Κατατάξεις

Οι καλύτεροι ενισχυτές αντλίας του 2021 - Μέρος 1: Εμπορικά σήματα της ΕΕ

Η αγορά για ενισχυτές προπόνησης αναπτύσσεται και αναπτύσσεται και με αυτήν καθορίζονται επίσης τα προφίλ απαιτήσεων των επιμέρους προ-προπονήσεων. Εκτός από τα προϊόντα all-in-one, τα βελτιωτικά του εγκεφάλου και της διάθεσης και τα κλασικά υπερσυμπυκνωμένα stimbombs, οι ενισχυτές της αντλίας έχουν πλέον εξελιχθεί σε ένα προϊόν που έχει μεγάλη ζήτηση.

Ειδικά για προπονητικές μονάδες αργά το απόγευμα, ή σε αυστηρά ελεγχόμενες και ελεγχόμενες προετοιμασίες ανταγωνισμού που περιορίζουν τη χρήση διεγερτικών και πολλών άλλων συστατικών, είναι προ-προπονήσεις που εστιάζουν αποκλειστικά στη βελτιστοποίηση της παροχής θρεπτικών ουσιών του μυός, στην ιδανική ροή αίματος μεγιστοποιώντας το περιορίζει το μυϊκό συναίσθημα, έχει νόημα.

Ενώ τα αμινοξέα αρέσουν αργινίνη, Κιτρουλίνη και η ορνιθίνη είναι μέρος του τυπικού προφίλ όταν πρόκειται για τη βελτίωση της ροής του αίματος, πολλά άλλα συστατικά έχουν πρόσφατα εμφανιστεί ως ισχυροί υποστηρικτές της αγγειακότητας και της μυϊκής πληρότητας.
Για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά, δραστικά συστατικά όπως επικατεχίνη, εκχύλισμα παντζαριού και εκχύλισμα φλοιού πεύκου υπόσχονται άλλα αμινοξέα όπως L-Νορβαλίνη ή ευρεσιτεχνίες πρώτων υλών όπως το GlycerSize και HydroMax καθώς και Νιτροσιγίνη, ΝΟ3-Τ και S7 μια αξιοσημείωτη αύξηση του όγκου των μυών και αυξημένη ορατότητα των αρτηριών και των αιμοφόρων αγγείων.

Έχοντας δει και τα δύο Κατατάξειςκαθώς και μεμονωμένα άτομα Κριτικές Θέλουμε να βάλουμε πολλούς ενισχυτές στο τμήμα hardcore κάτω από το μικροσκόπιο, να τους βάλουμε στους ρυθμούς τους και μετά να τους κατατάξουμε Ενισχυτές τρελοί τώρα ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα συμπληρώματα αντλίας.

Έχουμε συγκεντρώσει την κορυφαία λίστα των πιο πρόσφατων και καλύτερων ενισχυτών αντλίας με βάση τη σύνθεση, την αναλογία τιμής-απόδοσης, τη γεύση, τη διάταξη και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αποτέλεσμα.

Η κατάταξη περιορίζεται σε προ-προπονήσεις ΧΩΡΙΣ διεγερτικά και θα εμφανίζεται επίσης με τη μορφή 2 μερών. Στην πρώτη ενότητα που ακολουθεί τώρα, σας παρουσιάζουμε 4 ενισχυτές από μάρκες της ΕΕ που αρχικά φαίνονται λιγότερο καινοτόμοι και πειραματικοί ως προς τη σύνθεσή τους, αλλά είναι απολύτως πειστικοί όσον αφορά τη δοσολογία, τη συνέργεια και τη νομιμότητα.

Στο δεύτερο μέρος, θα επικεντρωθούμε επίσης σε διεθνή προϊόντα με ενδιαφέρουσες καινοτομίες και θα προσθέσουμε συναρπαστικούς υποψηφίους στη λίστα μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν ισχυριζόμαστε πλήρη ή αντικειμενική ορθότητα. Είναι η καλύτερη και πιο αξιότιμη πρόθεσή μας να επιστήσουμε την προσοχή σας μόνο στους πιο ισχυρούς και υψηλής ποιότητας ενισχυτές αντλίας και να τους τοποθετήσουμε αναλόγως, αλλά θέλουμε να επισημάνουμε ένα πράγμα:

Το αποτέλεσμα ενός ενισχυτή αντλίας ποικίλλει επίσης πολύ από τον αθλητή στον αθλητή και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από τη μία πλευρά, βασίζεται αποκλειστικά σε υποκειμενικές και ατομικά έμπειρες εντυπώσεις, από την άλλη πλευρά, η διατροφή, η ενυδάτωση, ο τύπος προπόνησης, η ευαισθησία στην ινσουλίνη και πολλά άλλα διαδραματίζουν ρόλο. ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη της μυϊκής πληρότητας και αίσθησης, αγγειακότητας και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ανοχής (Sidenote: Ορισμένα δραστικά συστατικά προκαλούν πτώση της αρτηριακής πίεσης, η οποία μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην πεπτική οδό).

Ως ομάδα επαγγελματιών μελετημένων και πρακτικά έμπειρων αθλητών, είναι στόχος μας να σας δείξουμε τάσεις και να παρουσιάζουμε τις δικές μας εντυπώσεις καθώς και τις εντυπώσεις από πελάτες και φίλους με αντιπροσωπευτικό και ρεαλιστικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνουμε υπόψη τις υποσχέσεις και τα διαφημιστικά συνθήματα των εταιρειών και των προϊόντων που παρουσιάζονται και τα συγκρίνουμε με τις προσδοκίες και τελικά τις εμπειρίες.
Εάν υπάρχουν διαθέσιμες αναλύσεις ή βασικές πληροφορίες, αποσαφηνίζουμε τα συστατικά και τα αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητα των ουσιών που περιέχονται πραγματικά σε ορισμένες περιπτώσεις.
Βασικά, ωστόσο, εμπιστευόμαστε μόνο προϊόντα που είναι γνωστά, λειτουργούν και φαίνεται να είναι υψηλής ποιότητας και προέρχονται από μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία.

Ακολουθεί μια παρουσίαση τεσσάρων από τους καλύτερους ενισχυτές αντλίας 2021 από ευρωπαϊκές μάρκες.

# 4 - ESN - Αντλία μανιβέλας

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το ESN. Η γνωστή οικιακή μάρκα του διαδικτυακού καταστήματος "Fitmart" και το φόρουμ bodybuilding "Team-Andro" είναι ένας από τους απόλυτους πρωτοπόρους στην ευρωπαϊκή σκηνή εδώ και χρόνια και κυριαρχεί στην αγορά πρωτεϊνών και συμπληρωμάτων.
Με τη σειρά Crank, το ESN πωλεί μια σειρά από συμπληρώματα βάσει τεκμηρίωσης για βελτιστοποίηση προπόνησης, σε αυτήν την περίπτωση για τη μέγιστη ώθηση NO.

Για το σκοπό αυτό, το Crank Pump αποτελείται από έναν πίνακα υψηλής δόσης L-κιτρουλίνη, Λαργινίνη, Ορνιθίνη HCL, γλουταθειόνη, Ταυρίνη, Εκχύλισμα φλοιού πεύκου και Γλυκερόλη.

Ένα μέρος των 20g (20 μερίδες - 29,39 €) παρέχει 6g L-κιτρουλίνη Malate, 3,5g του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Glycopump, 3g L-αργινίνη-AKG, 2,5 g ορνιθίνης HCL, 2g Ταυρίνη, 400mg εκχύλισμα φλοιού πεύκου και 200mg L-γλουταθειόνης.

Αυτό το συμπλήρωμα αντλίας παρέχει έτσι μια συνολική μήτρα για ισχυρή επέκταση των αιμοφόρων αγγείων και έτσι για αυξημένη ροή αίματος και ιδανική ενυδάτωση των μυϊκών κυττάρων.

Τα αποτελέσματα μίλησαν επίσης για τους εαυτούς τους οπτικά και απτά και επιβεβαίωσαν το ESN Crank ως νόμιμη θέση σε αυτήν την κατάταξη. Μόνο η δοσολογία του δραστικού συστατικού θα μπορούσε να αυξηθεί σε ένα σημείο ή άλλο, αλλά το αποτέλεσμα στη συμβίωση και στο σύνολό του είναι απολύτως συνεπές και ικανοποιητικό.

Μια απεικόνιση του ESN Crank Pump Booster

* Διαφήμιση / διαφήμιση

ESN - Αντλία μανιβέλας

  • Πλήρης μήτρα δραστικών συστατικών
  • ισχυρή επέκταση των αιμοφόρων αγγείων και ιδανική ενυδάτωση των μυϊκών κυττάρων
  • 6g L-κιτρουλίνη Περιέχει μηλικό

# 3 PEAK - Επική αντλία

Η μάρκα Peak εμπλουτίζει επίσης το παιχνίδι συμπληρωμάτων σε αυτήν τη χώρα για πολλά χρόνια και είναι μία από τις πιο περιζήτητες μάρκες στη σκηνή, χάρη στα πολλά μεγάλα ονόματα της ομάδας της.

Η Epic Pump ανεβάζει το γήπεδο από πίσω και σοκάρει με ένα επιβλητικό πρόδρομο 16g Nitric Oxide και το πολλά υποσχόμενο ψευδώνυμο "Hardcore Veins Stretcher". Δεν είναι μόνο η επιτομή της δυνατότητας «μέγιστης δόσης», αλλά εντυπωσιάζει και με τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα των καλά επιλεγμένων υποστρωμάτων και ειδικών ενώσεων.

Η Epic Pump παρέχει 25g του καθιερωμένου και ισχυρού αμινοξέος ανά 20g (29,39 μερίδες - 8 €) L-κιτρουλίνη Μαλάτε και συμπληρώστε το με άλλα 6g του L-AAKG. Υπάρχουν επίσης 4g Ταυρίνη, άλλα 2 γραμμάρια L-αργινίνη σε νιτρικό άλας και εκχύλισμα χυμού παντζαριού 1g.

Ο ενισχυτής προπόνησης μεγιστοποιεί έτσι το αργινίνη-Αυξάνει το αίμα και βελτιστοποιεί τη σύνθεση οξειδίου του αζώτου χάρη στις αποτελεσματικές νιτρικές ενώσεις.

Ακόμα και αν τα στοιχεία του συμπληρώματος φαίνονται αρκετά απλά και απλά, η δοσολογία τους μαρτυρεί μόνο την τεχνογνωσία και έχει αντίστοιχα αποτελέσματα. Μόνο στο μακροπρόθεσμο εφέ του το Epic Pump έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά τα οπτικά εφέ είναι εντυπωσιακά κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Εικόνες του ενισχυτή αντλίας Epic Pump από την Peak

* Διαφήμιση / διαφήμιση

PEAK - Epic Pump

  • Υψηλή δόση δραστικών συστατικών για την αντλία
  • 8g L-κιτρουλίνη και 6g L-AAKG
  • Εντυπωσιακή αντλία

# 2 NP ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Το Μέλλον

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η NP Nutrition ενήργησε κάτω από το ραντάρ πολλών αθλητών δύναμης και φυσικής κατάστασης και, πάνω απ 'όλα, έπρεπε να αγωνιστεί με μια απλή διάταξη και ξεπερασμένη εικόνα. Αλλά μετά από μια εντυπωσιακή αναζωογόνηση με τη βοήθεια γνωστών επιρροών και εμπειρογνωμόνων από τη σκηνή, η NP Nutrition κατόρθωσε το U-turn σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και κατάφερε να κερδίσει πολλούς επίδοξους και καθιερωμένους αθλητές και επαγγελματίες bodybuilding για την ομάδα του και έκτοτε έχει επεκτείνει σταθερά το χαρτοφυλάκιό του με έξυπνα προϊόντα Γνώση και ποιότητα.

Το μέλλον βασίζεται στη δοκιμή και τη σύγκριση πολλών ανταγωνιστικών προϊόντων και ισχυρίζεται ότι είναι κάτι εντελώς καινούργιο και ότι θεωρείται ότι δεν είναι πλέον συν όσον αφορά τα συμπληρώματα πριν από την προπόνηση χωρίς ερεθίσματα.

Για περίπου 22,7g (22 μερίδες - 39,20 €) 6g L-κιτρουλίνη, 5g Γλυκερόλη, 4g AAKG, 2g αργινίνη Συνδυάζονται νιτρικά και 1g εκχύλισμα παντζαριού.

Αυτό οδηγεί στο μέγιστο των διασταλμένων αιμοφόρων αγγείων και αυξάνει την παροχή θρεπτικών ουσιών στους μυς. Επιπλέον, υπάρχει το θετικό αποτέλεσμα της ενεργητικής απομάκρυνσης των ανεπιθύμητων αποβλήτων και των ρύπων.

Τα χαρακτηριστικά και η διάρκεια των εφέ είναι πάντα εντυπωσιακά, μόνο όσον αφορά τη γεύση και τη δημιουργικότητα είναι η φόρμουλα λίγο επίπεδη - #MeckernAufHohemNiveau

Εικόνα του ενισχυτή αντλίας Το Μέλλον από την NP Nutrition

* Διαφήμιση / διαφήμιση

NP Διατροφή - Το Μέλλον

# 1 BPS Pharma - Not4Pussy Ultimate Pump Matrix

Όποιος ψάχνει για ασυνήθιστα προϊόντα, καινοτόμους συνδυασμούς δραστικών συστατικών και ακραία εφέ θα τα βρει στο BPS Pharma. Το πουλί του παραδείσου μεταξύ των εμπορικών σημάτων της ΕΕ τόλμησε να παίξει με τη φωτιά από την ίδρυσή του και του αρέσει να παίζει στη νόμιμη γκρίζα περιοχή. Οι σκληροπυρηνικοί ενισχυτές, οι ενισχυτές λίμπιντο και τα καπάκια καυστήρα λίπους της ψυχεδελικής μάρκας θέλουν να επιστρέψουν στη μία ή την άλλη αμφίβολη ουσία.

Ωστόσο, το Ultimate Pump Matrix είναι διαφορετικό, το οποίο εντυπωσιάζει με την άψογη και νομική του σύνθεση με καλά δοκιμασμένα και νέα συναρπαστικά ενεργά συστατικά. Όποιος γνωρίζει μέχρι σήμερα τη γερμανική αγορά θα ψάξει μάταια για συγκρίσιμα προϊόντα αυτού του τύπου.

Επειδή σε αντίθεση με πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα, η νιτροσιγίνη από τις ΗΠΑ είναι το άκρο του ενισχυτή αντλίας. Αυτή η πατενταρισμένη μορφή του αμινοξέος L-αργινίνη έχει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα μακροχρόνια.

Κάθε μερίδα 12g (22 μερίδες - 38,95 €) συνδυάζει 3,75g L-κιτρουλίνη, 1,305g Νιτροσιγίνη, 300mg Ταυρίνη, 170mg Εκχύλισμα Φλοιού Πεύκου και 68mg Εκχύλισμα Pycnogenol ή φλοιού πεύκου σε μια μήτρα αντλίας με πολύ ειδικό φάσμα δραστηριότητας.

Επειδή παρά το γεγονός ότι ένα μέγεθος μερίδας είναι συγκριτικά μικρό, το αποτέλεσμα άντλησης διαρκεί δυσανάλογα μεγάλο και έχει αποδειχθεί ότι είναι το ισχυρότερο μέχρι σήμερα. Χωρίς κανένα από τα προϊόντα που αναφέρονται μέχρι στιγμής, οι μύες ήταν τόσο παχύρρευστοι και γεμάτοι.
Παρόλο που η επιδερμίδα άλλαξε λιγότερο (από την άποψη της αγγειακότητας), η περιφέρεια των μυών και η στρογγυλοποίηση αυξήθηκαν εξαιρετικά και ακόμη και μετά την προπόνηση ήμασταν στρογγυλοί και φαρδιά όλη την ημέρα.

BPS Pharma Not4Pussy Ultimate Pump Matrix

* Διαφήμιση / διαφήμιση

BPS Pharma - Not4Pussy ULTIMATE Pump Matrix

  • Ειδική αντλία μήτρας χάρη στη νιτροσιγίνη και άλλα δραστικά συστατικά
  • Εξαιρετικά ισχυρό αποτέλεσμα άντλησης
  • Πολύ μακροχρόνιο αποτέλεσμα

Τώρα εξαρτάται από εσάς! - Τι έχετε φάει, έχετε πιει αρκετά, τι είδους προπόνηση ακολουθείτε, πώς μεταβολίζετε τα συστατικά;

Στο τέλος, και οι τέσσερις υποψήφιοι είναι πραγματικά ισχυροί και εξυπηρετούν το σκοπό τους περισσότερο από ικανοποιητικά. Σε ποιο βαθμό έχετε υψηλές δόσεις των κλασικών αργινίνη και Κιτρουλίνη προτιμάτε, ή προτιμάτε να επιστρέψετε στις καινοτομίες και ενδεχομένως να το συμπληρώσετε με συγκριτικά χαμηλής τιμής αμινοξέα, εξαρτάται από εσάς. Ο ορισμός της αντλίας, είτε είναι ιδιαίτερα αγγειακός είτε ιδιαίτερα στρογγυλός και παχουλός, παίζει επίσης ρόλο στην επιλογή του σωστού ενισχυτή αντλίας.
Όλοι οι ενισχυτές είναι διαθέσιμοι στο συνεργαζόμενο κατάστημα STAYFOCUSED.DE για τις αναγραφόμενες τιμές (βλ. Αγκύλες) και σίγουρα αξίζουν τον κόπο αν δεν θέλετε να συνδυάσετε και να αναμιχθείτε.

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή