαλί παραλλαγή. Η συνιστώμενη δόση είναι 1 μεζούρα (22 γραμμάρια). Η συνιστώμενη ποσότητα υγρού είναι 300 ml.

Μετά την ανακίνηση, η σκόνη διαλύεται σχεδόν εντελώς χωρίς να αφήσει υπολείμματα. Το έτοιμο ποτό έχει γαλακτώδες χρώμα και στο τεστ οσμής μπορείτε να αντιληφθείτε καθαρά τη γεύση πορτοκαλιού. Αυτό συνεχίζεται στη δοκιμή γεύσης, αλλά η πορτοκαλί γεύση συνοδεύεται από μια πολύ δυνατή πικρή νότα - πραγματικά δεν είναι μια γευστική εμπειρία.

Geschmack
διαλυτότητα

Επίδραση: NP Nutrition The Future

Πρώτα απ 'όλα: Κανένα ενισχυτικό δεν λειτουργεί το ίδιο για όλους τους καταναλωτές, επομένως οι αναφορές αποτελεσμάτων είναι πάντα υποκειμενικές αναφορές εμπειρίας. Ο ενισχυτής έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές από δύο μέλη της ομάδας. οι αισθήσεις ήταν παρόμοιες και στα δύο. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με μια σέσουλα.

💪 Αντλία και αγγειακότητα (10/10)

Το Μέλλον στην πραγματικότητα ανεβάζει τις αντλίες σε ένα κορυφαίο επίπεδο. Το αποτέλεσμα ξεκινά περίπου 15 - 20 λεπτά μετά την κατάποση και τις αντίστοιχες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Τα χέρια φαίνονται πιο χοντρά και παχύτερα, οι φλέβες προεξέχουν καλά (συμβουλή: Για να επιτευχθεί το πλήρες αποτέλεσμα εδώ, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να διασφαλιστεί ότι υπάρχει επαρκής πρόσληψη υγρών Γλυκερόλη Το νερό δεσμεύει.). Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για να διαμαρτυρηθείτε εδώ, αντίθετα, αυτό που υπόσχεται πραγματοποιείται. Αυτό στη συνέχεια ανακουφίζει επίσης τη γεύση του ενισχυτή

😈 Απόδοση και εξάντληση (6/10)

Η ισχυρότερη ροή αίματος στους μύες και η σχετική καλύτερη παροχή θρεπτικών συστατικών στους μυς τους καθιστά πιο αποτελεσματικούς και κουράζονται πιο αργά. Φυσικά, αυτό δεν συμβαίνει σε επίπεδο ενισχυτικού με διεγερτικά, το οποίο με τα άλλα συστατικά του έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες αύξησης της απόδοσης. Παρ 'όλα αυτά, θα παρατηρήσετε επίσης τη διαφορά όσον αφορά την απόδοση και την εξάντληση με έναν ενισχυτή αντλίας - ειδικά με έναν τόσο ισχυρό ενισχυτή όπως το The Future.

☠️ Λήξη δράσης και παρενέργειες (8/10)

Στα 39,95 ευρώ για 22 μερίδες, το The Future βρίσκεται στο ανώτερο τμήμα τιμών. Κατά τη γνώμη μας, η τιμή εξακολουθεί να είναι δικαιολογημένη, καθώς το ενισχυτικό προσφέρει επίσης αυτό που υπόσχεται. Εδώ σίγουρα παίρνετε κάτι ως αντάλλαγμα για τα χρήματά σας.

Αναλογία τιμής-απόδοσης: μεσαία γραμμή

Στα 39,95 ευρώ για 22 μερίδες, το The Future κοστίζει πολύ υψηλά για έναν καθαρό ενισχυτή αντλιών. Κατά τη γνώμη μας, η τιμή εξακολουθεί να είναι δικαιολογημένη, καθώς το ενισχυτικό προσφέρει επίσης αυτό που υπόσχεται.

Συνολικό συμπέρασμα

Αντλίες, αντλίες και πάλι αντλίες. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε εδώ. Ο ενισχυτής κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει: δώστε μας μια ωμή αντλία, ούτε περισσότερο, αλλά ούτε λιγότερο.

Εικόνα από το NP Nutrition The Future

* Διαφήμιση / διαφήμιση

NP Διατροφή - Το Μέλλον

  • Ακραία αντλία
  • Μακρόχρονη επίδραση
Με μια ματιά...
9
Η βαθμολογία μας
ΚΑΛΗ
  • Παρέχει μια αντλία σκληρού βάρους
BAD
  • Geschmack
  • Αρκετά υψηλή τιμή
  • Τείνει να σχηματίζει σβώλους
Αντλία και αγγειακότητα10
Επιδράσεις και παρενέργειες8

Παρόμοια στοιχεία

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή