Οι καλύτεροι ενισχυτές hardcore 2020

Οι 10 κορυφαίοι ενισχυτές του 1ου τριμήνου του 2020

Η χρονιά τρέχει και μαζί της η αγορά για τις πιο ισχυρές προ-προπονήσεις βασίζεται σε πραγματικές σκληρές διεγερτικές διακυμάνσεις. BOOSTERJUNKIES.DE κατατάσσει τις στροβοσκοπικές βόμβες της δεκαετίας του '20 για εσάς!

DMAA, DMBA, Eria Jarensis, AMP και και - και ο κατάλογος των κοινών αμινών, των παραγώγων, σε σύντομα ερεθίσματα, τα οποία διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα, την όραση της σήραγγας, την εστίαση των τεράτων και τις συνεδρίες hardcore στο γυμναστήριο, γίνεται όλο και περισσότερο. Εμείς στην BOOSTERJUNKIES.DE δεν είμαστε ποτέ κουρασμένοι όταν πρόκειται να τα δοκιμάσουμε όλα. Και με τον συνηθισμένο τρόπο, το κάναμε στην αρχή του τρέχοντος έτους: Με βάση την επίδραση, την αναλογία τιμής-απόδοσης, το γούστο και τη διάταξη, έχουμε συγκεντρώσει την κορυφαία λίστα ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΩΝ της ολοκαίνουργιας και πρόσφατα κυκλοφορίας ενισχυτών προπόνησης στο τμήμα hardcore.

Δεν ισχυριζόμαστε ότι είναι πλήρη ή αντικειμενική ορθότητα. Είναι η καλύτερη και πιο έντιμη πρόθεσή μας να τραβήξετε την προσοχή σας μόνο στους πιο ισχυρούς και υψηλής ποιότητας ενισχυτές και να τους τοποθετήσετε ανάλογα, αλλά θέλουμε να επισημάνουμε ένα πράγμα:


Το αποτέλεσμα μιας προ-προπόνησης ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από τον αθλητή στον αθλητή. Βασίζεται αποκλειστικά σε υποκειμενικές και ατομικά έμπειρες εντυπώσεις.

Ως ομάδα επαγγελματιών και πρακτικά έμπειρων αθλητών, στόχος μας είναι να σας δείξουμε τάσεις και να παρουσιάζουμε τις δικές μας εντυπώσεις, καθώς και τις εντυπώσεις από πελάτες και φίλους με αντιπροσωπευτικό και ρεαλιστικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνουμε υπόψη τις υποσχέσεις και τα διαφημιστικά συνθήματα των εταιρειών και των προϊόντων που παρουσιάζονται και τα συγκρίνουμε με τις προσδοκίες και τελικά τις εμπειρίες. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες αναλύσεις ή βασικές πληροφορίες, αποσαφηνίζουμε τα συστατικά και τα αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητα των ουσιών που περιέχονται πραγματικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Βασικά, ωστόσο, εμπιστευόμαστε μόνο προϊόντα που είναι γνωστά, λειτουργούν και φαίνεται να είναι υψηλής ποιότητας και προέρχονται από μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία.

Ακολουθεί τους 10 καλύτερους ενισχυτές hardcore μέχρι το 2020 μέχρι σήμερα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτά που αναφέρονται παρακάτω κατάρτισης αναμνηστική είναι εξαιρετικά ισχυρές και η επίδρασή τους δεν πρέπει να υποτιμάται. Ενημερώστε τον εαυτό σας για τη σωστή δοσολογία και ανοχή πριν από τη χρήση. Οι παρακάτω ενισχυτές δεν είναι κατάλληλοι για εφήβους ή αρχάριους!

Chaos and Pain "Cannibal Ferox" Νέα φόρμουλα (έκδοση ΗΠΑ)

Χρειάζεστε πολύ περισσότερα από το όνομα "Cannibal Ferox";
Δεν είναι για τίποτα οι δημιουργοί του Chaos and Pain, ως απόλυτη premium μάρκα μεταξύ των ενισχυτών.
Ο Η κινητήρια δύναμη της μάρκας, το Cannibal Ferox, έχει ήδη εμφανιστεί σε πολλές τροποποιήσεις και νέες εκδόσεις και κατάφερε πάντα να εξασφαλίσει τους οπαδούς του και να εξασφαλίσει επαρκή ένταση και ικανοποίηση.
Το τελευταίο αποκορύφωμα της σειράς ήταν η «παλιά» έκδοση του Cannibal Ferox Amped V1, την οποία ακολούθησε ένα ελαφρώς διάδοχο μοντέλο.
Η νέα φόρμουλα προσφέρει επίσης Περιεχόμενο 365g αλλά τώρα όχι μόνο σχεδόν 100g περισσότερο περιεχόμενο, αλλά επίσης ξέρει πώς να εντυπωσιάσει με τη νέα ιδέα και διατύπωση.
Παραδόξως, δεν χρησιμοποιεί 0815 διεγερτικά από το κλάσμα DM **, αλλά μάλλον το showpiece βασίζεται στο Orchilean Extract.
Και μας άρεσε πολύ αυτή η καινοτομία.
Το νέο Cannibal Ferox μπορεί να το κάνει ξανά Εστίαση, ενέργεια, ισχύ και αντλίες εξίσου και ανοίγει ανάλογα ως ένα συμπαγές all-rounder της νέας γενιάς 2019 οι κορυφαίοι 10 μας.

 

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 10 - Χάος και πόνος
"Cannibal Ferox"

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.2 / 10

# 9 Psycho Pharma - "Edge of Insanity"

Εν ολίγοις: Τα παιδιά από την Psycho Pharma είναι πραγματικά άρρωστα!
Όποιος διαφημίζει ότι έχει σχεδιάσει ένα αναμνηστικό εμφανίζεται σαν "Kush" και έκρηξη μυϊκών αντλιών, εστίαση ξυραφιών και ψυχο αντοχή υπόσχεται, πρέπει να είναι πεπεισμένος για το προϊόν του.
Τώρα πρέπει να ειπωθεί ότι Αγκματίνη και AAKG εκπληρώστε πλήρως μέρος της υπόσχεσης, Phenibut, N-methylthyramine, yohimbine, halostachine και Οκτοπαμίνη αλλά πρώτα δείξτε τι πραγματικά μπορεί να κάνει το Edge of Insanity !!!
Η προ-προπόνηση κυριολεκτικά σας εκτοξεύει τις κάλτσες σας, αλλά τα παιδιά της Psycho Pharma δεν έλαβαν υπόψη ότι υπάρχουν επίσης λιγότερο ψυχικά άρρωστοι και ελαφρώς πιο τρυφεροί άνθρωποι που εκπαιδεύονται τέτοιες κάλτσες, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης / πτώσης μόνο μερικώς.
Ποιος στα επιβλητικά χαστούκια και ψυχεδελικές οριακές εμπειρίες στέκεται, είναι ιδανικά συμβουλευμένος με το «άκρο της τρέλας», αλλά πρέπει να γνωρίζετε τις συνέπειες με την 9η θέση μας 😉.

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 9 Psycho Pharma - "Edge of Insanity"

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.7 / 10

# 8 Metabolic Nutrition - ESP Extreme (νέα έκδοση)

Energy Stimulant Pre-Workout - Ένα όνομα του προγράμματος που είναι λάθος με αυτό το προϊόν είναι. Ενώ η ρόμπα του ενισχυτή φαίνεται όλο και πιο στείρα και συντηρητικά, σχεδόν όπως τα φαρμακεία, τόσο περισσότερο το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο.
Εάν πιστεύετε πληροφορίες από εσωτερικούς κύκλους, ευθυμία ένα βαρύ 444mg DMHA αυτοί οι εγγυητές πραγματικής εστίασης!
Παρόλο που περιέχει μόνο περίπου 3 g δραστικών συστατικών, το ενισχυτικό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό όταν πρόκειται για αυτό Εστίαση και οδήγηση. Αυτό το καθιστά απόλυτο δολοφόνο, ειδικά για προπόνηση με βαριά πόδια και σύνθετες προπονήσεις σε όλο το σώμα.
Η απουσία αντλίας είναι ένα πλεονέκτημα εδώ. Δίπλα του μακροπρόθεσμη επίδραση Το ESP Extreme λάμπει πάνω απ 'όλα με το απόλυτη ελευθερία από παρενέργειες.
Με την προσθήκη λίγο agmatine και / ή κιτρουλλίνης, ένας ξεκάθαρος υποψήφιος για τις κορυφαίες θέσεις, αλλά ως ανεξάρτητο τέρας εστίασης πίσω από ολιστικά σχεδιασμένους ενισχυτές "μόνο" που βρίσκονται στην 8η θέση! - Ωστόσο, φροντίστε να το σημειώσετε και να μην το παραβλέψετε 😉

 

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 8 Μεταβολική Διατροφή - ESP Extreme

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.8 / 10

# 7 Blackstone Labs - Σκόνη X

Όσον αφορά τα συμπληρώματα hardcore, η μάρκα Blackstone Labs από τον ιδρυτή της εταιρείας PJ Braun έπαψε από καιρό να είναι μια κενή πλάκα. Ανεξάρτητα από το αν είναι προορμόνες, sarms και άλλες ουσίες που επιθυμούν να πειραματιστούν η ετικέτα δεν έχει τίποτα. Ούτε σε κανένα ισχυρή προ-προπόνηση. Το Dust X είναι η υψηλότερη δόση και το ισχυρότερο ενισχυτικό της μάρκας και υπόσχονται μακροχρόνια ενέργεια και αυξημένη αίσθηση άντλησης μυών. Οι τελευταίοι φροντίζουν 4g μητρικής κιτρουλλίνης και 1g θειικής αγκματίνης.
Επόμενος 150 mg DMHA Πάνω απ 'όλα, το Dust X εντυπωσιάζει με ένα πλήρες φορτίο ψυχοτρόπων νοοτροπικών (Διμεθυλαμινοαιθανόλη, φαινυλαιθυλαμίνη και ουπερζίνη Α) που για ένα Ειδική ποιότητα εστίασης να νοιαστεί.
Αρκετός λόγος για να ανταμείψουμε αυτόν τον πραγματικά ενισχυτικό συγκέντρωσης με την 7η θέση! Συνιστούμε τη γεύση Sour Gummy Bear 😉

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 7 Blackstone Labs - Σκόνη X

 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.9 / 10

# 6 Alpha Lion - Super Human

Αυτό το γλυκό εντυπωσιάζει υψηλότερη ποιότητα. Το κουτί στα χέρια σας πληρώνει μόνο την επένδυση κάτω των 40 ευρώ και το Super Human ενισχύει κάθε ενισχυτικό ράφι τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και ποιότητας.
Τα γεγονότα συμπληρώματος εμφανίζονται εξίσου υψηλής ποιότητας. Πλήρης 17,54g διανείμετε το ΥΠΕΡΘΥΜΑΝΙΚΟ ΜΑΤΡΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (συμπεριλαμβανομένων100 mg DMHA), το SUPERHUMAN PUMP MATRIX (ua 7g κιτρουλλίνη! και 100mg S7), το SUPERHUMAN STRENGTH MATRIX (συμπεριλαμβανομένου 3,5g Beta Alanine), το ANTI CRASH MATRIX (350mg Theanine) και το SUPERHUMAN ABSORPTION MATRIX (10mg Black Pepper Extract). Περισσότερα από δώδεκα συστατικά σε δόσεις βιβλίων βεβαιωθείτε στη συμβίωση για ένα ολοκληρωμένη επιτυχημένη εμπειρία, το οποίο είναι λιγότερο «σκληρό» από ορισμένα ανταγωνιστικά προϊόντα, αλλά είναι ιδανικά συντονισμένο και ισορροπημένο. Ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις, το Super Human μπορεί σίγουρα να ταξινομηθεί καλύτερα και να τοποθετηθεί εδώ στο κυρίαρχο midfield, το Super Human αξίζει απολύτως.


* Διαφήμιση / διαφήμιση


# 6 Alpha Lion - Super Human

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.1 / 10

# 5 Καταδικασμένος Labz - Καταδικασμένος Stim

Ein πραγματική συμβουλή από μέσα και δύσκολο να φτάσετε σε αυτή τη χώρα είναι ο επόμενος ενισχυτής hardcore από το Ηνωμένο Βασίλειο. Πάνω απ 'όλα, είναι εντυπωσιακό εξαιτίας αυτού υψηλής ποιότητας παρουσίαση, σύλληψη και τελικά αντιστοιχεί Επίδραση. Εκτός από τα συνηθισμένα 225mg 2-αμινοϊσοεπτανίων και 50mg αλοστοχίνες Το showpiece από τη σειρά Elite περιέχει ακόμα υπέροχα συστατικά όπως το Grains of Παράδεισοι (Παραδοξίνες), αλλά και πλούσιος 4g L-Citrulline για μια πολλά υποσχόμενη αντλία. Χωρίς να κυνηγάτε τον καρδιακό ρυθμό σε καταφανείς σφαίρες, ακόμα αξιοπρεπές Αύξηση της καύσης θερμίδων και του μεταβολικού ρυθμού Υποσχόμενο, το Convict Stim είναι ένα ελαφρώς διαφορετικό ενισχυτικό στην κατάταξή μας στο Top10 και θα μπορούσε επίσης να κατατάσσεται υψηλότερα ανάλογα με τις ατομικές προτιμήσεις και ανάγκες (τάση προς καυστήρες λίπους, βλ. 3mg yohimbine).


Καταδικασμένος Labz Convict Stim

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 5 Καταδικασμένος Labz - Καταδικασμένος Stim

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.3 / 10

# 4 Glaxon - GFY

Με πολλούς τρόπους ένα Νομ, αντιπροσωπεύει το GFY από τη Glaxon. Η μάρκα εμφανίστηκε από το πουθενά διαστημική διάταξη από το έδαφος.
Με αυτόν τον τρόπο, η Glaxon δεσμεύεται να μην είναι μόνο ένα "Επωνυμία εκδόσεων πολυμέσων" να είναι, αλλά και κάτι περισσότερο από μια μάρκα τρόπου ζωής, παιχνιδιών ή bodybuilding.
Ο στόχος τους δεν μπορούσε να διατυπωθεί πιο απλά: "Για να κάνεις φοβερό Sh! T" ..
Και αυτός ο ενισχυτής έχει γίνει πραγματικά φοβερός!
Αυτή η προ-προπόνηση πυροβολεί σε όλους με μεγάλα όπλα άλφα και βήτα-αδρενεργικοί υποδοχείς. Ενεργοποιεί ένα πυροτέχνημα αδρεναλίνης και έχει δύο διαφορετικά αποτελέσματα. Για ένα, βάζει το σώμα μέσα "Λειτουργία μάχης ή πτήσης" και από την άλλη πλευρά, ενεργοποιεί την κατανομή των συσσωρευμένων λιπαρών οξέων στο σώμα.

Προσέξτε αυτό, μεταξύ άλλων Synephrine, Halostachine και Higenamineε καθώς και το νοοτροπικά αποτελεσματικό Χολίνα (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τύπο Choline + Bitartrate + Alpha-GPC, Citicoline) και Εκχύλισμα Mucuna pruriens.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ενισχυτικό με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, μια σαγηνευτική φόρμουλα και ένα ισχυρό αποτέλεσμα! Με μια εις βάθος ματιά στη μάρκα, εμείς η Glaxon προβλέπει ένα ζεστό συμπλήρωμα το 2020 και με το GFY το ξεκινούν περισσότερο από εντυπωσιακά!

 

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 4 Glaxon - GFY

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.4 / 10

# 3 American Metabolix - Havok Hardcore

Η αμερικανική μάρκα Metabolix, πίσω από την οποία είναι ο πρώην ιδρυτής της Cellucor, ρίχνει έναν ενισχυτή στο δαχτυλίδι με το Havok Hardcore 16g ανά μερίδα είναι δύσκολο. Αυτό παρέχει άφθονο χώρο για πλήρη 6g L-κιτρουλίνη, 1,2g Betaine και 1g κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Agmassγια να ανατινάξεις πρακτικά τα πουκάμισά σου - αλλά υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος για ερεθίσματα και άλλα αστεία. Εκτός από τα δοκιμασμένα πράγματα, ειδικά τη μαγεία 150 mg 1,4 DMAA καθώς και 1 g Alpha Yohimbine και 75mg ορδενίνης χαμόγελα στα πρόσωπα των καταναλωτών.
Το Havok Hardcore περιγράφει το τέλειο Συμβίωση της ποσότητας και της ποιότητας των συστατικών που περιέχονται και προσφέρει σχεδόν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά απαραβίαστο συνολικό πακέτο ό, τι χρειάζεστε για μια επιτυχημένη εκπαίδευση. ο Εξειδίκευση από πολλούς γκουρού σκηνής κάνει τον εαυτό του αισθητό μέσα από το άνοιγμα του κουτιού στο τελευταίο ψίχουλο αυτής της λεπτής σύλληψης σκόνης και μετατρέπει κάθε πένα που πληρώνεται αξιόλογη επένδυση στην εκπαίδευση έως το ατομικό μέγιστο!

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 3 American Metabolix -
Χάβοκ σκληροπυρηνικό

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.9 / 10

# 2 Centurion Labz - Rage XXX

Ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι το Centurion Labz αντιπροσώπευε επίσης πολύ υψηλό σε αυτήν την κατάταξη πρέπει να είναι. Επειδή από το Rage και τους offshoots του, η εταιρεία μπόρεσε να παραδώσει και να πείσει χωρίς διακοπή.
Βεβαίως, περιλαμβάνει μια μερίδα του ενισχυτή "Μόνο" 9,4 g και δήθεν άχρηστα συστατικά όπως η β-αλανίνη και η L-ταυρίνη περιλαμβάνονται, αλλά οι ουσίες ξεχωρίζουν κάτω από το Energy and Focus Blend DMHA, ορδενίνη και Υοχιμβίνη ιδιαίτερα εξαιρετικό.

Δεν μπορεί να προσδιοριστεί αν υπάρχει απαράμιλλη ποιότητα των πρώτων υλών είναι το Δοσολογίες των επιμέρους δραστικών συστατικών στο πέπλο της μήτρας ή αν περιέχει «περισσότερα» ή «άλλα» από ό, τι μόλις αναφέρθηκε - αλλά παρόλο που το Rage XXX θεωρητικά δεν θα αναμενόταν τόσο ψηλά, ηχηρό αποτέλεσμα μετά από ούτε 15 λεπτά μετά τη λήψη και να είστε μακροχρόνια ώθηση κάτι περισσότερο από ένα επιχείρημα για μια άξια δεύτερη θέση!

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 2 Centurion Labz - Rage XXX

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 9.0 / 10

# 1 Devil's Pharma - έργο του διαβόλου

Και στον αριθμό 1 έχει στην πραγματικότητα ένα νεοφερμένος τελειωμένο, το οποίο έχει κάνει περισσότερα από απλά μεγάλα κύματα από την εμφάνισή του! Αυτό "Προ-προπόνηση υψηλής διέγερσης" πραγματικά φέρνει ό, τι χρειάζεστε για να αυξήσετε την εγρήγορση και τη συγκέντρωση και τα στοιχεία του συμπληρώματος δείχνουν εντυπωσιακά τι σημαίνει όταν οι προγραμματιστές το σκέφτονται πραγματικά και τέλος ευρεία τεχνογνωσία χαρακτηριστικό!
Το αποτέλεσμα είναι ένα Ολόπλευρη ταλέντο με πλήρες μέγεθος μερίδας 12g που συνδυάζει πραγματικά τα πάντα εξίσου για την αντλία και Fokus να νοιαστεί.
Η συμβίωση του μηλικού κιτρουλλίνης, AAKG, AGmass, γλυκερόλης και νορβαλίνης παρέχει ότι Μη-αντλία υπερ-αντλίας είναι τόσο μακράς διαρκείας όσο είναι πρησμένο και αγγειακό. Προς την ασύγκριτη διέγερση τελικά φορούν 250 mg DMHA, 45mg Hordenine, 15mg Higenamine, 2mg Yohimbine HCL και πολλά άλλα!

Τέλος, η επωνυμία εντυπωσιάζει με μία επαγγελματική διάταξη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και μάλιστα καθιστά σαφές κατά την ονομασία των ποικιλιών του (Monstrous Mango, Tweaked Tangerine Claw, Devils Candy) ότι κάποιος προσπαθεί επίσης να χρησιμοποιήσει μικρά πράγματα, ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό - με επιτυχία!

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 1 Devil's Pharma - έργο του διαβόλου

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 9.0 / 10

Εάν έχετε την επιλογή, είστε χαλασμένοι για επιλογή!

Και με αυτό βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο ... το οποίο δεν σας διευκολύνει αυτόματα! Παρόλο που έχουμε την πιο ξεκάθαρη συνείδηση ​​ότι σας παρουσιάσαμε 10 προϊόντα καλύτερης ποιότητας και ποιότητας, κάθε ένα αξίζει να υποβληθεί σε τουλάχιστον ένα τεστ και να επιλεγεί ξεχωριστά για μακροχρόνια χρήση. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δυνατότητα να γίνει το δικό σας κορυφαίο hardcore booster του 2019 λόγω των πολύ διαφορετικών χαρακτηριστικών τους. Μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία που συνεργάζεται ο συνεργάτης μας STAYFOCUSED.DE. σας προσφέρει σε αυτό το σημείο είναι η αγορά αναμνηστικών δειγμάτων. Η χρονιά είναι ακόμα νέα και η αγορά είναι τόσο δυναμική όσο ποτέ ... να είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε, να συλλέξετε τα πιο όμορφα και καλύτερα κουτιά και να συγκεντρώσετε τη συλλογή των πιο βίαιων ελαστικών βομβών ανάλογα με τις ανάγκες σας.) Υπάρχουν πολλά προσφορές ...

Η υπόσχεσή μας

Σας υποσχόμαστε ότι κάθε ένας από τους ενισχυτές που παρουσιάζονται εδώ αξίζει τα λεφτά, τα απογοητευτικά προϊόντα δεν συμπεριλήφθηκαν στο raking! Αξιολογήσαμε τους ενισχυτές όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά, με βάση την εμπειρία μας και δεν στηριζόμαστε σε οποιεσδήποτε υποσχέσεις μάρκετινγκ που έκανε ο κατασκευαστής. Οι ενισχυτές προπόνησης που αναφέρονται εδώ έχουν αποδειχθεί στις ευέλικτες δοκιμές μας, σε εντατικές μονάδες εκπαίδευσης και επικράτησαν έναντι των ανταγωνιστών. Για να το κάνουμε αυτό, χρησιμοποιήσαμε τις δικές μας δοκιμές, τις εμπειρίες άλλων αθλητών και την αξιολόγηση για την κατάταξή μας. Όλα τα δοκιμασμένα προϊόντα έχουν αποδειχθεί και είναι πραγματικοί ενισχυτές hardcore και βαθμολογούνται στις κατηγορίες συστατικών, εφέ (εστίαση, ισχύς, ενέργεια και αντλία), γεύση και διαλυτότητα και αναλογία τιμής-απόδοσης. Αποτέλεσμα 1 έως 10 πόντων για κάθε κατηγορία.

Σημείωση:

Με την κατάταξη θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τους καλύτερους ενισχυτές προπόνησης προκειμένου να σας στηρίξουμε στην απόφαση αγοράς σας και να σας σώσουμε από την απογοήτευση και να σώσετε το πορτοφόλι σας. Οι αναθεωρητικές μας κριτικές αντιπροσωπεύουν τις υποκειμενικές μας εντυπώσεις και δεν ισχυρίζονται ότι είναι γενικές. Το αποτέλεσμα ενός και του ίδιου προϊόντος μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο! Τα συμπληρώματα πριν από την προπόνηση δεν πρέπει να λαμβάνονται μόνιμα ή υπερβολικά υπερβολικά. Η χρήση και η δοσολογία των ενισχυτών πριν από την προπόνηση είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη.

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή